تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 53 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام ..لطفا شماره تماس و نام فروشگاه رو هم برای من بفرستید ....

قیمت نمایندگی سونی برای مدل w80 سه میلیون و هشتصد بود
    من بودجه م 3 هست
    بنظرتون ارزونتر میشه

باتشکر
    دوست عزیز میشه بگید شما از کدام نمایندگی یا سایت قیمت کردید؟ چون من رفتم نمایندگی قیمت 4900 بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان بنده به عنوان نصاب و فروشنده محصولات سونی و سامسونگ خدمت شما دوستان عرض میکنم که بنده همین تلوزیون 804 را چندین بار نصب کردم واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا خیلی عالی هستش قابلیت پخش فرمت ها زیادی با usb در نظر گرفته شده 4 عدد عینک بدون باطری و سب داره که دیگه مشکالات گذشته را نداره، پایه و قاب خیلی زییایی هم داره قسمت بدون گارانتی سایز 46 حدود 3 میلیون و 700 هستش و با گارانتی 4 میلیون و نهصد سوالات بیشتری داشتید من در خدمتم.

3. 3 کاربر از mohammadsony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان بنده به عنوان نصاب و فروشنده محصولات سونی و سامسونگ خدمت شما دوستان عرض میکنم که بنده همین تلوزیون 804 را چندین بار نصب کردم واقعا از نظر کیفیت تصویر و صدا خیلی عالی هستش قابلیت پخش فرمت ها زیادی با usb در نظر گرفته شده 4 عدد عینک بدون باطری و سب داره که دیگه مشکالات گذشته را نداره، پایه و قاب خیلی زییایی هم داره قسمت بدون گارانتی سایز 46 حدود 3 میلیون و 700 هستش و با گارانتی 4 میلیون و نهصد سوالات بیشتری داشتید من در خدمتم.
    سلام دوست عزیز اگه میشه یه مقایسه بین مدل904سونی وf8880سامسونگ بزارید من این دو مدل را دوست دارم کدام بهتر است باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام ..لطفا شماره تماس و نام فروشگاه رو هم برای من بفرستید ....

قیمت نمایندگی سونی برای مدل w80 سه میلیون و هشتصد بود
    من بودجه م 3 هست
    بنظرتون ارزونتر میشه

باتشکر
    سلام دوست عزیز
    من از این سایت خریدم و شماره های تماس روی سایت هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت 47w804a تو نمایندگی ها(خیابان جمهوری) قبل از بحث حمله احتمالی آمریکا به سوریه 4 میلیون و هشتصد بود(با گارانتی) و بدون گارانتی 3 میلیون و هشتصد
    بعد از این سر و صداها قیمت یک مقدار بالاتر رفته و احتمالا باز پایین میاد.
    Last edited by arashkhan56; 10-09-2013 at 01:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مقایسه بین دو مدل سونی w904 و سامسونگ F8880

امسال سونی و سامسونگ رقابت بیشتری با هم دارند و خصوصیات سامسونگ نسبت به سونی اسمارت بودنش است که برنامه های اندروید را می توان نصب کرد. حسگر های هوشمند صوتی، دوربین و ... که در نظر گرفته شده است. سرعت تصویر که من خیلی معتقد نیستم به این ارقام در سامسونگ 1200 هرتز و در سونی 800 هرتز است.
    از نظر ورودی و خروجی ها تقریبا یکسان هستند و 3 ورودی Usb دارند، چهار عینک سبک همراه تلوزیون است. قاب و طراحی هر دو بسیار زیبا هستند. به نظر من در کیفیت صدا قدرت و وضوح اول سونی کیفیت تصویر شفافیت و کیفیت پنل سونی، گارانتی 24 ماه سونی، در امکانات جانبی، زیبایی، هوشمند بودن سامسونگ بحث قیمت و سایز هم مطرح است که سونی 47 و 55 دارد و سامسونگ 46 و 55
    در کل هر دو عالی هستند ولی من سونی را ترجیح می دهم چون سینما های حرفه ای و خوبی هم دارد.

7. 2 کاربر از mohammadsony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مقایسه بین دو مدل سونی w904 و سامسونگ F8880

امسال سونی و سامسونگ رقابت بیشتری با هم دارند و خصوصیات سامسونگ نسبت به سونی اسمارت بودنش است که برنامه های اندروید را می توان نصب کرد. حسگر های هوشمند صوتی، دوربین و ... که در نظر گرفته شده است. سرعت تصویر که من خیلی معتقد نیستم به این ارقام در سامسونگ 1200 هرتز و در سونی 800 هرتز است.
    از نظر ورودی و خروجی ها تقریبا یکسان هستند و 3 ورودی Usb دارند، چهار عینک سبک همراه تلوزیون است. قاب و طراحی هر دو بسیار زیبا هستند. به نظر من در کیفیت صدا قدرت و وضوح اول سونی کیفیت تصویر شفافیت و کیفیت پنل سونی، گارانتی 24 ماه سونی، در امکانات جانبی، زیبایی، هوشمند بودن سامسونگ بحث قیمت و سایز هم مطرح است که سونی 47 و 55 دارد و سامسونگ 46 و 55
    در کل هر دو عالی هستند ولی من سونی را ترجیح می دهم چون سینما های حرفه ای و خوبی هم دارد.
    دوست عزیز
    زمانی که شما دو تلویزیون را مقایسه می کنید سعی کنید تمام مشخصات و امکانات آنها را ریز کنید تا دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند که برای استفاده بهتر از چه برندی استفاده کنند مثلا خیلی از دوستان اهل فیلم نگاه کردن با زیر نویس فارسی هستند که متاسفانه سونی این امکان را ندارد و یا اینکه و قتی که تلویزیونی به این قیمت بالا می خرند در سالهای آینده که ویژ گی ها و امکانات و یا قدرت پردازش تصویر وکیفیت آن بیشتر می شود نمی توانند تلویزیون شان را بفروشند تا آن مدل جدید را بخرند که سامسونگ این امکان را دارد که شما را از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند که سونی نمی تواند و غیره....

9. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

حتما چشم. از راهنمایی شما ممنون و سپاس گذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست عزیزم ممنون از راهنمایی شما. من چند تا سوال اساسی دارم که فکر کنم فقط شما بتونید جواب بدید ممنون میشم. یکی اینکه بنظرتون من با گارانتی بخرم یا با گارانتی شرکتی یا بدون گارانتی ؟ سوال دوم اینکه شما خدتون از نزدیک w804 و w904 را مقایسه کردید ؟ به نظرتون خرید کدام صلاحه آیا واقعا کیفیت تصویر به اندازه 1/5 میلیون اختلاف دارند؟ ممنون از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
    من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
    Last edited by mohammadsony; 10-09-2013 at 14:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیزم ممنون از راهنمایی شما. من چند تا سوال اساسی دارم که فکر کنم فقط شما بتونید جواب بدید ممنون میشم. یکی اینکه بنظرتون من با گارانتی بخرم یا با گارانتی شرکتی یا بدون گارانتی ؟ سوال دوم اینکه شما خدتون از نزدیک w804 و w904 را مقایسه کردید ؟ به نظرتون خرید کدام صلاحه آیا واقعا کیفیت تصویر به اندازه 1/5 میلیون اختلاف دارند؟ ممنون از شما
    عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
    من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
    Last edited by mohammadsony; 10-09-2013 at 14:20.

14. 2 کاربر از mohammadsony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •