تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 12 اولاول ... 56789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 112

نام تاپيک: حل مشکل کامل زیرنویس 3D و 2D فارسی سونی بدون تغییر فرمت و ساده (برای تلویزیون های DLNA)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

منم مشکل کند بودن تصاویر و گیر کردن گاه و بی گاه رو داشتم. یکی از دلایلش میتونه سرعت محدود انتقال بیسیم مودم شما باشه. برای رفع این مشکل میتونید مودمتون رو در مجاور تلویزیون قرار بدید و از طریق کابل اونو به تلویزیون متصل کنید. اینطوری فقط کامپیوتر شما هستش که به انتقال بی سیم نیاز داره و بار موجود بر روی مودم نصف میشه. این کار مشکل منو برطرف کرد.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تلویزیون رو با وای فای و کامپیوتر را با کابل به مودم وصل کردم .اما با فیلمهای 720pمشکل ندارم ولی با 1080pوقتی جزئیات تصویر زیاد میشه وقفه میوفته نمیدونم این محدودیت سرعت انتقال به چی مربوط میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به نوع مودم شما مربوطه. بنده با فول اچ دی مشکل داشتم اما اینکارو کردم رفع شد. اگر سرعت انتقال بیسیم مودم شما پایین باشه بازم جواب نمیده. اگر یک فیلم 120 دقیقه ای فول اچ دی رو 2 گیگابایت فرض کنید مودم شما باید حداقل قابلیت انتقال 300 کیلوبایت در ثانیه یا 2400 کیلوبیت در ثانیه رو داشته باشه. برای اینکه این موضوع ثابت بشه میتونید کامپیوترتون هم اگه لب تاب هستش نزدیک مودم بیارید و با کابل وصل کنید و ببینید که دیگه کند نخواهد شد.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام.تو تاپیک زیاد گشتم ولی جوابمو نگرفتم.میشه راهنمایی ساده کنید زیرنویس فارسی با ورد به srt ut8 تبدیل کردم اما در تلوزیون علامت سوال میاره.کدهای دیگرو هم مثل ut16 امتحان کردم نشد. مدل سونی kdl47w
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

برای رفع مشکل کند شدن فیلم های با کیفیت بالا و افت فریم حتماً از کابل لن استفاده کنید که حتی تو فیلم های بلوری هم مشکلی پیش نمیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

ممنون از همه
    دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
    همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
    Tools\ Options\ Subtitles
    حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
    همین!!!تموم شد!!! حالا تست کنین و لذت ببرین از فیلم و سریالتون.
    کار با memzo از اضافه کردن فیلم و زیرنویس تا اتصال به تلویزیون را میشه توضیح بدبد؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تلویزیون رو با وای فای و کامپیوتر را با کابل به مودم وصل کردم .اما با فیلمهای 720pمشکل ندارم ولی با 1080pوقتی جزئیات تصویر زیاد میشه وقفه میوفته نمیدونم این محدودیت سرعت انتقال به چی مربوط میشه.
    دلیل این قطع و وصل شدن تغییر همزمان encoding فیلم هست ، به همین خاطر وقتی فیلم رو بدون اینکودینگ (بدون اضافه کردن زیرنویس فارسی به این روش ) پخش میکنید سرعت عالیه حتی میشه کلی فیلم رو جلو زد . پس نمیشه گفت دلیلش مودمه ، ولی اگه سرعت وایرلس بالاتر یا با کابل lan مودم به تلویزیون وصل بشه این قطعی نیست،

اما کلا تکنولوژیه dlna برای راحتی و بی سیم بودنه پس ارزش نداره از نظر من،

ضمن اینکه خود تلوزیون سونی برای زیرنویس خودش یک highlight سیاه زیر زیرنویس میندازه که راحت خونده بشه و در این روشها اون قابلیت قابل استفاده میمونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من با کابل لن کامپیوتر و به تی وی وصل کردم ؛ اما بازم فیلم تو بعضی از جاها کند میشه و یا جلو و عقب که میکنم کلآ قاطی میکنه
    با ps3 و mezzmo و universal هم تست کردم درست نشد ، فک میکنم بخاطره کندی بافری که نرم افزارا واسه انتقال فیلم استفاده میکنن هست.
    هرچی این بافر و که تو ps3 رو 400 هست و زیاد میکنم فرقی نمیکنه و بیشتر از این بافر نمیده ؟
    حالا به نظر دوستان باید چی کار کنم که درست شه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من تمامی زیرنویس های srt رو میتونم نشون بدم و مشکلی نیست فقط مشکلم با زیرنویس IDX/SUB توی ps3 media server نمی تونم نشون بدم
    کسی میدونه چکار باید بکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان پس از تست بيش از بيست نرم افزار بايد بگم كه بهترين و ساده ترين و بدون تنظيم ترين (!) نرم افزار DLNA براي پخش زيرنويس فارسي Home Media Center كه از فرط سادگي، كارآيي اونو باور نمي كنين!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود - نصب - اجرا
    بعدش تو صفحه اول كه باز ميشه با زدن دكمه Add فولدري كه فيلم و زيرنويسش قراردارند رو نشونش ميدي و دو سه ثانيه بعد مي بيني بالاي صفحه عبارت Started رو به رنگ سبز نوشته شده. بعد اون پايين عبارت Web Interface رو پيدا مي كني و روش كليك مي كني تا نرم افزار توي مرورگر اينترنت كامپيوترت باز بشه. ميري تو صفحه Control و دكمه Refresh رو ميزني تا توي ليست DLNA Device تلويزيونت رو بياره. رو اسم تلويزيونت كليك كن و بعد برو سراغ تلويزيون و فيلمت رو پيدا كن و ببين.
    به نظر من بهترينه واقعا عاليه هيچ مشكلي تو اين يه ساله نداشتم باهاش. خيلي ساده و روونه و بي دردسره و رايگان
    Last edited by motaleby; 02-06-2015 at 23:24.

11. 2 کاربر از motaleby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •