دوست عزیزبرای دانستن اینجا کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزبرای دانستن اینجا کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من رفتم تو منو مخفی صدای تلویزیون ضعیف شده
کسی هست کمکم کنه ممنون
دوست عزیز
نگاه کنید ببینید در منوی اصلی نه منوی مخفی صدا روی بلندگوها ی داخلی است یا خارجی اگر روی خارجی است آن را روی بلندگوهای داخلی قرار دهید و اگر درست نشد
یک بار ریست فاکتوری کنید
Last edited by matinpour; 10-04-2014 at 13:20.
اگه تلویزیونتون درست کار میکنه نمی دونم چه اصراری دارید وارد سرویس منو بشید، اونجا دستکاری که نباید بکنید بکنید، بعدش به شرش گرفتار شید، اونوقت بهبود پیشکش، بدوید دنبال اینکه چطور مثل اول بشه! گارانتی هم به باد رفته با این کار. اگه از کلیت تلویزیون راضی راضی نیستید باید قبل از خرید بررسی هاتون رو انجام می دادین.
دوستان من میخوام 32 اینچ این مدل رو بخرم و بجای مانیتور ازش استفاده کنم. جایی میشناسین که 32 اینچ این مدل رو بفروشه؟؟ من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
خواهشا اگه جایی میشناسین دریغ نکنین
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوست عزیز
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن
ممنون دوست گلم
جاهای دیگه هست توی تهران زیر این قیمت بفروشن؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوست عزیز
در خیابان جمهوری از پاساژ علاالدین به سمت میدان جمهوری جستجو کنید چون آنجا بورس تمامی مدلهاست با قیمت مناسب
سلام دوستان عاقبت با اومدن اپدیت 118 مشکل کنترل صوتی حل شد من امروز با خود تلوزیون اپدیت کردم مشکل حل شد به نظرم کیفیت تصویرهم عالی شده در ضمن گذینه کنترل حرکتی هم هست .برین حالهشو ببرین..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)