ممنون مشکلم حل شد
ممنون مشکلم حل شد
Last edited by Ahmad abbasi; 10-06-2007 at 14:19.
بابا یکی به من بگه این تقویت صدا واسه اسپیکر گوشی ضرر داره یا نه؟
آره اگه با آخرين صداش گوش كني ممكنه ضرر داشته باشه. بهترين ولوم 5 هست. ولوم 7 رو وقتي استفاده كن كه يه آهنگ با كيفيت پايين رو ميخاهي گوش كني.
سلام خدمت دوستان
من يه v3x دارم وقتي نرم افزارليدر را نصب ميكنم و بعدش هم درايور را نصب ميكنم(البته درايور را از جايي ديگر گرفتم) همه چيزش درسته يعني تمام سه چهار درايور را نصب ميكنه ولي وقتي رو گزينه resoure explorer ميزنم در پنجره اي كه باز ميشه هيچ فايلي رو پيدا نميكنه همچنين اگه كابل رو بيرون بيارم ودوباره بزنم در حالت mode modem ميمونه و ديگه به حالت نرمال نميره لطفا كمكم كنيد در ضمن وقتي من كابل رو وصل ميكنم دستگاه به حالت شارژ ميره و گزينه charging رو ميزنه ميخواستم بپرسم كه ايا بايد چنين كاري رو بايد بكنه يا نه اگر نه چاره اش چيه
لطفا هر كي تجربه يا نرم افزاري داره كمكم كنه
بابا خواهش ميكنم يكي كمك كنه
اين كه اوتوماتيك شارژ ميشه طبيعيه مگر اينكه خودتون بخواهيد اونو با فرمان هاي سيم غير فعالش بكنيد. در مورد نرم افزار ليدر هم شايد شما مدل گوشيتون رو درست انتخاب نميكنيد شايد گوشي شما از نوع vodafone هست نه از نوع h3g . پس در انتخاب مدل گوشي هم دقت كنيد. و يا شايد درايورتون اشكال داره. از اونجايي كه نميتونم تو اين سايت اپلود كنم برگرديد به اون يكي سايت كه تو اون هم پست زديد. اونجا از درايوري كه خودم استفاده كردم آپلود كردم. ميتونيد از اون هم استفاده بكنيد. يه چيز ديگه: اگه همه ي اين كار ها رو كرديد دوباره جواب نداد از ورژن هاي پايين ليدر استفاده كنيد.
آقا لینکهای دانلود بالا هیچ کدام کار نمیکنه لطفاً درست نمایئ.من گیر کردم.
ضمناً برنامه ای که بشود اس ام اس فارسی دریافت کرد را در کدام تاپیک می تونم ببینم.(برای نصب)لطفاً آدرس تاپیک مربوطه را قرار دهید .بسیار ممنونم
این کد واسه برنامه ی LeaderGL_FlexEditor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم واسه فایل مربوط به تقویت صدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دقت کن که به مشکل نخوری. اما برای فارسی کردن باید گوشیتو فلش کنی.
Last edited by Corvette; 14-08-2007 at 14:52.
مخصوصا به ولوم ها، موفق باشی
Last edited by Corvette; 14-08-2007 at 14:52.
آقا گوشی من که سریال چنج هست اگر فش کنم طوری نمیشه؟
ولوم ها را باید روی چند قرار دهم ؟ منظورتان چه ولوم هایی است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)