با اینکه سریال طنزه ولی من خیلی دلم براش سوخت (برا پژمان تو سریالا) هم امشب
هم وقتی با امیر حسین رستمی بیرون بود کسی تحویلش نمیگرفت
پ.ن: تله کپی![]()
با اینکه سریال طنزه ولی من خیلی دلم براش سوخت (برا پژمان تو سریالا) هم امشب
هم وقتی با امیر حسین رستمی بیرون بود کسی تحویلش نمیگرفت
پ.ن: تله کپی![]()
25 قسمته کلا ؟
بابا من تازه تصمیم گرفتم نگاه کنم تموم شد که![]()
یه نکته که تو این سریال هست و منو آزار میده نقش این بازیکن سیاه پوسته است.
نوع برخورد و صحبت کردنشون با سیاه پوسته (مخصوصا وحید) مقداری زننده است
مثلا پژمان و وحید با یه لحنی از لفظ پیدا کردن در موردش استفاده می کنند انگار تو خیابون ول افتاده بوده اینا دیدنش
یا اینکه نوع غذا خوردنش که زیاد و بدون فکر فقط می خوره با اینکه جسه کوچیکی داره (حتی غذای ماهی رو). یا اینکه همه جا با خودشون می برنش بدون اینکه بهش نیازی باشه وقتی هم وسط صحبت وحید و پژمان می پره همیشه باعث
بساط شادی و مزاح این دوتا میشه شبیه همون حیوان دست آموز ی که خیلی شبیه به انسان هست (با عرض معذرت) و مخصوصا جدیدا نوع حرف زدن و ادا دراوردنش هنگام حرف زدن که دیگه انگلیسی هم صحبت نمی کنه یه نوع زبان محلی.
شاید من اشتباه برداشت می کنم ولی با سابقه ای که از رندی و اب زیرکاهی نویسنده های این مجموعه سراغ دارم بعید میدونم اتفاقی باشه.
Last edited by arash59b; 28-10-2013 at 06:50.
بیچاره پژمان
ولی خداییش نقششو قشنگ بازی میکنه.
بعضی قسمتاش دیگه حنده دار نیست .. بیشتر ادم دلش میسوزه و حرصش میگیره ....
اب زیرکاهی نویسندهای این مجموعه رو کجا دیدین؟
تو سریال های قبلی شون مخصوصا ساختمان پزشکان
تو یکی از قسمت هاش که سیستم اداری کشور و طرز رفتار مردم و حاکمان ایران رو از روی کتاب قلعه حیوانات جرج ارول شبیه سازی کردن هرچی هم خواست بارشون کرد.
Last edited by arash59b; 28-10-2013 at 19:07.
طعنه به جايي بوده به نظر مناين نشان از اهل ريا بودن نويسنده هست!؟نتيجه جالبي گرفتي
نكنه كتاب ميخوني
![]()
دیشب هم خیلی خنده دار بود هم اوج مظلومیت الماس سیاه که چقدر شیرین است ... دیدید چگونه استثمار شده بود سمبلی بود از آن همه مردم دنیا بخصوص وقتی صحبت می کند انگار چیز دیگری می خواهد اما وحید و پژمان اصلا زبان دل او را نمی فهمند یا نمی خواهند بفهمند و ترجمه دیگری از حرفهای او دارند او را در اغوش خود راه نمی دهند ادم گریه اش می گیرد .این سریال حالا بدون الماس سیاه برایم اصلا جالب نیست.
این کلیدی که گردن بهاره رهنما بود چی بود دقیقا ؟سمبل بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)