تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 106

نام تاپيک: بـحـث - غرب و حقیقت در سایه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خیلیم ربط داره، خیلی از افراد اومدن و رفتن اما این کارا انجام نشد!
    شاید خیلی از کارا هم میتونست بشه ولی نشد ! . اصلا شخصا مایل به قضاوت کلی راجع به یک دوره ای نیستم ! ربطی به بحثمون نداره واقعا !

درسته قانونی بودن یک چیز دلیلی بر درستیش نیست اما قانون الزام اجرا رو داره حتی اگر غلط باشه.
    همینکه فهمیدیم قانون دلیل بر درستی نیست کافیه. الزام اجراش دیگه یه بحث دیگست.

اینکه کودک اموزش دینی نبینه در مورد این بحث خیلی مهمه چون وقتی اموزش دینی دیده پس در انتخابش ازاد نیست و یک فرد مذهبی حتی مخالفتش با هرچیزی مثل قانون کشف حجاب هم ازادانه نیست. یعنی انتخابش که اینجا مخالفت هستش به نوعی اجباریه نه آزادانه.
    شما هم مثل من در مدارسی تربیت شدی که دین اسلام رو تبلیغ کردن ، الان به اون مسائل اعتقادی نداری. میتونی اراده خودت رو منکر بشی ؟!
    پاسخت رو قبلا دادم. تربیت دینی تنها یک فاکتور هست. شما نمیتونی مدعی بشی افراد یک جامعه کاملا وا داده هستن و جبرا سر خودشون حجاب میذارن ! واقعا این بحرف قابل پذیرش نیست ... یکم بیشتر روش فکر کن !

کشف حجاب فقط تغییر لباس بود و نه اینکه به مردم اجبار بشه که لخت بشن و بیان در مراکز عمومی حاضر بشن.
    هر چه که بود باید دید چقدر در جامعه قابل پیاده سازی بود و شرایطش بر قرار . موقعی که خانمها نقاب میگذاشتن ، در آوردن همون کم از لخت شدن در این دوره نداشت !!

اتفاقن اونچه که شما معیار قرار دادی نظر توده مردم هست و در بیشتر پستات هم اشاره کردی. لوازم و شرایط جامعه ی سنتی هیچوقت نمیتونه پذیرای افکار و شرایط جدید باشه و برای همین هم هست که من قبلن گفتم تزریق هر چیز جدیدی به جامعه یک دردی هم داره و این طبیعیه. ضمن اینکه این سوال من هنوز بی پاسخ مونده.
    به هیچ عنوان. من در مورد حجاب روی خواست توده تاکید کردم چون بازتابی از مناسب نبودن فضای اجتماعی بود و نظر توده دقیقا به نوع پوششون ربط داره . ولی مثلا در مورد آموزش دارم روی چیزهای دیگه تاکید میکنم. این برداشتت از حرف من درست نیست من خودم دارم میگم اینجور نیست متاسفانه کار درستی نیست برداشت خودت از حرفمو زمانی که منکرش هستم تکرار کنی ...

چطور اروپای سنتی به مرور زمان مدرن شد ؟ تغییر و تحولات تاریخ همش با زور و اجبار بوده ؟! یه دید کلی به تاریخ بندازید میبینید تدریج و استمرار همه تغییرات رو رقم زده. چیزی که من میگم دقیقا شرایطی هست که به مروز پیش بره. حجاب به مرور از شکل افراطیش برداشته می شد به شرطی که مردم بی سواد نمیموندن ، آگاه میشدن ، تربیت های تقدس گرایانه و متحجرانه رخ بر میبست. این چند نسل زمان می برد. متاسفانه این شاه رفت اروپا فکر کرد این مردم یک شبه لباسهاشون رو عوض کردن ، برگشت و این قانون رو برقرار کرد ، شما خود ترکیه رو نگاه کن کشف حجابش مثل رضاخان نبود ، اختیاری تر بود. ایشون واقعا بیسوادیش اینجا نمود داره ، نمیدونست بی حجابی عامل پسرفت ما نیست ، ناآگاهی ما سبب پسرفت ماست و وقتی بیسوادی از مملکت رخ بر ببنده ، حجاب هم درست میشه.

در علوم اجتماعی پیدا کردن جریان علیت خیلی مهمه. شما دو پدیده رو همزمان میبینی ولی تشخیص جریان علیت کار یک کارشناس هست. و اتخاذ سیاست در این شرایط که جریان علیت ها پیچیده هست واقعا کار ساده ای نیست.

پاسخ سوالت رو راجع به مدرسه دادم . اجباری در تحصیل در مدرسه نبود (برخلاف حجاب). اقشار مختلف مردم بخاطر تفکر سنتی با مدرسه مخالف بودن ، به مرور زمان مخالفین و موافقین به فعالیتشون ادامه دادن و بالاخره امثال رشدیه موفق شدن مدرسه رو راه اندازی کنن و کسی بیاد سر کلاس بشینه (با اختیار نه زور) . بنابراین علارغم اینکه توده مردم مخالف بودن ولی چون فرایند طبیعی خودش رو طی کرد ، هیچج ضرری متصور نیستیم ازش. دقیقا فرق حجاب و مدرسه اینجاست که فرایند طبیعیش طی نشده بود.
    خیلی توضیح دادمن واقعا از حرفهای قبلی من همه این توضیحات بوده ...
    ما در مورد یک کشور صحبت میکردیم نه مجامع بین المللی. در مورد یک کشور مهمترین چیزی که موارد دیگه رو زیر مجموعه ی خودش قرار میده منافع ملی هستش. در مجامع بین المللی هم چون منافع همه یا اکثریت در نظر گرفته میشه اینطور احساس میشه که عقلانی عمل میشه. سیاست ادبیات خاص خودش رو داره که عقلانیست در اون جایی نداره، اینجا فقط منفعت مطرح هستش.
    در مورد مجامع بین المللی میشه به پرونده هسته ای ایران اشاره کرد که دلیل باز بودن این پرونده غیر عقلانی بودنش نیست بلکه تامین نشدن منافع طرفین هستش!
    شما راجع به اون چه که هست حرف میزنی . ما داریم راجع به درستی و نادرستی اون چه که هست بحث میکنیم. درک این دو و تفکیکشون از هم لازمه ی این بحثه ...
    کشور A رو در نظر بگیر که منافعش ایجاب میکنه کشتار جمعی راه بندازه . آیا کار کشور A درسته ؟

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بحث فرسایشی و بیهوده، ادامه نمیدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بحث فرسایشی و بیهوده، ادامه نمیدم.

هر جور مایلی !

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

14 نظــــــــــرتون...؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دکتر حسن عباسی در مورد شیوه های جدید هجمه ی فرهنگی غرب گفت:”ما در ۷ ، ۸ سال آینده در مورد بازی های رایانه ای ضربه ای سنگین خواهیم خورد که تا بحال از هیچ چیز دیگر نخورده ایم. تمرکز در نظام باید به سمتی برود که با اینگونه مسایل جدی تر و قوی تر برخورد کرد.”

به گزارش پارسینه و به نقل از بوتیا، رییس مرکز بررسی های دکترینال افزود:”مسئله secend life (زندگی دوم) تحدید فرهنگی و خطر فرهنگی بسیار بالایی است که باید روی این مسئله حساس شویم. سبک زندگی دوم که بیشتر جوانان بین ۱۶ تا ۱۷ سال ما را درگیر خود کرده است، در آینده یکی از مسال چالش برانگیز جامعه خواهد بود.”

وی در تشریح خطر مساله زندگی دوم، ضمن اشاره به دروغ پردازی در فضای مجازی، تصریح کرد:”۹۲% اطلاعات موجود در فضای مجازی از زندگی دوم افراد، را دروغ تشکیل می دهد. این مساله به عنوان موج فرهنگی تا ۵ ، ۶ سال آینده به مانند آوار روی سر جامعه به خصوص جوانان بین ۱۵ ، ۱۷ سال خراب شده و تاثیر تخریبی بسیار ناگواری خواهد داشت.”

دکتر عباسی در ادامه با اشاره به خطر ان اس ای (جهان بدون مغز) گفت:”متاسفانه سواد امنیتی مردم نسبت به فضای سایبری بسیار پایین است. موضوع شناسایی مردم و مدیران از ان اس ای (جهان بدون مغز) مساله ای جدی است. متاسفانه حجم تبلت ها و لپ تاپ های که وارد کشور شده فاجعه است و همه اطلاعات این وسایل ارتباطی در اختیار ان اس ای است.”
    وی در مورد راه کارهای مقابله با ان اس ای، گفت:” از نظر ساختار امنیتی تمرکز روی ان اس ای و ایجاد پدافند در مقابل آن به منظور واکسینه کردن کاربرها دو مقوله ای است که باید به آن ها توجه ویژه کرد.”

رییس اندیشکده یقین در مورد تاثیر بازی های رایانه ای گفت:”در جامعه باید افرادی باشند که در مساجد ، مدارس و … بتوانند برای جوانان اهداف بازی های رایانه ای را توضیح دهند.متاسفانه بعضی از مدارس دخترانه راهنمایی زنگ می زنند و می گویند دانش آموزان مدرسه افسرد شده اند و خودکشی می کنند و ما طی چندین بررسی که انجام دادیم متوجه شدیم همه این ها سیمز The Simsبازی می کنند.”

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دکتر حسن عباسی در مورد شیوه های جدید هجمه ی فرهنگی غرب گفت:”ما در ۷ ، ۸ سال آینده در مورد بازی های رایانه ای ضربه ای سنگین خواهیم خورد که تا بحال از هیچ چیز دیگر نخورده ایم. تمرکز در نظام باید به سمتی برود که با اینگونه مسایل جدی تر و قوی تر برخورد کرد.”

به گزارش پارسینه و به نقل از بوتیا، رییس مرکز بررسی های دکترینال افزود:”مسئله secend life (زندگی دوم) تحدید فرهنگی و خطر فرهنگی بسیار بالایی است که باید روی این مسئله حساس شویم. سبک زندگی دوم که بیشتر جوانان بین ۱۶ تا ۱۷ سال ما را درگیر خود کرده است، در آینده یکی از مسال چالش برانگیز جامعه خواهد بود.”

وی در تشریح خطر مساله زندگی دوم، ضمن اشاره به دروغ پردازی در فضای مجازی، تصریح کرد:”۹۲% اطلاعات موجود در فضای مجازی از زندگی دوم افراد، را دروغ تشکیل می دهد. این مساله به عنوان موج فرهنگی تا ۵ ، ۶ سال آینده به مانند آوار روی سر جامعه به خصوص جوانان بین ۱۵ ، ۱۷ سال خراب شده و تاثیر تخریبی بسیار ناگواری خواهد داشت.”

دکتر عباسی در ادامه با اشاره به خطر ان اس ای (جهان بدون مغز) گفت:”متاسفانه سواد امنیتی مردم نسبت به فضای سایبری بسیار پایین است. موضوع شناسایی مردم و مدیران از ان اس ای (جهان بدون مغز) مساله ای جدی است. متاسفانه حجم تبلت ها و لپ تاپ های که وارد کشور شده فاجعه است و همه اطلاعات این وسایل ارتباطی در اختیار ان اس ای است.”
    وی در مورد راه کارهای مقابله با ان اس ای، گفت:” از نظر ساختار امنیتی تمرکز روی ان اس ای و ایجاد پدافند در مقابل آن به منظور واکسینه کردن کاربرها دو مقوله ای است که باید به آن ها توجه ویژه کرد.”

رییس اندیشکده یقین در مورد تاثیر بازی های رایانه ای گفت:”در جامعه باید افرادی باشند که در مساجد ، مدارس و … بتوانند برای جوانان اهداف بازی های رایانه ای را توضیح دهند.متاسفانه بعضی از مدارس دخترانه راهنمایی زنگ می زنند و می گویند دانش آموزان مدرسه افسرد شده اند و خودکشی می کنند و ما طی چندین بررسی که انجام دادیم متوجه شدیم همه این ها سیمز The Simsبازی می کنند.”
    اخیرا مطالعاتی علمی صورت گرفته که نشون داده فیسبوک و کلا شبکه های اجتماعی سبب افسردگی و نارضایتی نسبت به زندگی میشن که هم داده های تجربی مناسبی داشت و هم از نظر تئوریک توجیه قوی داشت . یعنی این نظریه قابل تائید بود از نظر علمی . این موارد رو شاید بشه بعنوان پدیده های جدید جهان در نظر گرفت که ما تازه وارد اون شدیم و هنوز پیامدهای تغییر سبک زندگی رو داریم طی میکنیم. همونطور که بعد از کاهش نفوذ دین در عقاید مردم در غرب ، مشکلات اجتماعی خیلی زیاد شد و به مرز بحران هم رسید ولی الان میتونیم به اون دوره به دید یک دوره گذار نگاه کنیم که البته شاید هم هنوز درونش باشیم.

پدیده هایی مثل موبایل ، اینترنت ، شبکه های اجتماعی و ... پدیده های نوینی هستن . به سرعت گسترش پیدا کردن ولی خب هنوز زندگی ما با وجود اونها به تعادل نرسید. البته این دیدگاه که زندگی بشر هیچوقت با این ابزارها به تعادل نمیرسه هم قابل بحث هست. طبق این دیدگاه ما داریم به سمت بی نظمی و خارج شدن از طبیعت خودمون می ریم...

اما در مورد این ادعای اقای عباسی ، مثل بقیه ی ادعاهاشون من جدی نمیگیرم ، چون باید این حرفشون معیارهای علمی برای اثبات داشته باشه. اولا تشریح کنن چه عواملی در سیمز باعث خودکشی میتونه بشه و بعد با امار و اطلاعاتی که بدست میارن این مسئله رو ازمون علمی کنن. اینکه صرفا اینها سیمز بازی میکردن میتونه یک اتفاق باشه ...

در نهایت شخصا اینکه اسیب هایی از شکل دنیای مجازی جدید داره دیده میشه رو قبول دارم ، ولی فکر میکنم ما در حال تغییر و تحول هستیم و آسیب ها دائمی نیستند ...

7. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بیشتر روی بحث زندگی دوم تاکید داشتن ...

اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره و یا تحقیقی انجام داده ...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نکته جالب اینه که در اون خبر اسم بازی رو اشتباه نوشتند (Second life نه Secend life). من نمی دونم آقای عباسی این اطلاعات رو از کجا آورده ولی اگه منبع حرف هاش و شیوه مطالعه و اطلاعات در دسترس خودش رو هم ارائه می کرد بهتر می شد بررسی کرد.

اخیرا مطالعاتی علمی صورت گرفته که نشون داده فیسبوک و کلا شبکه های اجتماعی سبب افسردگی و نارضایتی نسبت به زندگی میشن که هم داده های تجربی مناسبی داشت و هم از نظر تئوریک توجیه قوی داشت . یعنی این نظریه قابل تائید بود از نظر علمی . این موارد رو شاید بشه بعنوان پدیده های جدید جهان در نظر گرفت که ما تازه وارد اون شدیم و هنوز پیامدهای تغییر سبک زندگی رو داریم طی میکنیم. همونطور که بعد از کاهش نفوذ دین در عقاید مردم در غرب ، مشکلات اجتماعی خیلی زیاد شد و به مرز بحران هم رسید ولی الان میتونیم به اون دوره به دید یک دوره گذار نگاه کنیم که البته شاید هم هنوز درونش باشیم.

پدیده هایی مثل موبایل ، اینترنت ، شبکه های اجتماعی و ... پدیده های نوینی هستن . به سرعت گسترش پیدا کردن ولی خب هنوز زندگی ما با وجود اونها به تعادل نرسید. البته این دیدگاه که زندگی بشر هیچوقت با این ابزارها به تعادل نمیرسه هم قابل بحث هست. طبق این دیدگاه ما داریم به سمت بی نظمی و خارج شدن از طبیعت خودمون می ریم...
    مشکل در ریپورت اینگونه یافته هاست که اطلاعات اشتباه به مردم منتقل می کنن. این سرویس های اجتماعی سبب افسردگی و نارضایتی از زندگی نمیشن (رابطه علت و معلولی بین اینها وجود نداره). انداختن چند تا داده آماری در نرم افزارهای محاسباتی و در آوردن چند عدد دلخوشکنک کاری نداره ولی پیدا کردن روابط دقیق بین وقایع چیزیه که نیاز به دانش روانشناسی عمیق داره. ماشین هایی هم که در اونها چتر هست بیشتر از ماشین هایی که درشون چتر نیست تصادف می کنند، دختر هایی که تیغ می خرند هم بیشتر از دخترهایی که تیغ نمی خرند خودکشی می کنند ولی از اینها نمیشه رابطه علیت در آورد. نباید Causality با Correlation قاطی بشه که در مطبوعات موقع ریپورت یافته های علمی همیشه این اتفاق می افته. چندی پیش یکی از خبرگذاری ها خوردن شکلات رو علت باهوشی معرفی کرده بود در حالی که نتیجه مطالعه این بود که بین IQ و میزان خوردن شکلات رابطه مستقیم وجود داره و یافته اونها علاقه باهوش ها به شکلات بود.

نظر عمده ای که وجود داره اینه که این نوع سرویس ها افراد افسرده و ناراضی از زندگی رو جذب می کنند و برای همین در بین کاربرهاشون درصد این افراد بیشتر از میانگین جامعه است. اینکه چنین سرویس هایی باعث میشن کاربرهاشون افسرده و ناراضی از زندگی بشن فکر نمی کنم پشتوانه علمی داشته باشه.

10. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیز من شما فقط خونه بشینی و کتاب هم بخونی آدم منزوی و درونگرایی خواهی شد. ربط به فیس بوک یا امسال این نداره بلکه هچیزی باید به اندازه استفاده و درست استفاده بشه.

در مورد به مرز بحران رسیدن مشکلات اجتماعی در غرب هم خوشحال میشم منبع معتبر و چندیدن مثال بیارید.

هیچ چیز خوشونت آمیزی در بازی سیمز نیست که باعث تحریک و یا سوق دادن افراد به خودکشی بشه و بر عکس سیمز یک تمرین زندگی هستش که به نظر من خیلی هم مفید هستش. جالبه آقای عباسی از مذهب صحبت نمیکنن که دائم در حال تبلیغ یک زندگی خیالی در جهان باقی هستش!
    در بازیهای خشنی مثل world of warcraft یا حتی call of duty هم شما حق ندارید به کودکان و غیر نظامی ها حمله یا شلیک کنید چه برسه به the sims که بیشتر یک بازی فانتزی هستش.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نکته جالب اینه که در اون خبر اسم بازی رو اشتباه نوشتند (Second life نه Secend life). من نمی دونم آقای عباسی این اطلاعات رو از کجا آورده ولی اگه منبع حرف هاش و شیوه مطالعه و اطلاعات در دسترس خودش رو هم ارائه می کرد بهتر می شد بررسی کرد.

مشکل در ریپورت اینگونه یافته هاست که اطلاعات اشتباه به مردم منتقل می کنن. این سرویس های اجتماعی سبب افسردگی و نارضایتی از زندگی نمیشن (رابطه علت و معلولی بین اینها وجود نداره). انداختن چند تا داده آماری در نرم افزارهای محاسباتی و در آوردن چند عدد دلخوشکنک کاری نداره ولی پیدا کردن روابط دقیق بین وقایع چیزیه که نیاز به دانش روانشناسی عمیق داره. ماشین هایی هم که در اونها چتر هست بیشتر از ماشین هایی که درشون چتر نیست تصادف می کنند، دختر هایی که تیغ می خرند هم بیشتر از دخترهایی که تیغ نمی خرند خودکشی می کنند ولی از اینها نمیشه رابطه علیت در آورد. نباید Causality با Correlation قاطی بشه که در مطبوعات موقع ریپورت یافته های علمی همیشه این اتفاق می افته. چندی پیش یکی از خبرگذاری ها خوردن شکلات رو علت باهوشی معرفی کرده بود در حالی که نتیجه مطالعه این بود که بین IQ و میزان خوردن شکلات رابطه مستقیم وجود داره و یافته اونها علاقه باهوش ها به شکلات بود.

نظر عمده ای که وجود داره اینه که این نوع سرویس ها افراد افسرده و ناراضی از زندگی رو جذب می کنند و برای همین در بین کاربرهاشون درصد این افراد بیشتر از میانگین جامعه است. اینکه چنین سرویس هایی باعث میشن کاربرهاشون افسرده و ناراضی از زندگی بشن فکر نمی کنم پشتوانه علمی داشته باشه.
    صد درصد اشاره شما درسته ، خود من هم چند پست قبل همین صحبت رو گفتم که تعیین رابطه علت و معلولی به سادگی نیست.

همونطور که می دونید ، مبنای نظری تعیین کننده هست . در هر صورت یا افسرده ها به شبکه های اجتماعی روی میارن ، یا شبکه های اجتماعی انسان ها رو افسرده می کنن (فکر کنم حالت های دیگری هم قابل تصور باشه)

ما داده هایی داریم که این دو پدیده رو کنار هم نشون میده . حالا بقول ما جریان علیت کدوم سمت هست نظریات سعی میکنن توضیح بدن. اون مطلبی که خونده بودم توجیه خوبی داشت. در واقع اثر محیط اجتماعی مجازی رو بر انسان تشریح میکرد. مثلا اینکه انسان در چنین فضایی بیشتر با زندگی دیگران آشنا میشه و مقایسه وضع دیگران با خودش باعث ایجاد نوعی نارضایتی درش میشه نسبت به زندگی خودش .

یا مورد جالبتر بحث تلاش برای ممنوعیت رتوش عکس مدل ها در مجلات تبلیغاتی انگلستان بود. مطالعات نشون میداد رتوش عکس مدل ها باعث می شد جوانان نسبت به بدن خودشون حس بدی پیدا کنن و فکر کنن زیبا نیستن و دست به کارهای عجیبی میزنن مثل رژیم های نامناسب یا عمل های زیبائی مفرط و ... .

در هر صورت من تخصص روانشناسی نیست ، شما قطعا بیشتر از من اطلاعات دارید ، ولی موقع مطالعه این موارد سعی میکنم دقت کنم که مبنای نظری برای حرف وجود داشته باشه . حالا ایا این مبنای نظری خودش چقدر قوی هست یه بحث تخصصی میشه ...

بطور کل مورد قبوله اکثر این مطالعات آبدوغ خیاری هستن ، ولی خب نه همشون

13. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عزیز من شما فقط خونه بشینی و کتاب هم بخونی آدم منزوی و درونگرایی خواهی شد. ربط به فیس بوک یا امسال این نداره بلکه هچیزی باید به اندازه استفاده و درست استفاده بشه.

در مورد به مرز بحران رسیدن مشکلات اجتماعی در غرب هم خوشحال میشم منبع معتبر و چندیدن مثال بیارید.
    قاعدتا اگر مواد مخدر هم زیادی مصرف کنی نابود میشی ! فقط مشکل اینه که مواد مخدر شما رو به سمت خودش می کشونه !!
    جذابیت حضور در فضای مجازی رو در تحلیلت در نظر بگیره !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •