تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 752 اولاول ... 56789101112131959109509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

shure ‌بهترین مدلش SE530 هست که وقتی اومد با تبلیغاتی که راه انداخت قیمت ۵۰۰ دلار رو براش تعیین کرد ولی بعد از یه سال که کاربرها se530 و triple fi رو استفاده کردن و بازخوردها اومد جو برگشت و اکثرا صدای triple fi رو ترجیه میدادن طوری که الان se530 شده 270 دلار یعنی 230 دلار افت قیمت! در حالی که triple fi از 400 دلار اولیه الان رسیده به 350 دلار، فقط 50 دلار افت.
    من خودم موقع خرید بین این دو مدل گیر کرده بودم مخصوصا که میگفتن triple fi راحت فیت نمیشه توی گوش و این حرفا ولی کلی وقت گذاشتم و ریویو خوندم، دیدم صدای se530 طبیعی و بالانس نیست و جزءیاتش یعنی فرکانسای بالای 14000 هرتز اصطلاحا rolled off‌ هست یعنی جزءیات محو میشه و دقیق نیست. خلاصه triple fi‌ رو انتخاب کردم و هیچ مشکلی هم از نظر فیت شدن نداره، صداشم عالیه.
    shure se530:

ultimate ears triple fi 10 pro:

جدیدا هم ultimate ears یه جفت eartip از comply میزاره توی پک که ۳۰ برابر از ear tip های فومی معمولی نرم تره و خیلی خوب فیت میشه.
    comply‌ یه شرکت امریکاییه که فقط eartip فومی میسازه واسه ی هدفون های کمپانی های دیگه. ear tip‌ فومی حالت ارتجاعی داره یعنی با انگشت لهش میکنی و بعد میبری توی گوشت و نگه میداری تا دوباره باز شه و سر جاش گیر کنه. در نتیجه شکل مجرای گوشتو به خودش میگیره و بهترین راحتی و بهترین isolation رو داره.

این ear tip‌ هارو من تست کردم و واقعا عالین.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی سوالمو جواب ندادی، جمهوری موجود داشت CX-95 رو؟

3. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه گفت با قیمت 135 برات میاریم!
    این عکسه عجب چیز خریه!
    فکر کنم اینو بگیرم باید پلیرمو عوض کنم!

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بخاطر مشکلی که برای گوشم پیش اومده دیگه نمی خوام مدل تو گوشی بخرم (دکتر گفته) وگرنه این هدفون واقعا هوش از سرم برد ...عجب چیز خفنیه:

بهترین هدفونی رو که داشتم EX-85lp بود که تصمیم داشتم یه مدل بهتر بخرم که اون مشکل برام پیش اومد وگرنه صد در صد اینو می خریدم.
    ولی تصمیم دارم مدل Creative Aurvana X-fi رو بخرم که اونم واقعا عالیه .توصیه میکنم شما هم زیاد این مدلای تو گوشی رو استفاده نکنید (البته بستگی داره جنبشو داشته باشید یا مثله من 24 ساعت تو گوشتون باشه)

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقایون دکترا در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارن و همین جوری یه حرفی میزنن. اینکه چقدر یه هدفون یا کلا صدا به گوش آسیب بزنه به تو گوشی و رو گوشی و بیرون گوشی ربطی نداره.
    به Distortion هدفون و شدت (فشار) صدایی داره که وارد گوش میشه، حالا اینکه چه چیزی این صدا رو ساخته فرقی نمیکنه.

میشه اینطور تفسیر کرد که دکترا فکر میکنن چون اینا closed هستند پس فشار صدای تولیدیشون بیشتره اما من عکس اینو میگم و تجربه هم کردم. اگه شما یه هدفون open‌ بزارین رو سرتون انقدر صداشو زیاد میکنین که به صدای محیط غلبه کنه در عین حال همین نویز محیط باعث میشه فکر کنین صدای هدفونتون خیلی هم زیاد نیست در حالی که دارین پدر گوش رو در میارین ولی با هدفون های close چون صدای محیط تا حد زیادی بلاک میشه میتونین با صدای معقول تری موزیک گوش کنین و در این حالت چون موزیک رو با وضوح بیشتری میشنوین و نویز حذف شده ممکنه فکر کنین صدای هدفونتون خیلی زیاده.

اتفاقا با این هدفون من حتی وقتی که با ماکزیمم صدای دستگاهم موزیک راک گوش میدم اصلا ناراحتم نمیکنه. چون Distortion اش بسیار پایینه ضمن این که بیرون از خونه توی مترو یا قطار یا تاکسی نویز محیط رو بلاک میکنه ( تا ۲۶ دسی بل).

7. 3 کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم موافقم ولی اون مدل Ceative Aurvana که گفتم Nosie Cancelling داره یعنی صدای بیرون رو کم میکنه که البته فکر نمی کنم به 26 دسی بل برسه (26 دسی بل فکر کنم دور و بر 90 درصد میشه ؟؟؟ )

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حتی بهترین Noise cancelling های sennheiser‌ هم نمیتونن به پای noise isolating های خوب برسن.
    تازه اون ۲۶ دسی بل با ادپترهای سیلیکونیه، من وقتی از comply‌ استفاده میکنم نتیجه ی بهتر هم میگیرم.
    توی راه دانشگاه ۱ ساعت توی تاکسی هستم (بین شهری) وقتی ساب ووفر ماشین داره صدای به اون حجیمی تولید میکنه من موزیک خودمو گوش میکنم، بدون مزاحم!
    اینو ببین:
    اون قرمزه و آبیه دو مدل noise isolating‌ از shure هستن و اونای دیگه ۳ تا noise cancelling از BOSE ، SONY و SENNHEISER .
    نتیجه واضحه.

اینم مقایسه ی کامل noise cancelling و noise isolating ها:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا cancelling چون الکترونیکی هست در صدای اصلی اخلال ایجاد میکنه ولی isolating‌ مکانیکی هست و هیچ اخلالی در صدای اصلی (موزیک) ایجاد نمیکنه.

10. 2 کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به علاوه، noise cancelling‌ های کارآمد معمولا Circum Aural هستند (full size) :
    مثل PXC450 از Sennheiser:

یا حداقل Supra aural ( رو گوشی)، مثل PXC250 باز هم از Sennheiser:

و باطری هم مصرف میکنن که یه دردسر مضاعفه!
    ولی isolating ها رو کی دیدین قابل حمل و بدون باطری ان.

خیلی چیزا برای گفتن هست ولی تایپ کردن فارسی سخته :((
    بهترین isolating‌ ها بهترین صداهارو دارن طوری که برای monitor‌ کردن هم ازشون استفاده میشه ولی cancelling ها نه.
    cancelling‌ ها با این اندازشون کارایی خودشونو زیر سوال میبرن چون نویز توی خونه نیست بیرونه ولی اینا قابل حمل نیستن پس کمتر کارامدن.

12. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد کیفیت که البته خود cancelling ها هم اصولا ادعایی برای رسیدن به isolating ها ندارن ... این اشتباه مصرف کننده اس که فکر می کنه "خب چون این یکی خفنه و گرونتره و باتری می خوره و اینا ، پس باید کیفیت صداش بهتر باشه" ... حرفای شما همه درسته ...

در مورد بلندی صدا و حرف دکترها: در راستای اون حرفا، من فکر کنم قضیه شخصی باشه تا یه مقدار قابل توجهی ... بعضی وقتا واقعا همونطور که دوستمون گفت ، طرف داره پدر گوش و خودش را در میاره و حالی اش نیست ... یا مثلا دوستانی میان اینجا و میگن روزی چند ساعت با بالاترین درجه هدفون معمولی آهنگ گوش می کنن ... خب یا دارن لاف می زنن یا اینکه نیاز به تذکر فیزیکی دارن!!

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب امروز سفارش دادیم به یکی از دوستان تا برام ultimate ears triple fi 10 pro رو بیاره!
    دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •