تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 21 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 204

نام تاپيک: راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم
    ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم
    ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
    ممنون
    دوست عزیز
    اول که نگقتی که تلویزیونتان چه سری است یعنی E یا اینکه F است و در ضمن نرم افزار اسکایپ را باید از قسمت اسمارت هاب و قسمت APPS آن را دانلود و نصب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    اول که نگقتی که تلویزیونتان چه سری است یعنی E یا اینکه F است و در ضمن نرم افزار اسکایپ را باید از قسمت اسمارت هاب و قسمت APPS آن را دانلود و نصب کنید
    من معذرت میخام.
    مدل تلویزیون ما ua46d7770 هست که من وقتی این تاپیکو دیدم حوسم به مدل تلویزیونمون نبود.من با اون روش که گفتین واسه ظبط فیلم فلشمو به فرمت xfs در آوردم .فیلمو ظبط کردم .اما وقتی الآن به کامپیوتر
    میزنم میگه فلشت باید فرمت بشه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من معذرت میخام.
    مدل تلویزیون ما ua46d7770 هست که من وقتی این تاپیکو دیدم حوسم به مدل تلویزیونمون نبود.من با اون روش که گفتین واسه ظبط فیلم فلشمو به فرمت xfs در آوردم .فیلمو ظبط کردم .اما وقتی الآن به کامپیوتر
    میزنم میگه فلشت باید فرمت بشه.
    دوست عزیز
    برای سری D به پایین باید از یک روش دیگر استفاده کنید به این تایپیک بروید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با با به چه کسی قسم بخورم تمام تایپیک را به دقت مطالعه کردم مدل 40f6450 دارم هر کاری میکنم اصلا در اسمارت هاب چیزی با اسم سامی گو نیست تا نصب کنم در روی فلش دو فایل روی سا یت که بود یعنی سامی گو و دیتا را ریختم از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون زدم البته قبل از آن اسکایپ را نصب کرده و در تنظیمات طوری تنظیم کردم که با روشن شدن تلویزیون ورود پیدا میکند چه کنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با با به چه کسی قسم بخورم تمام تایپیک را به دقت مطالعه کردم مدل 40f6450 دارم هر کاری میکنم اصلا در اسمارت هاب چیزی با اسم سامی گو نیست تا نصب کنم در روی فلش دو فایل روی سا یت که بود یعنی سامی گو و دیتا را ریختم از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون زدم البته قبل از آن اسکایپ را نصب کرده و در تنظیمات طوری تنظیم کردم که با روشن شدن تلویزیون ورود پیدا میکند چه کنم
    دوست عزیز
    برای تلویزیون این دو فایل را استفاده کن امیدوارم مشگلتان حل شود.
    [ATTACH]61442 [/ATTACH][ATTACH] 61443[/ATTACH]

فايل هاي ضميمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بابا من در سوال خود گفتم که این دو فایل را از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردم وقتی روشن کردم بالای صفحه تلویزیون اسکایپ ورود پیدا کرد و بعد وارد اسمارت هاب app شدم چیزی نیست نصب کنم مرا راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بابا من در سوال خود گفتم که این دو فایل را از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردم وقتی روشن کردم بالای صفحه تلویزیون اسکایپ ورود پیدا کرد و بعد وارد اسمارت هاب app شدم چیزی نیست نصب کنم مرا راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    نیاز به ورود به قسمت apps نیست در همان منوی اسمارت هاب بگردید و آیکونی تقریبا مثل این عکس را پیدا کنید

این برنامه کاملا تست شده است و توضییح داده شده که روی چه تلویزیونهای تست شده است و اگر شما تمامی کارهای گفته شده در پست اول را انجام داده ولی نتوانستید ممکن است که فریمور شما با برنامه مربوطه سازگار نباشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام تلوزیون ما سامسونگ سری 6400 اسکایپو هم روش نصب کردم برنامه SAMYGO رو هم دانلود کردم و ریختم داخل فلش ولی وقتی میخوام برنامه SAMYGO رو از رو فلش نصب کنم چیزی نیست که نصبش کنم یعنی اصلا تلوزیون فایلو نشون نمیده که نصب کنم لطفا راه حلشو برام بگین.
    Last edited by jolyet; 21-01-2014 at 17:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با عرض سلام به همه دوستان
    تلوزیون ما سامسونگ UA46F6400 هستش من تونستم اسکایپو نسبش کنم ولی وقتی برنامه samygo رو به فلش میزنم و به تلوزیون وصل میکنم اصلا برنامه رو برای نصب نمیتونم پیدا کنم لطفا کمکم کنید
    ممنون همچنین بگین فرمت برنامه هایی که رو تلوزیون نصب میشن چیه؟
    Last edited by jolyet; 21-01-2014 at 17:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •