تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 55 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 545

نام تاپيک: کلوپ لنوو y510p : lenovo

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خواهش میکنم مبین جان
    اون اتومات صفحه هم منم باهاش مشکل دارم !
    باورت میشه هنوز باهاش بازی نکردم ؟ (چی نصب کردی - بگو که منم تست کنم)
    سعی کن از الان گاهی وقت ها اون dust remover را بزنی که همیشه ..... !

راستی ویندوزت هم از استور به رایگان آپ کن به 8.1

منم فعلا زیاد بازی نصب نکردم

اینارو نصب کردم GtA IV که با یه دردسری اومد

GRID 2
    most wanted 2
    far cry 3
    vegas

اپدیت هم که چشم امشب حتما اپ میکنم ولی یه کاری کردم که خیلی راضیم اونم اینکه آنتی ویروسشو پاک کردم . هر چی نصب میکردم یه فایلشو پاک میکرد و باعث میشد اجرا نشه هرچند لاینسسش هم 30 روزه ـست

داره خودمونی میشه mdrd1065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم خریدم
    مبارکم باشه
    با رم 8 و بدون ویندوز
    3.300 تومان
    خیلی اثر انگشت روش میمونه

3. این کاربر از mdrd1065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مبارک باشه

full HD هست ؟
    اثر انگشت هم روزای اول میوفته بعدش همش میشه اثر انگشت و اصطلاخا مات میشه

5. 2 کاربر از M0BIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mdrd1065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلامت باشین
    نه بابا ،با 3.300 فول اچدی ؟؟؟
    یه چیزیش که متنفرم اینکه کیبوردش الفبا عربی داره
    ویندوز 8 بریزم حتما ؟ کرک درست درمونش هست ؟ چه ورژنیشو؟ pro ? enterprise? ..... ?????

7. این کاربر از mdrd1065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بنظر من ویندوز 7 بریز .... البته من مشکلی با 8 نداشتم تا بحال ولی 7 یه چیز دیگه ـست ...

9. این کاربر از M0BIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان من گیج شدم y510p با y510 چه فرقی داره؟
    بعد یه سوال دیگه
    فول اچ دی بودن یا نبودن با توجه به اینکه صفحه 15 اینچ هست چه فرقی میکنه ؟ به نظرم اگه فول اچ دی باشه گرافیکشم باید SLI باشه دیگه. چون توی بازیها رزولیشن بالا باشه گرافیکم باید بالا باشه.پس اگه تک گرافیکه اچ دی باشه برای اجرای بازیها بهتره. حالا این نظر من درسته ؟؟

و

منم فعلا زیاد بازی نصب نکردم

اینارو نصب کردم GtA IV که با یه دردسری اومد

GRID 2
    most wanted 2
    far cry 3
    vegas
    مبین جان میتونی توی حالت HIGH یا Ultra از Farcry 3 و Most Wanted 2 فریم گیری کنی؟ میخوام ببنیم اگه تک کارت باشه چقدر تاثیر داره چون وقتی دو کارت باشه و فول اچ دی توی حالت High بازی 53fps Farcry 3 میده توی Most هم نزدیک به 60fps میده
    ممنون
    Last edited by imi imi; 29-10-2013 at 12:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سخت افزاری فرق میکنن اگه اشتباه نکنم .. البته توی ظاهری خیلی شبیه به همن .

اگه اشتباه نکنم همه ی full hd ها صفحه ماتن . ولی HD ها صفحه براقن . من از وقتی با صفحه مات کار کردم واقعا عاشقش شدم . نه کثیف میشه - نه نور چراغ های بالا سرت میوفته رو صفحه . ولی کیفیت صفحه رو تست نکردم که بگم تفاوت اچ دی و فول اچ دی محسوس هست یا نه .
    داداش در مورد SLI ‌بودن گرافیک من شک دارم هیچ جاییش نوشته نشده SLI . البته روی خودش یه تبلیغ داره وقتی که میره روی استند بای . نشون میده که بجای درایور نوری فن میزاره و گرافیک میزاره و میگه میتونی به راحتی با فشار یه دکمه عوضش کنی .

اما فریم

most wanted 2
    همه ی گزینه هارو بردم روی high میانگین ۳۲ فریم میداد . نهایت تا 36 میرفت و بعضی وقتا روی ۲۸ هم میومد . ( یه چیز خیلی جالب ))) هر چی بیشتر سرعت میرفتم فریم هم بیشتر میشد تو این بازی فکر کنم با بوگاتی تست کنم به ۴۰ هم برسه )

far cry 3 روی ultra ‌میانگین ۲۸ فریم میداد . ( نهایت تا ۳۱ میرفت . . حد اقل هم روی ۲۵ فریم میومد . )‌
    روی very high هم میانگین ۳۲ فریم (‌نهایت ۳۵ - حد اقل ۳۰ )‌
    روی high هم ۳۷ فریم میگرفتم . ( نهایت۴۴ میرفت . حد اقل هم۳۶ )

نمیدونم امار خوبی هست یا نه .. بقیه بازی هارو هم تست میکنم سر فرصت ... اسکرین شات هم از ماست وانتد ۲ گرفتم ولی توی فار کرای نمیشد اسکرین شات گرفت . نمیدونم چرا !!!!!!!!!!

در ضمن من با برنامه Fraps تست کردم . اگر برنامه معتبر تری هست بگید تست میکنم .

پ ن : دوستانی که پیغام خصوصی میدن در مورد لپ تاپ . حقیقتش تعداد پستای من کمه . نمیتونم جوابشونو بدم . لطفا ایدی یاهومو ادد کنن در خدمتشونم .
    Last edited by M0BIN; 30-10-2013 at 04:24.

12. این کاربر از M0BIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم قصد خرید یکی از لپ‌تاپای لنوو رو دارم
    هدفم روی Z 500 بود، که الان با دیدن این لپ تاپ، واقعا آدم رو به شک می‌ندازه

از پست بچه‌ها اینطور میشه برداشت کرد که قیمتی 3.5 میلیون تومانی داره در حال حاضر، و همینطور اینکه هنوز و هنوز، بازار رو توی دست نگرفته و بخوبی توی بازار پیدا نمیشه
    شاید یکی از دلایل گرون بودن این مدل، همین باشه

یک ماه صبر میکنم، قیمت رسید به 3 تومن میرم سراغش، وگرنه ارزش 3.5 رو نداره
    همونطور که دوستمون گفتن، با یک میلیون پول اضاف، میشه خیلی چیزای مهم‌تر خرید

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان گل p30world . راستشو بخواین آخرین باری که تو فروم پست دادم دادم ر. یادم نیست کی بود ، ولی چندین سال می گذره و احتمالأ هیچ کدومتون منو نمی شناسین
    خب بگذریم و برم سر اصل مطلب . من همیشه desktop رو ترجیح می دادم برای کارام و برای بازی ، یک lenovo u330 هم داشتم که اگه جایی بودم کارم رو راه می انداخت . برای شرایطم طوری شد که مجبور شدم یک لپ تاپ مناسب (چه از نظر قیمت و چه از نظر کارایی ) تهیه کنم . از شهریور شروهع کردم به تحقیق ، دنبال مدل های thinkpad بودم که دیدم با بودجه ی من و نیازی که دارم خیلی نمی خونه . از z500 هم خیلی خوشم اومد ولی دقیقأ اونی نبود که من می خواستم . تا این که با y500 و y510 آشنا شدم . با دو کارت گرافیک ، پردازنده ی مناسب (نسبت به یک لپ تاپ) ، جنس بدنه و کیفیت ساخت خیلی خوب و صفحه نمایش فوق العاده . تصمیمم رو گرفتم ولی متأسفانه تو بازار ایران اگه بخواین یک محصول الکترونیکی خوب و خاص بگیریم ، باید کلی صبر کنید و کلی هم بیشتر خرج کنید . منم یک ماهی صبر کردم تا قیمتش منطقی تر بشه ، ولی هر چه قدر که گشتم ، نمونه ی SLI پیدا نکردم و نمونه ی full hd هم هنوز فوق العاده کمیاب و گرون بود . من هم که صبرم تموم شده بود و پیدا کردن مدل full hd سخت بود برام ، نمونه ی HD رو خریدم (که الان فهمیدم ای کاش صبر می کردم !! ) به قیمت 3.190.000 تومن ، نا قابل
    مشخصات کامل:
    ?core i7 7400qm
    2*4 gb 1600mhz ram
    hard 1TB
    geforce 750
    HD
    dvd-w
    در مورد مزایا و معایبی که به دیدم هم توضیحاتی می دم :
    مزایا :
    قدرت پردازشی واقعأ خوب و راضی کننده هست . من چون با نرم افزار های برق و ریاضی کار می کنم می تونم به جرأت بگم بین لپ تاپ های فعلی موجود در ایران در این رده رقیبی نداره . کاملأ رضایت بخشه .
    سیستم خنک کننده ی مناسبی داره و بی صداست . در کار های عادی هم داغ نمی شه و خیلی راحته ( در load بحث فرق می کنه که طبیعی هست .)
    کیبردش واقعأ فوق العادست !! باید باهاش کار کنید که بدونید من چی می گم. نور backlite قرمزش هم جبوه ی خیلی خوبی تو شب بهش می بخشه .
    کیفیت بدنه هم خیلی خوبه ، یکی دو تا عیب بد هم داره که در معایب بهشون اشاره می کنم .
    باتریش هم با یک کارت گرافیک خیلی خوب عمل می کنه ، دقیق تستش نکردم که تایم بگیرم ولی برای اینترنت گردی با نور 80% تا حدود 5 ساعت دووم می اره .
    معایب:
    اولین و مهم ترینش تاچ پدش هست!! یعنی لنوو خجالت نکشیده با این تاچ چد ؟!! قسمت دکمه هاش خیلی بازی می کنه و چایین می ره /ف اگار که لق باشه و ادم احساس می کنه که ممکنه بشکنه !! اگه به تاچ پد آروم ضربه بزنید هم تق تق صدا می ده!!! حس خیلی بدی به آدم دسن می ده در کل . البته از نظر حساسیت خوبه .
    مورد دوک قاب دور صفحه نمایشش هست که اول از جنس پلاستیک روشنه ، اگه مات بود هم دیدن صفحه نمایش راحت تر بود و فکر کنم به استایل لپ تاپ بیشتر می اومد و ایراد بزرگ تر اینه که انگار خوب با صفحه نمایش کیپ نشده!! اگه با انگشت ،لبه ی مانیتور رو فشار بدین ، قشنگ فرو می ره . اگه از بغل هم نگاه کنید ، می شه نور پس زمینه ی مانیتور رو دید . شاید این چیزا واسه ی یک لپ تاپ دیگه خیلی عیب نباشن ولی برای بالا ترین کلاس idea pad شرکت لنوو واقعأ عیب محسوب می شه!!
    در کل امیدوارم این دو مشکل رو فقط لپ تاپ من داشته باشن !
    ایراد دیگه هم بخوام بگیرم ، از صفحه نمایش HD می گیرم ، تفکیک رنگ ها مناسب نیست ، روشنایی صفحه هم کمه!! اگه می تونید حتمأ مدل Full HD تهیه کنید و اگه می خواین HD بگیرین ريال حتمأ صفحه رو در حالت روشن ببینید و مطمئن شین مشکلی باهاش ندارین .
    فعأ همین ها یادم بودن . در کل خیلی دوسش دارم فقط اگه یک کشوری بودم که حق انتخاب داشتم !! حتمأ مدل full hd با دو کارت گرافیک رو می گرفتم و نهایت لذت رو می تونستم ببرم .
    یک چیز دیگه هم یادم اومد ، متأسفانه آداپتور هایی که با لپ تاپ تو ایران می دن ، 120 وات هست . درسته که جمع و جور و سبکه ولی اگه بخواین کارت گرافیک دوم رو خودتون اضافه کنید ممکنه که مشکل بخورید . آداپتور های ارائه شده با مدل SLI ، 170 وات هستند!!
    اگه سوالی بود ، در خدمتم

15. 9 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مرسی از توضیحات

همه موارد فوق تایید میشه ( مخصوصا براق بودن دوک قاب دور نمایش )

ولی در مورد معایت صفحه نمایش واقعا تو مدل فول اچ دی هیچ عیبی نمیشه گرفت .
    روشنایی عالی
    تفکیک رنگها عالی ( با توجه به اینکه کارم گرافیک هستش )
    هیچ نوری هم دیده نمیشه توی صفحه .

فقط یه سوال : میشه گرافیک دومش رو گیر اورد توی ایران ؟ یا حد اقل فن رو !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •