دوست عزیز من در ابتدا از لحاظ کانفیگ براتون بررسی میکنم اما قبل از این بگم که هر دو برند دارای کیفیت ساخت خوبی هستند و دوم هم اینکه من این دو مدل رو با هم بررسی نمیکنم چون قیمت این مدل hp که فرمودین با قیمت n550jv برابر هست پس n46jv را کنار بزارید و برین سراغ n550jv اما در کل در مورد کانفیک باید بگم که اگه بخوام از لحاظ پردازنده این دو مدل رو مقایسه کنم این هست که پردازنده 3630QM که متعلق به HP هست از 4700HQ ضعیف تر هست و همچنین پردازنده N550JV از نسل چهارم هست اما 7214 از نسل سوم هست و در مورد کارت گرافیک باید بگم که که گرافیک N550JV باز هم از HP قویتر هست و در مورد صفه نمایش باشد بگم که صفحه نمایش جفتشون Full HD هست ودارای یک رزولوشن هستند و جفتشون دارای صفحه نمایش های خوبی هستند اما N550JV دارای صفحه نمایش لمسی هم هست که HP غیر لمسی هست و از لحاظ وزن با هم برابرند و اما در مورد هارد باید بگم که هارد n550jv دارای دور 5400 میباشد که hp دارای دور 7200 میباشد که بالاتر هست و در اخر در مورد پورت ها هم باید بگم که جفتشون از لحاظ پورت غنی هستند و همچنین جفتشون دارای 3 پورت usb 3.0 هستند و در مورد n550jv باید بگم که صدای خوبی داره و دارای یک ووفر هم هست و در در مورد باتری هم اینو بگم که جفتشون خوب جوابگو هستند چون درسته که hp 7214 دارای باتری 6 سلولی هست و n550jv دارای باتری 4 سلولی هست اما اینو باید بگم که باتریه n550jv از نوع لیتیوم پلیمری هست اما باتریه hp 7214 از نوع یونی هست که تقریبا با هم برابر میشن.