شما تاپیک واسه همین تبلت زدیو کلا داری ازش تعریف میکنی جوری که انگار بهترین تبلت دنیاست اونوقت جالبش اینه که این مدل رو نداری و تازه داری میپرسی صفحه نمایشش چطوره !؟
اما جوابت:
خوبه رضایت بخشه...
سلام
همونظور که دوستان گفتن،نخیر متاسفانه نداره![]()
شما تاپیک واسه همین تبلت زدیو کلا داری ازش تعریف میکنی جوری که انگار بهترین تبلت دنیاست اونوقت جالبش اینه که این مدل رو نداری و تازه داری میپرسی صفحه نمایشش چطوره !؟
اما جوابت:
خوبه رضایت بخشه...
سلام
همونظور که دوستان گفتن،نخیر متاسفانه نداره![]()
این طور جواب دادن زیاد خوب نیست
کیفیت صفحه ضعیف - متوسط - خوب - عالی
صفحه نمایش لنوو 3000 و تبلت 372 ایسوس در رنج خوب قرار میگیره . البته من نمیگم در یه حد هستن ولی در یه رنج هستن
شما در جریان نیستی آخه ...
من از صفحه نمایشش راضیم.خوبه اما خیلی عالی نیست!
درکل به نسبت قیمتش واقعا مناسبه.تو نور روز هم مشکلی نداره
سلام دوستان کل 9 صفحه رو خوندم ولی باز هم موندم بخرم یا نه ؟
برا من که بعضا رو سایت خودمکار می کنم خوبه؟ آیا قابلیت خوندن آفیس و پی دی اف داره؟ آیا میشه روش کاملا حساب رفت که 2 سال تو هر شرایط با من می مونه ؟ من که زیاد با گوشی ور می رم جواب میده ؟
لطفا منو از دو راهی خارج کنید !! در ضمن با گارانتی سازگار و بیمه ایران 506 هزار تومان قیمت دادن به نظر شما مناسبه ؟
تاریخ قیمت 92/12/10هستش
خواهشا جواب بدید!!![]()
سلام
قبل از هرچیز منظورت 560 بوده دیگه !؟
560 با گارانتی سازگار کاملا مناسبه.
بعضا رو سایت خودم کار میکنم یعنی چی !؟
بله کل آفیس رو ساپورت میکنه.
جوابگواِ دوست عزیز.شاید تو موارد خیلی کم و اوایل یکم هنگ داشته باشه اما بعدش درست میشه !
یعنی واسه من که اینجوری بود چند روز اول هنگ میکرد جوری که داشت نا امیدم میکرد تا اینکه بعد از چند روز و کانکت شدن به وای فای خودش درست شد و تا الان هیچ مشکلی نداشتم باهاش.
شما واسه چه کاری میخوای؟
با عرض پوزش 605هزار
برای سایتم مطالب میذارم - آپدیت می کنم و ...
برای همین سایت و پی دی اف و آفیس و عکس برداری و بعضی وقتها بازی و تماشای فیلم !!
با سپاس
خواهش میشه
605 گرونه مناسب نیست.الان قیمتش باید حدود 560 تا 580 باشه.
واسه این کارهایی که گفتی کاملا جوابگواِ دوست عزیز
البته عکس برداری رو نباید زیاد روش حساب کنیا.اما تو نور کافی عکساش خوبه
خدا بیامرزه 560 !
الان 610 بگیری کلاتو بنداز بالا
واقعا !؟
رایان صبا 580 گذاشته واسه فروش
دوستان جالبه هفته پیش اهواز گارانتی سازگار بود 555 و 560 و ایسوس فون پد بود 750 الان این شده 580 و 590 و ایسوس شده 680 جاله عجیبه فقط اون بار ایسوس گرون شد و لنوو ارزون و الان ایسوس ارزان شده و لنوو گرون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)