ممنون دوست عزیز ولی به خاطر visual c++ بود .دوستانی هم که مشکل منو دارند تو فولدر بازی از مسیر Installer\vc\vc2013\redist اون 2 تا فایل رو نصب کنن مشکلشون حل میشه![]()
ممنون دوست عزیز ولی به خاطر visual c++ بود .دوستانی هم که مشکل منو دارند تو فولدر بازی از مسیر Installer\vc\vc2013\redist اون 2 تا فایل رو نصب کنن مشکلشون حل میشه![]()
دوست عزیز من فکر کردم طبق مراحل نصبی که تو صفحه 5 نوشتم بازی رو ریختی
و در حال حاضر Visual روی سیستمت نصبه
با این حال دیشب مال من اینطوری شده بود visual c++ هم نصب بود ولی انگار نه انگار نه انگار رو بازی کلیک میکردم
مال من اشکال از Origin بود
باز نشدن بازی میتونه دلایل زیادی داشته باشه
حالا این بحثها رو بی خیالتاپیک مشکلات واسه اینجور بحثهاست
از خود بازی بگین . واقعا اینقدر داغونه ؟چه چیزایی رو مثلا برداشتن که ملت ناراضی شدن .
دیگه مثل سیمز 3 و سری های قبلش Open World نیست
خیلی حالم گرفته شد سر این موضوع
کل جذابیت بازی واسه همین Open World بودنش بود![]()
چه برتری هایی داره
به نظرت این نسخه بهتر شده
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
با سلام . استخر که کلا حذف شده .
همچنین دوران نوزادی نیز حذف شده ( هر چند کاربردی نداشت ! )
اگر زیادی خجالت زده بشین احتمال مرگ هست . حتی ظاهرا احتمال مردن از خنده بیش از حد نیز هست ! ( البته از مطالب من اینجور برداشت کردم ) . کلا باید مراقب باشی نمیری !
البته از حق نگذریم تغییرات مثبتی نیز انجام داده شده به عنوان مثال شهر های قدیم جایگزین جهان ( world ) شدن . سیستم emoction ها هم تعریف چندانی نداره .
تغییرات نسبت به سیمز 3 بیشتر گرافیکیه . در واقع بیشتر همون سیمز 3 هست ولی با گرافیک بیشتر و تغییرات اونقدر جدید و تاثیرگذار نیست
به طور کلی امکانات هر ورژن سیمز زیاده .
امتیازات بازی که اصلا جالب نبوده .
بررسی هارو هم که بخونین بیشتر نا امید کنندست تا تشویق کننده .
سازندگان گفتند اگر Sims 4 خوب فروش نکنه دیگه ورژن 5 در کار نخواهد بود . همین الانم برنامه ای برای Sims 5 ندارند .
استخر حذف شده؟!))))))
به نظرشون اضافی بوده حتما، دستشون درد نکنه :/
نکنه اینا نسخه قلابی و ناقصن؟ آخه مسخرس حذف استخر، حالا نوزادی رو کاری ندارم...
به نظر منم این نسخه ناقصه
مگه میشه ضعیفتر از قبل بسازن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
تغییرات رو با توجه به ویکی اصلی سیمز ۴ گفتم .
می تونین توی اینترنت جستجو کنین خودتون متوجه می شین
گفته شده در نسخه Base وجود نخواهد داشت .احتمالا به صورت DLC بعدا به بازی اضافه بشه و یا در Expansion pack ها ببینیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)