ممنون از همه
دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
Tools\ Options\ Subtitles
حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
همین!!!تموم شد!!! حالا تست کنین و لذت ببرین از فیلم و سریالتون.