بررسی قدرت کارتهای گرافیکی مختلف در این بازی :
GeForce cards use the latest 344.70 driver.
AMD Radeon graphics cards we used the latest 14.9.x Beta driver.
منبع : GURU3D
بررسی قدرت کارتهای گرافیکی مختلف در این بازی :
GeForce cards use the latest 344.70 driver.
AMD Radeon graphics cards we used the latest 14.9.x Beta driver.
منبع : GURU3D
من ورژن روسیو خریدم گفتن میشه انگلیسی کرد هر کاری کردم نشد با این شد
And it appears there is a way. If your copy is regionblocked like mine, which only has russian text available no matter how many other lang files are in the folder. It won't let you pick another, and if you leave only the en file it says there are no supported languages available. So what you need to do is rename both en files in "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Dragon Age Inquisition\Data\Win32\loctext" to ru(i'll give the example for my own language, others work similar). But that isn't all, you need to edit them for the game to work. I used Notepad++ for this. You open them, and replace, without quotes, "/en/" with "/ru/" in both files. After that you just save them and run the game, enjoying the english text.
Last edited by Angel Of Darkness; 28-11-2014 at 01:19.
دوستان موریگان هم توش هست؟ معلوم نشد این لعنتی آخرش چه نقشه ای داشت
ما فعلا منتظر کرک هستیم، و لطفا کسی نیاد بگه کرک نمیشهاین قفل فقط متد جدیدی داره که یه مدت طول میکشه تا شکسته بشه! همین... قفل هر چی سرسخت تر دوستان کرکر هم مشتاق تر... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
بدرود...
بله هست یه لباس خوشگلم داره
اکشن فیگورشم هست فک کنم 329,99 دلاری بود یادم نیست
معلوم نیسن این nvidia چه میکنه گرافیک داده بیرون که نزدیک یه تومن با 780TI فرق داره(970) اونوقت فقط فقط 4 FPs فرقشونه :| تکنولوژی MAXWELL کولاک کرده
جدای از بحث گرافیک دوستان من قبلا یه بازی داشتم به نام darkensang the river of the time که سیستم مبارزات این بود که صحنه رو متوقف میکدی برا هر کدوم از همراهات یک هدف تعیین میکردی بعد همه حمله میکردن من عاشق این سبکش شدم و دیگه تو هیچ بازیی ندیدم این بازی رو من چند تا عکس دیدم فکر کردم این شکلی باشه درسته؟
درسته این شیوه رو این بازی داره
یعنی میشه از pause استفاده کرد و با تاکتیک جلو رفت که هر شخصیت در هر لحظه کار درست رو انجام بده
ولی در عین حال گیمر آزاده که بازیو بدون این قابلیت و بیشتر حالت اکشن نقش آفرینی بره و می تونه کلا از این قابلیت استفاده نکنه
شاید تا درجه نرمال بعضی ها نیاز به این پیدا نکنن ولی از درجه نرمال به بالاتر دیگه بازی سخته و اینجوری نیست بشه مثلا یه اژدها سرسخت رو راحت از بین برد!
این سیستم توی بازی های قدیمی این سبک زیاد استفاده میشد به خصوص همین نقش آفرینی های قدیمی بایوور
اونا رو هم برید دقیقا این سیستم رو دارن
مثل اینکه قفل Denuvo DRM بازی توسط گروه 3DMgame پس از 15 روز تلاش پی در پی شکسته شده!
و گفتن شاید تا آخر این هفته اولین کرک این بازی عرضه عمومی بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه حسی بهم میگفت امروز کرکش میاد![]()
محتوای مخفی: +
من نسخه Xbox 360 رو یکمی رفتم
اول در مورد گرافیک که دیگه می دونستم بالاخره فرق داره و هم نسل قبلیه هم مطمئنا سازنده ها نمیان خیلی وقت براش بذارن ولی با این حال این جزو اون دسته بازی ها قرار می گیرن که حداقل سازنده ها در حد قابل قبولی اونو در اوردن و در کل اگه خیلی به گرافیک حساس نباشید قابل قبوله
ولی مطمئنا توی کنسول های نسل و پی سی فرق زیادی از این لحاظ وجود داره
بازی رو خیلی کم رفتم ولی توی همین مدت هم عالی بوده!
یه جورایی دقیقا بازی هم اکشن نقش آفرینی هم CRPG شده یعنی چیزی که بایوور توی شماره قبلی می خواست ولی نتونست
مبارزات رو میشه هم با دوربین تاکتیکی رفت هم به صورت معمولی
همون اول بازی هم توی شرح درجه های سختی نوشته توی درجه هارد حتما نیاز به تاکتیک هست و منظورش هم به همین دوربین ایزومتریکه
این دوربین رو حتی روی کنسول هم خوب دراوردن ولی من فعلا نرمال میرم و توی مبارزه با دشمنان خیلی به این دوربین تاکتیکی لازم نیست و اگه باشه هم خیلی کوتاه ولی همین باس اولی بازی هم مجبورم کرد از تاکتیک استفاده کنم
حالا درجه هارد و نایمتر هم ایشالا در آینده میرم اونم روی یه پلتفرم دیگه
یعنی بازی از اون بازی هاست که نمیشه به یکبار رفتن اون راضی شد
حسابشو کنید 4 تا نژاد هست با 5 تا کلاس مختلف که هر کدوم خصوصیات مختلفی دارن و تازه اینو هم اضافه کنید که توی بازی های انتخاب های زیادی وجود داره که اینجوری هم نیست که الکی باشن
جالبه توی بازی پرش هم وجود داره فک کنم حتی توی شماره دوم هم وجود نداشت!
یه نکته دیگه هم اینکه من فعلا اینجوری که دیدم فقط توی شروع مبارزات میشه از دوربین ایزومتریک استفاده کرد و مثلا در شرایط عادی دارید راه میرید همون سوم شخصه ولی اینو مطمئن نیستم و ممکنه توی پی سی فرق داشته باشه یا حداقلش توی آپشن ها یه گزینه باشه چون بازی تنظیمات زیادی داره
کلا میگم بازی تلفیقی از شماره یک و دو شده و فک کنم هم طرفداران قدیم و هم طرفداران جدید این سبک راضی بشن
بایوور یه جورایی به دنبال اینه که همه گروه ها راضی بشن یعنی سبک CRPG رو الان همه نمیرن و زیاد هم ساخته نمیشه به خصوص الان توی دوره ای هستیم که اکشن نقش آفرینی های فوق العاده ای منتشر میشن و باید بگیم بایوور هوشمندانه عمل کرده که بازی جفت این سبک ها رو در نظر بگیره و بالاخره فروش بازی هم مهمه
کنترل بازی توی کنسول خوبه
من خودم به شخصه روی پی سی حداقل برای تاکتیک و اینا خیلی بیشتر عادت دارم و فک کنم یکمی از این لحاظ با پی سی روونتر بشه کار کرد ولی توی کنسول هم باید به مرور به کنترلش عادت کرد و اینجوری نیست که نشه عادت کرد
در کل بازی توی همین مدت کمی که رفتم خیلی عالی بوده
باید گوتی رو بگیره
در ادامه حالا خیلی بیشتر بازیو رفتم بیشتر در موردش میگم...
یه سوال
هر نژادی سلاح هاش فرق داره؟یعنی میشه با یکی سلاح یکی دیگه رو برداشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)