نحوه انلاک Persian Mere (اسب Masemune) در Samurai Warriors 2
باید Medicine Hunt رو در Survival Mode بازی کنید تا مرحله ی Transport Recue در 71f باز بشه اگه این دو مرحله رو درست انجام بدید اسب Masemune در قسمت اسب ها انلاک میشه.![]()
نحوه انلاک Persian Mere (اسب Masemune) در Samurai Warriors 2
باید Medicine Hunt رو در Survival Mode بازی کنید تا مرحله ی Transport Recue در 71f باز بشه اگه این دو مرحله رو درست انجام بدید اسب Masemune در قسمت اسب ها انلاک میشه.![]()
نحوه انلاک Ranmaro Mori در Samurai Warriors 2
در بخش Servival mode مرحله ی Ranmaro Request f1 رو بازی کنید تا Keiji Request f6 و Mitsuhide Request f11 باز بشه این دو مرحله رو هم برید تا Mitsuhide Request2 f21 باز بشه اون رو هم برید تا Ranmaro Request2 31f باز بشه اون رو برید تا Ranmaro در Free Mode انلاک بشه. توجه داشته باشید که همه ی این مراحل باید درست انجام بدید تا Ranmaro انلاک بشه.![]()
دوستان منبع همه ی پست هایی که میدم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه انلاک Orochi
اگه همه کاراکتر های Warriors Orochi رو انلاک کنید Orochi هم انلاک میشه.![]()
ُ
Samurai Warriors 2 Xtereme legends
دوستان این عکس مربوط به بازی Samurai Warriors Xtreme legends 2
هست که ورژنی دیگری ازبازی هست وبا Samurai Warriors 2 یه تفاوت های جزی داره که میتونیم تعداد کاراکتر ها که30 تان رو مثال بزنیم
Last edited by Demon King; 29-10-2013 at 14:51.
ردیف نام قدرت سلاح دشمنان خونی دوستان نام سلاح ( چهارم ) ترجمه نام سلاح جز گروه 1 Tadakatsu Honda 100 Lu Bu - Keiji Maeda Ina - Hanzo Tonbo - giri تونبو گیری Tokugawa Army 2 Lu Bu 100 Tadakatsu Dian Chan - Daji Sky scorcher اسمان داغ وسوزان Orochi Army 3 Keiji Maeda 96 Tadakatsu - Ieyasu Yukimura - Kanetsugu Divine Mandible فلک های الهی Toyotomy Army
منبع : بازی های Samurai Warriors 2 و Warriors Orochi 1
هنگامی که Orochi ظاهر شد همه ی افراد و گروه ها از هم جدا شدند برای مثال Tadakatsu به همراه پسرانش میجنگید Keiji به Orochi پیوست
و Ieyasu به Wu پیوست این جدول برخی مشخصات سه شخصیت قوی این دو بازی است .
![]()
من فکر نمیکنم سخت از گرفتن عکس ها تو اروچی دیگه چیزی باشه . من نحوه گرفتن عکس چند نفر تو صفحات قبل توضیح دادم که خودم این مراحلو رفته بودم انلاکشون کردم
اما واقعا گرفتنشون ادمو گیج میکنه . من نحوه انلاک عکس اخر های :
Meng Huo , Hideyoshi,Dian Wei , Sun Shang Xiang , Taishi Ci , Lu Meng , Nagamasa , Zhu Rong , Zhao Yun , Zhang Fei , Zhuge Liang , Yue Ying , Xiahou Yuan
رو میدونم و نحوه انلاک هر کدومو خواستید بپرسید تا بگم و البته تو صفحات قبل یک بار گفتم.![]()
Toyotomy Army :
Hideyoshi Toyotomy : رهبر گروه Hideyori Toyotomy : پسر Hideyoshi و رهبر دوم Mitsunari Ishida : رهبر سوم ونزدیک ترین فرد به Hideyoshi
Nene : همسر رهبر اول Sakon Shima : دوست صمیمی و نزدیک ترین فرد به Mitsunari
Ginchiyo Tachibana : از متحدان رهبر سوم Yoshihiro Shimazu : از متحدان رهبر سوم
منظور از متحدان رهبر سوم این است که پس از مرگ Hideyoshi افرادی مانند Kobayekawa به Toyotomy خیانت کردند اما افرادی با Hideyori و Mitsunari ماندند تا Toyotomy را زنده نگه دارند از جمله Sakon Sima و Tachibana .
منبع : داستان Samurai Warriors 2
حوه انلاک عکس اخر Hideyoshi Toyotomy :
Chapter x8 رو با Sw بازی کنید بیش از 400 نفرو بکشید ودر عرض 4 دقیقه قلعه ی دشمن را فتح و همه ی افسرهای قلعه رو بکشید. حال یه جعبه در بالای قلعه ظاهر میشه اونو بخورید تا عکس اخر Hideyoshi رو بگیرید
تشکر یادتون نره![]()
Oda Army :
Nobunaga Oda : رهبرگروه No : همسر Nobunaga و رهبر دوم Mitsuhide Akechi : نزدیک ترین فرد به Nobunaga
Hideyoshi Toyotomy : از افسران وفادار Katsuie Shibata : از افسران وفادار Ranmaro Mori : از افسران وفادار
منظور از افسران وفادار کسانی هستند که هیچ وقت به Oda خیانت نکردند به خصوص Hideyoshi هنگامی که Nobunaga به دست
Magoichi دوست صمیمی Hideyoshi کشته شد فرمانده دشمن Mitsuhide بود و همه قاتل Nobunaga را Mitsuhide میدانستند و تنها کسی که قیام کرد تا Mitsuhide را بکشد Hideyoshi بود که موفق هم شد و توانست Mitsuhide را بکشد اما Mitsuhide هیچ گاه به Oda خیانت نکرد وبه ناحق کشته شد.
منبع: داستان Samurai Warriors 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)