حالا اسنپ دراگون 800 بهتره یا Exynos 5 Octa 5410 ؟![]()
حالا اسنپ دراگون 800 بهتره یا Exynos 5 Octa 5410 ؟![]()
S800 بهتره.
کیا ویدئو هندز آن خود سامسونگ رو دیدن چه امکانات جالبی داره این قلمش... رو نوت 2 هم بصورت رسمی میاد؟
وسوسه شده بخرم با اینکه از نوت و سایزش بدم میاد
به نظرتون نوت 10.1 قیمتش چجوره؟
توی اون ویدئو بیشتر به نظر من جالب تر از خود نوت ۳ ساعتی بود که از طریق بلوتوث وصل شده بود.دوربین روی بند ! اسپیکر روی قفل ساعت ! وسوسه شدم هر دو رو بخرم !
دوستان بنچمارک هارو ملاحظه کردید.
بالا تر از غول های دیگهی بازار (G2-Z1-Zu).
در کُل من طراحی و دوربین Z1 قابلیت های نرم افزاری نوتِ۳ و صفحه نمایش و حاشیه G2 رو میپسندم.
کاشکی این کمپانی ها با هم یک گوشی میدادن که همهی این قابلیت هارو تو خودش داشته باشه.
عکساش همیشه قشنگه ! فیلم های drop test هم خیلی قشنگه
اما نمیدونم چرا وقتی مخری و از دستت می افته نابود میشه !![]()
واقعا شما اینطوری فکر میکنید ؟
بگذارید تا از تجارب خودم توی این حدودا یک سالی که نوت ۲ دارم بگم !
گوشی من سه بار به طرز وحشتناکی بدون هیچ محافظی حتی اسکرین پروتکتور ! افتاده زمین.
بار اول موقع پیاده شدن از ماشین افتاد توی جوب که اصلا نفهمیدم و وقتی دیدم گوشیم نیست و وقتی گشتم توی جوب کنار خیابون پیداش کردم غرق در گل و لای !
بار دوم موقع مکالمه یکهو زیر پام خالی شد و گوشی از دم گوشم افتاد که حدودا یه ارتفاع دو متری بود و شدت به حدی بود که درش پرت شد یه سمت ، باتری یه سمت و گوشی یه سمت دیگه ! و وقتی گوشی رو برداشتم دیدم شاسیش از جا درآمده ! گفتم گوشی بالا نمیاد دیگه ولی مثل ساعت کار کرد و میکنه ! همینطور با یک فشار شاسی دوباره جا افتاد.
اما بار سوم و از همه بدتر اینکه توی مسافرت گوشیمو توی چادر مسافرتی جا گذاشتم و چادر رو جمع کردیم و کفشو شستیم ! پرت کردیم رو سنگا ! و گذاشتیم خشک بشه ! بعد از نیم ساعت یادم آمد تو چادر جا مونده ! دیگه گفتم باید به فکر یه گوشی دیگه باشم ! ولی در کمال تعجب با اینکه نیمه خیس بود کار کردو الانم این پیام رو دارم باش مینویسم !
انصافا میتونم بگم حداقل کیفیت نوت 2 فوق العادست و هرچی دیگه بود زیر دست من نابود شده بود !! هیچ وقت هم تا الان هیچ گاردی یا فلیپی یا محافظی روش نبوده.
Last edited by mohsenslr; 09-09-2013 at 20:02.
شما خوش شانس بودین لابد
ما که از این شانس ها نداشتیم..
ناگفته نماند که از چهار گوشه گوشی فقط یه گوشش رنگ داره و ضرب ندیده!اما گوشی مثل ساعت کار میکنه !
![]()
جل الخالق قدرت خدا رو ببین
گوشی سه دفعه افتاده تو آب بازم کار می کنه؟
راستی تو اون ویدئو که لیچ کرده بودم طرف با قلم رو کلید لمسی بک ضربه می زنه و کار می کنه کسی متوجه نشده بود؟ تو نوت2 کار نمی کنه باید دکمه روی قلم رو بگیری و یه د برعکس رو صفحه بکشی که بک کنه
Last edited by M@hdi-B; 09-09-2013 at 21:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)