یکی این روش رو انجام داده مشکل صداش حل شده :
pes 2013 رو نصب کردم درست شد بعد هم 2013 رو پاک کردم
یکی این روش رو انجام داده مشکل صداش حل شده :
pes 2013 رو نصب کردم درست شد بعد هم 2013 رو پاک کردم
من هم مشکل مشابه دوستان رو دارم
بعد از نصب بازی پیام
pro Evoluion soccer is not installed
ظاهر میشه
اقا برید تو کار نسخه ریلود
من همون روز اول اسکیدرو دانلود کردم خیلی مشکلات داشتم تو بازی
دیشب گذاشتم ریلوود امروز صبح دانلود شد
الان بازی خیلی روون اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره
نیازی هم به ساخت درایو مجازی و دمون تولز نیست
![]()
من نسخه اسکیدرو گرفته بودم,الان کرک ریلود رو توی پوشه بازی کپی کردم بازی اجرا شد
اگر اسکیدرو دارید نیازی به دانلود نسخه ریلود نیست فقط کرک رو دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید و دیگه نیازی به برنامه DAEMON Tools Pro ندارید
اینم کرک ریلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر پسورد خواست (فاصله هارو حذف کنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره
من هنوز همین مشکل را دارم ولی الان یک چیز دیگه هم متوجه شدم !
تو PES2013 وقتی دکمه ESC روی کیبورد رو میزدی استارت در نظر میگرفت و حرکات نمایشی رو رد میکرد ولی تو این بازی نمیشه و نمیشه گل های زده رو رد کرد!
برای شما هم اینجوریه ؟
میشه راهنمایی کنید
دوستان من نسحه ریلودی که توی سایت دانلودها بود رو دانلود کردم.ولی مشکل دارم برای اجرا
بازی خیلی راحت نصب شد
ولی دسته ها توی بازی مشکل داره .دکمه های ضربدر و مربع اصلا کار نمیکنن.
وقتی برای حرکت دکمه بالا را فشار میدم بازیکن و یا توی منو ، موس میاد پایین و برعکس.
دایره و مثلث هم توی منو به جای انتخاب و یا برگشت به عقب ، بالا و پایین میکنه موس رو؟!!!
اعصاب من رو ریخته به هم
پس 5 گیگ الکی دانلود کردم؟![]()
کرک نداشت توی dvd 2
دوستان منم مشکل صدا دارم بازی به هیچ وجه صدا نداره تو میکسر هم اصلا ایکن بازی نمیاد چند بار کانال های صدامو عوضم کردم ولی فایده نداشته بقیه بازی ها رو تست کردم اونا مشکلی نداشتن کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟ اینجوری اصلا فایده نداره بازی .. من نسخه ریلودد رو هم نصب کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)