موضوع اینه که اینا میگن ما مطیع رهبریم . رهبری جواب این نوع افراد بعد از قضایای لاریجانی در قم بخوبی داد! ولی اینا .....
موضوع اینه که اینا میگن ما مطیع رهبریم . رهبری جواب این نوع افراد بعد از قضایای لاریجانی در قم بخوبی داد! ولی اینا .....
- تا وقتی قضیه دست اون وری ها بود حاشیه ای وجود نداشت همین که توپ افتاد تو زمین خودمون دعواها شروع شد بعد میگن چرا میگین جهان سومی ...
- بعضی از آقایون حرفهای n سال پیش رهبر رو برمیدارن میگن رهبر اینو گفت اونو گفت جا داره یکی واسته جلوشون بگه خرت به چند ...
- تندروهای اون ور فکر کنم بیشتر تاثیرگذار باشن تو بازی
چرا وقتتو با خوندن حرفای اون جماعت تلف می کنی ؟واللا ! برید کامنتای توی تابناک رو زیر خبر تماس بخونید اصلا یه چیزایی بعضی ها نوشتن من نمیفهمم ...
اینها یک عده معلوم الحال هستن که خودشونو آدمای مقدسی می دونن و فکر می کنن اسلام یعنی تفکر اونها و بر عکس ! این جماعت اگر مهدی موعود هم بیاد یه چیزیو بهشون بگه قبول نمی کنن! پیامبر خدا به اون عظمت میاد با کفار مکه پیمان صلح می بنده بعد اینا میان به یه گفتگوی تلفنی که تهش به نفع مملکته گیر میدن !!موضوع اینه که اینا میگن ما مطیع رهبریم . رهبری جواب این نوع افراد بعد از قضایای لاریجانی در قم بخوبی داد! ولی اینا .....
البته توسعه نیافته درسته ! اون جهان سوم کشورایی بودن که زمان جنگ سرد نه طرف غرب بودن نه شرق !بعد میگن چرا میگین جهان سومی ...
یکی از دوستان :
وقتی آقای جلیلی بامعاون وزیر خارجه آمریکا دیدار داشت،دوستان آن را فتح الفتوح خواندند
حالا میفرمایند نرمش ذلیلانه رخ داده،خیانت شده....به نحوه اعتراضشون بنگرید
صد رحمت به انسان های دوره ی "مزوزوئیک" که با برگ های درخت "اکالیپتوس"تن و بدنشونو می پوشوندن
![]()
شما یک نگاه به افراد حاضر در تصویر بنداز... یک نفر آدم درست و حسابی بینشون پیدا نمیشه .
همچین مواقعی که نیازش احساس میشه این افراد عربده کش رو میارن بیرون و در مناطق خاصی قرار داده میشن تا تصویرها گرفته بشه و به عنوان مخالفین غرب در خبرگزاری ها به نمایش در بیان .
بعد توی اخبار ایران هم با آب و تاب از همچین حرکاتی صحبت میشه و تعریف و تمجید میشه که همچین مردم مقاومی داریم .
فیگور اون شخص در تصویر دوم بسیار جذاب و دیدنیه !!!
Last edited by B3HZ@D; 28-09-2013 at 23:39.
عکس : مسئول ارشد ستاد جلیلی در جمع معترضیـن روحانی!
چقدر از خوندن بعضی از پستای دوستان لذت بردم
با استقبال از روحانی یاد 88 افتادم یاد زمانی که نیروهای مخلص در خونه کناری مارو(که از اتفاق به شدت مذهبی و کار درست بودن به معنای واقعی البته) شیکوندن تا بتونن برسن به پشت بوم منازل که سپاه کفارو(که همانا مردم عادی باشن!) به درک واصل کنن یا نشد یه یادوگاری چیزی براشون به ارمغان داشته باشن حداقل! این وسطم اگه با باطوم یه حالی به ماشینایی که تو خیابون میدادن ظاهرا بی اجر و قرب نبوده حالا بماند که میگن تموم اینا دروغه ..!!
این جماعت کفش پرتاب کن همون جماعتن و البته اونایی که استقبال کردن و خوشحال از دیدار روحانی خوب مسلما همون خس و خاشاک معروفون دیگه!!
تا این جماعت هستن ولش کن
فقط اینم بگم بالاخره امریکا امریکاس الان مصالحشو تو کنار امدن با ما دیده شاید یه روزی این مصلحتو تو چیز دیگه ای ببینه! کم خیانت نکرده به ما!
ولی در هر صورت این مذاکرات الان به عقیده خیلیا میتونه به بهتر شدن اوضاع مملکت کمک کنه(خدایی نامرده فکر نکنین الان اوضاع بده هااااااا اصلا و ابدااااا!)
فقط از این ژست اسلامی بعضیا منتفرم که بوی از اسلام نبردن بی ... . . .. ...
اول از همه بهتره دوباره زندگی نامه و سوابق دکتر حسن روحانی رو مطالعه کنید و بدونید خاستگاه سیاسی ایشون متعلق به کدوم جریانات بوده و طی این 34 سال کجاها کار میکرده
بعد یشنهاد میشه دوبارهمه سخنان روحانی رو گوش کنید...چون فکر کنم گزینشی گوش کردید
آخرش هم سخنان ولایتی بعد از برگشت روحانی
از پاراگراف 2 به بعد هم فکر میکنم یه سری برداشت های شخصی و سلایق و احساسات رو وارد بحث کردید که مربوط به سخنرانی روحانی نبود!!
و جواب دادنش میشه مثنوی 70 من کاغذ که میره زیر بند 7 منشور اخلاقی فروم
Last edited by H A M A S; 29-09-2013 at 07:07.
رهبر چند سال پیش گفته بود مذاکره با آمریکا خیانت به مردم ایران است.
اتفاقا من یک مصاحبه از ایشون خوندم برای سال 66 از رسالت که گفته بودند با امریکا هم میشه دوست بود منتها امریکا نمیخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)