تو 20 دقيقه اول شما تازه كربوهيدرات بدنتون ميسوزونيد و تازه بعد 20 دقيقه چربي سوزي شروع ميشه.
تو 20 دقيقه اول شما تازه كربوهيدرات بدنتون ميسوزونيد و تازه بعد 20 دقيقه چربي سوزي شروع ميشه.
با تشکر از جوابتون
خوب من 20 دقیقه اول رو با سرعت 6 میدوم و بعدش سرعت رو برای 15 دقیقه میبرم روی 7.5 (که هنوز حالت راه رفتن تند داره)و بعد به مدت 5 الی 7 دقیقه میبرم روی سرعت 10 که حالت دویدن داره؟؟؟وبعدش هم سرعت رو کم میکنم تا بدن سرد بشه؟؟
آیا این شیوه درست هست؟؟
بعدش هم یک لیوان چایی سبز مینوشم به جای آب (چون بدنم خیش عرق شده)و خیلی تشنه شدم؟؟
راستی من معمولا شبها ساعت 8:40 دقیقه شروع میکنم و در حین دویدن هم سریال پشت کوههای بلند از شبکه 3 رو میبینم که حوصله هم سر نره؟(سریال واقعا قشنگیه)؟؟بعد که تردمیل تموم بشه با توتال کور 50 تا دراز نشست میرم؟
بعدشم یه دوش میگیرم و آنقدر خسته شدم که به راحتی خوابم میبره>>
ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید؟؟
خب طريقه دويدن و يا راه رفتن زياد مهم نيست فقط بايد توجه داشته باشيد كه ابتدا و انتهاي فعاليت با سرعت پايين حركت كيد براي گرم كردن قبل تمرين و سرد كردن بعد تمرين.
چه قبل از تمرين چه بعد از تمرين و چه در حين تمرين اكيدا توصيه ميكنم آب بنوشيد.جايگاه آّب در ورزش خيلي ويژست.
لطفا افراد دیگه هم نظر بدن؟؟
برای چربی سوزی باید ورزشتون حداقل نیم ساعت طول بکشه تا بدن بره به سمت چربی سوزی که البته یه روش دیگه ای هم هست به نام هیت که میگه 10 دقیقه ورزش سنگین کن مثلا با سرعت7 به بالا بدو بعد استراحت کن تا چند بار تو روز انجام بده که میگن این روش هم چربی سوزی داره . ولی چیزی که مشخصه اینه که هرچقدر ضربانه قلبت بالاتر بره بهتره(سرعت 5 به بالا) توتال کورهم من یک بار تو فروشگاه استفاده کردم به نظرم فشاری به شکم وارد نمیکرد .موثر بوده ?
سلام به همه
اگه کسی آدرس از باشگاه ها و تیم های دسته 1تهران داره به من بده ممنون میشم
چند وقت دیگه تست گیری شروع میشه میخوام برم واسه تست
:( یعنی یه والیبالیست تو p30world به این عظمت نداریم ؟![]()
سلام من دنبال موسسه ای هستم که دفاع شخصی رو کامل آموزش بده.
مثلا اینکه اگه یکی به سمتت اسلحه گرفت چطور مهارش کنی و یا چاغو باشه یا حتی دعوا با مشت.
بچه دعوایی نیستم ها .ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم.
آیا هست همچین کلاس هایی که قیمتشم خیلی زیاد نباشه؟ و برای افراد 15-18 سال باشه؟
تو اینترنت هم برای دانلود هست به کارتون نمیاد؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)