فروزان: مرد بايد پول حلال به خانه ببرد
دروازهبان تيم فوتبال گسترش فولاد گفت: معتقدم آدم نيم کيلو باشد اما مرد باشد و پول حلال به خانه ببرد که خيليها نتوانستند اين کار را انجام دهند.
محسن فروزان پس از شکست 4 بر يک گسترش مقابل نفت درخصوص اينکه چرا تيم گسترش در اين ديدار اينگونه ظاهر شد، گفت: اينکه سرمربي به مسئولان تيم از يک ماه پيش هر روز اعلام ميکند بازيکنان با انگيزه در همه زمينهها ظاهر شوند، بيمورد نيست. به هر حال مسئلهاي وجود داشته اينگونه صحبت ميکنند. در اين بازي خيليها در وسط زمين راه ميرفتند.
وي ادامه داد: مسئولان باشگاه و کادر فني براي اين بازيکنان خون دل خوردند و در مسائل مختلف پشت آنها ايستادند. حالا مربي جديد که آمده، براي آن بازيکنان چه فرقي دارد مربي چه کسي باشد؟ مگر مربي جديد از اسرائيل آمده است؟!
دروازهبان گسترش فولاد در مورد اينکه آيا پيشنهادي از سوي ساير تيمها به گسترش فولاد داده شده، يادآور شد: اين مسئله موضوعي است که درونخانوادگي است و مسئولان در جريان هستند نميخواهم به آن اشاره کنم و آن را باز کنم اما مسئلهاي نيست، شايد از ساير باشگاهها پيشنهادي داده شده باشد. من ميگويم آدم نيم کيلو باشد اما مرد باشد. پول حلال به خانه ببرد که خيليها نتوانستند اين کار را بکنند.
به گزارش فارس
پ . ن : اینطور که مشخصه باز هم تبانی در کار بوده و اینبار نفت تهران کارت کشی و لابی بازی انجام داده
امیدوارم در برنامه 90 به این مصاحبه بیشتر پرداخته بشه و ابعاد قضیه مشخص بشه امروز کاملا گسترش فولادی ها راه میرفتند و قضیه کمی بو دار بوده!!