داداش عکسی که برای تست باید درست کنیم سایزش 1920*1080 باید باشه دیگه؟؟؟ تو این سایز بالا و پایین تصویر دو تا نوار مشکی بالا و پایین تصویر میمونه از نظر پیکسل این قسمتو چطوری میشه چک کرد؟؟
داداش عکسی که برای تست باید درست کنیم سایزش 1920*1080 باید باشه دیگه؟؟؟ تو این سایز بالا و پایین تصویر دو تا نوار مشکی بالا و پایین تصویر میمونه از نظر پیکسل این قسمتو چطوری میشه چک کرد؟؟
اره این سایز خوبه
پیکسل سوزی نداره انشاالله داداش
و اون قسمت رو ی عکس کامل سباه بذار
همیشه پیکسل های سوخته مشکی نیستن و بعضی وقت ها رنگی هم هستن
بله مدل la86000 کنترل حرکت از طریق دوربین دارد. تغییر کانال و صدا.
قيمت اين الجي الان ٤٧ با گارانتيش چنده ؟
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های بیشتر سایت goldiran.ir
42LA86000("42)
39,000,000 ریال
47LA86000("47)
55,600,000 ریال
55LA86000("55)
87,700,000 ریال
دوستان به نظرتون ميشه تا ٤ تومن ال جي ٤٧ با گارانتي گير اورد كه از لحاظ كيفيت و سه بعدي خوب باشه ؟
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم محصولات سونی خیلی بهتر از ال جی هستن
47LA66000 تصویرش خوبه
3 بعدیش از 2 بعدیش بهتره
سلام به همگی یه راهنمایی ازتون میخوام بدون تعصب خواهشا
تا رنج 5.5 یا 6 اگر از بانه بخوام خرید کنم بهترین برند و مدلی که میتونم بگیرم چیه؟
اول از همه کیفیت تصویر بینهایت مهمه
دوم امکانات و کیفیت کارکرد و پخش فرمت های مختلف از طریق USB
سوم کیفیت صدا
چهارم 3 بعدی
یعنی حاضرم موردای پایینی که گفتم فدای بالایی ها بکنم
تجربه خودمو عرض میکنم که بهتر بتونید راهنماییم کنید
3سال پیش تو یه فروشگاه که اکثر برندها رو داشت و یه فیلیم اکشن داشت توی همه تی وی ها پخش میشد یه دفعه چشم به یه تی وی افتاد که اصلا با همه متفاوت بود یعنی یه سر و گردن تصویرش بهتر بود قیمتشم فکر کنم 4.5 بود فروشنده گفت فیلیپسه مدلش رو درست یادم نیست ولی اولش PFL بود فکر کنم 907 بود تمام ال ای دی بود نه لبه. ولی رفتم پاناسونیک 50 اینچ 3 بعدی پلاسما گرفتم واقعا تصویر صاف با کیفیت رنگ بالا ولی چندتا نکته منفی داشت اول اینکه تو زمینه رنگ سفید مشکل داشت دوم اینکه تو رنگ مشکی هم مشکل داشت یعنی اگه طرف لباس مشکی تنش بود کلا یکدست مشکی پر رنگ دیده میشد سایه روشنش مشخص نبود و اگر دقت کنید بیشتر پلاسماهای پاناسونیک و شاید کلا پلاسماها این مشکل رو دارن یکم هم از فاصله نزدیک چشمو میزنن و خسته میکنن بخصوص اگه رو حالت داینامیک باشه تصویر زیباتر میشه ولی چشم رو زودتر خسته میکنه
حالا خودم اول نظرم رو فلیپسه بعد سونی بعد شارپ بعد سامسونگ بعد ال جی
راستی چند سال پیش یه مدل ال سی دی سونی فریم شیشه ای بود اون موقع ها خیلی چشمو گرفته بود مدلش رو کسی میدونه چی بود؟
ممنونم از همگی اگر زودتر جواب بدین ممنون میشم یکم عجله دارم برای خرید
موفق باشید
Last edited by m.shahi; 25-12-2013 at 12:23.
sony w904
samsung f8880
sony hx855
PHILIPS 46PFL8008
ی سر هم به سای flatpanelshd.com برو تویه قسمت تست همه جور اطلاع از tv های شاخ جهان هست بدردت میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)