گقتم قیمت 200-300دلاریش واقعیه.عرضه هم عین نکسوس ها،یک مدل خاصش. مثلا سبزش رو میخرم فوقش 1200
خخخخخخ
گقتم قیمت 200-300دلاریش واقعیه.عرضه هم عین نکسوس ها،یک مدل خاصش. مثلا سبزش رو میخرم فوقش 1200
خخخخخخ
متورولا Moto X یک گوشی متوسط (mid-range) نیست !
بعد از معرفی Moto x و بحث ها در مورد این گوشی ، این گوشی به یک گوشی سطح متوسط (mid-range) معروف شد و یا اینکه گفته می شد این گوشی از سخت افزار سال گذشته استفاده می کند ، دلیل این امر هم این بود که گفته می شد مردم فقط می بینند که این گوشی از چیپ ست Snapdragon S4 Pro استفاده می کند و این نوع تفکر اشتباه است ، حالا زمان این فرا رسیده که ما این تفکرات اشتباهمان را در مورد Moto X دور بریزیم ، به دلیل اینکه این گوشی یک گوشی متوسط (Mid-Range) نیست و از سخت افزار پارسال استفاده نمی کند ، Moto X یک گوشی سطح بالا حساب می شود و توانایی رقابت با هر گوشی پرچم داری که اکنون در بازار هستند را دارد
اول بذارید یک چیز رو روشن کنم ، من نمی خوام سر این موضوع بحث کنم که آیا Moto X "قوی ترین قطعات" یا عملکرد عالی دارد؟!؟ ، چون هدف و نکته این نیست ! همین الان دستگاهای خیلی کمی در بازار هستند که از Snapdragon 800 استفاده می کنند ، که به اینا ما میگم دارای "قوی ترین قطعات" هستند . نکته اینجاست که گوشی هایی که الان در خط مقدم بازار در سرتاسر جهان هستند Galaxy S4 و HTC One هستند ، که هر دوی اینها دارای Snapdragon 600 هستند ، و بر همین اساس Moto X می توانید پا به پا با این دستگاه ها رقابت کند ، به همین دلیل نمی شود گفت که چون یک گوشی جدیدترین قطعات استفاده نمی کند گوشی متوسطی هست مگر تمام پرچم دارهای الان بازار را پرچم دار حساب نکنیم !
حقیقت پشت Motorola X8 SoC و نمایشگر موتورولا
قبلا شاید مطالبی در مورد پردازشگر Motorola X8 خوانده باشید ، اما جا دارید یک بار دیگر در مورد این پردازگر بحث کنیم به دلیل اینکه خیلی ها نمی دانند این چیپ چی هست و فقط روی این پرچسب غلط انداز "دو هسته ایی" که این سی پی یو با خود دارد تمرکز می کنند!
پردازشگر X8 ، همان پردازگری هست که شما می توانید در Nexus 4 پیداش کنید ! اما این به تنهایی فقط یه بخش کوچک داستان را نشان می دهد! CPU های الان موبایل های به هیچ عنوان به اندازه ی GPU اهمیت ندارند ! و در بخش جی پی یو ، X8 دارای Adreno 320 چهار هسته است ! که شما می توانید این گرافیک را در Snapdragon 600 پیدا کنید که این دقیقا همان چیپی هست که در Galaxy S4 و HTC One است !
بله ! درست است که دستگاهای کمی هستند که با Snapdragon 800 کار می کنند ، اما عرضه این دستگاه به گستردگی Snapdragon 600 نیست ! به همین دلیل نمی شود به این زودی به گوشی هایی که از Snapdragon 600 استفاده می کنند لقب متوسط (mid-range) داد
همچنین ، نمی شود در مورد X8 صحبت کنیم ولی در مورد دو هسته همکار صحبت نکرد ، یکی از هسته ها وظیفه محاسبات contextual (متنی) را بر عده دارد و هسته دیگر وظیفه پردازش زبان های طبیعی را دارد ، این دو هسته به گونه ایی طراحی شده اند که باز پردازش CPU اصلی را کاهش دهند ، و باعث بهبود شارژدهی باطری شوند ، هسته ی محاسبات متنی (contextual) وظیفه ی مدیرت اصلاعات هرکدام از سنسور های گوشی را حتی در حالت Standby بر عهده دارد و هسته ی زبان های طبیهی نیز همانطور که از اسمش معلوم می باشد و ظیفه مدیریت فرمان های صوتی و متنی و غیره را دارد
نتیجه می شود یک چیپ ستی بسیار شبیه چیپ ست Samsung Exynos Octa با طراحی ARM big.LITTLE ! با big.LITTLE شما چهار هسته ی A15 که مخصوص کارهای سنگین هستند و چهار هسته ی A7 که مخصوص کارهای سبکتر هستند را دارید ! اما محدودیت این طراحی این است که هیچ راهی وجود ندارد که شما بار پردازش را بر روی هشت هسته تقسیم کنید و این به این معنی است که شما یا باید از چهار هسته ی A15 استفاده کنید و یا از چهار هسته ی A7 ، و هرگز نمیتوانید کارهای سبک را با هسته های A7 انجام دهید در حالی که هسته های A15 در حال انجام کارهای سنگین می باشند!
اما از این طرف ، X8 برای مالتی تسکینگ طراحی شده است ، دو هسته ی همکار همیشه در پس زمینه ، آماده به کار می باشند ، در تبلیغی برای Moto X ، موتورولا نشان داد که شما بدون دست زدن به گوشی چگونه می توانید Google Now را با تلفظ یک عبارت فعال کنید ، اما نکته اینجاست که شما این کار را در هر زمانی می توانید انجام دهید حتی وقتی که در حال استفاده از دستگاه هستید ! پس حتی اگر شما در حال انجام فعالیتی بر روی گوشی هستید که قدرت پردازش و انرژی زیادی می طلبد و در همین حین بگویید OK Google Now ، هسته های همکار همچنان آماده به کار هستند و هر زمان که شما نیاز داشته باشید شروع به فعالیت می کنند ! در این زمینه X8 خیلی پیچیده تر از آن چیزی که تصور می شود هست !
ویژگی دیگر Moto X که اغلب برای اینکه نشان دهند این یک گوشی متوسط است به آن اشاره می کنند ، صفحه نمایش 720p این گوشی است ! بذاریم رُک باشم ، اول اینکه تا وقتی که شما دو دستگاه 720p و 1080p نداشته باشید و آنها را دقیق کنار هم قرار ندهید و همچنین مطالعات تخصصی در مورد صفحه هات نمایشگر نداشته باشید ، تقریبا ناممکن است که بتوانید تفاوت بین 720p و 1080p را بروی یک گوشی هوشمند تشخیص دهید ! عمده ی استفاده کنندگان گوشی های هوشمند بین 720p و 1080p تفاوتی را متوجه نمی شوند و حتی نمی توانند متوجه شوند ، اما شما متوجه تفاوت در عملکرد گوشی خواهید شد ! به دلیل اینکه حقیقت دوم این سات که Adreno 320 که در موتورولا Moto X است عملکردی بهتر از Galaxy S4 و HTC One خواهد داشت ! به دلیل اینکه نیاز نیست که تعداد زیادی پیکسل تولید کند!
بنچمارک ها
خیلی خوب شد که به قسمت بنچارک داستان رسیدیم ! چونکه می دانم برای خیلی ها تنها چیز مهم بنچمارک است ! و نقطه قوت هم همینجاست ! Moto X توانست Galaxy S4 را در همه ی تست های GPU شکست دهد ! و در تست های SunSpider و Kraken ، گلگسی اس 4 را شکست داد ، و در تست Google's Octane ، امتیازی کمی کمتر از S4 به دست آورد ، تنها تستی که Moto X تفاوت چشمگیری با S4 داشت تست Geekbench بود
بعضی از تست های GPU کاملا اثبات میکند که موتورولا تصمیم درستی را با انتخاب صفحه نمایش کم مصرف انرژی 720p گرفته است
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول این که پردازنده x8 پردازنده خوب و جدیدیه.
همینطور بنچمارک ها از نظر جی پی یو چیز واضحیه. همون جی پی یو در مقابل صفحه ها 1080 و 720
اما در مورد قابلیت هاش. خداییش برند موتو خوبه. عالیه. همینطور کیفیتشو رام هاش. اما یک مشکل خیلی عظیمی که هست. اول این که تولیدش در حد جی ال ایکسه. شاید هم کمتر تولید کنه . دوم این که الان 2ساله تو امریکا داره عرضه میشه. ریزر مکس و ریزر رو تو ایران دیدیم خیلی شاهکار بوده.
قیمتش هم نسبت به خودش خیلی فضاییه. اگر 1200-1300 میومد ایران ( که خوابشو ببینیم) و مدل و رنگای مختلفش بود. گوشی بعدیم حتما موتو ایکس بود
اگه با این قیمت که شما میگی میومد (و البته هممون قبل از معرفی انتظار داشتیم بیاد!!!) قطعا تبدیل میشد به یه چیزی مثل 1100 یا k750 یا n73 و ...! از بچه 1 ساله تا پیرزن 80 ساله دستشون میگرفتن (البته این مورد واقعا عالیه به شرطی ه ازش استفاده هم بکنند)
ولی الان میشه یه گوشی خاص و فکر کنم حدود 1800 تا 2 تومن وقتی بیاد برامون آب بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من قصد تخریب و یا چیز دیگه ندارم ولی نقد کوتاه جی اسم ارنا هم ببینید و به همراه بنچ ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه من گفتم شما قصد تخریب دارید؟ شما سروری! بنچ ها را باید بررسی کرد. مثلا نرم افزاری که تمام هسته های پردازشی را همزمان تست میکنه واضح هست که 4 هسته های krait300 قویتر از 2 هسته s4pro امتیاز میگیره. یا حتی بنچمارک پای که تک هسته را تست میکنه
اما مساله اینه که همیشه خود ما میگفتیم واقعا بنچمارک ها اصل قضیه ان؟ این گوشی واقعا قدرتمنده. توی این موضوع شکی نیست. تا 2 سال آینده حتما ساپورت میشه. و این موضوع دستیار قدرتمند صوتیش فعلا فوق العاده نشون داده. اگر توی مصرف باتری هم بهینه باشه میشه یک گزینه ایده آل در کنار سایر گزینه ها که هر کسی بنابر نیازش میتونه اون را انتخاب کنه یا بره سراغ بقیه
همونطور که قبلا گفته بودم،سخت افزار این اس پی هست . با اون هسته ای های پردازش بصری و متنی
اتفاقا اگر قیمتش رقابتی باشه. قابلیت سفارشش هم برامون وجود داشت. هیچ اشکالی نداشت که دست همه باشه
چرا ؟ چون 504 تا ترکیب از موتو ایکس میشه در اورد . کلا گوشی شیک و رایج بازار میشد.
این هم یه کلیپ دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته موتورولا، محصول جدید این کمپانی، Moto X، از توانایی بالایی در بخش دستورات صوتی یا Voice Command برخوردار است. مادامی که این موبایل روشن است میکروفون آن هم روشن و آماده دریافت فرامین کاربر است. گفته شده است که در محیط آرام این سیستم قادر است از فاصله ۳۰ متری صدای کاربر را تشخیص خواهد داد. بر روی بدنه Moto X سه میکروفون در بالا، پایین و پشت این موبایل قرار دارد تا دقت کارکرد آن در شرایط مختلف افت کمی داشته باشد.
با توجه به امکانات مختلفی که موتورولا برای کاربران این موبایل در نظر گرفته است می توان گفت این کمپانی شعار “ساخته شده برای شما، پاسخگو به شما، طراحی شده به وسیله شما” را به واقعیت نزدیک کرده است. موتو ایکس در یک پروسه سه مرحله ای صدای کاربر را شناخته و به حافظه می سپارد. به ادعای موتورولا این موبایل حداقل خطا در تشخیص صدای صاحب خود را دارد.
گفتنی است که این امکان فقط برای راه اندازی و استفاده از برنامه هایی که به صورت اولیه نصب شده اند کاربرد دارد و برای برنامه ها و بازی هایی که بعدها کاربر نصب خواهد کرد کارآیی نخواهد داشت. یکی از مهندسین موتورولا در تأیید قدرت تشخیص این موبایل می گوید: من بدون بیرون آوردن موبایلم از جیب لباس، با استفاده از دستور صوتی می توانم با دوستانم تماس بگیرم. البته تا ورود این موبایل به بازار و استفاده عمومی از امکانات مختلف آن نمی توان گفت که آیا این امکان و یا دیگر مواردی که برای Moto X عنوان می شود چقدر کاربردی بوده و برای عموم افراد مفید واقع خواهند شد.
نمیتونه پیروز میدون باشه مگه اینکه نحوه تبلیغاتو از سامسونگ یاد بگیره!
همین الآن هم خیلیا فک میکنم اس4 هشت هسته ایه!
موتو خیلی راحت میتونه x8 رو هشت هسته معرفی کنه! و البته انگار بی دلیل هم این اسم رو روش نذاشته
یه موردی رو تعریف کنم...
برای اتاق های خونه متناسب با رنگ هر دیواری رفته بودم کلید پریز بخرم
مغازه داره می گفت این رنگ ها رو داره قیمتشم دونه ای 2500
بعد می گفت شرکتش سفارشی هر رنگی که بخوای هم میزنه. طرح چوبم داره.
بهش گفتم چند؟ گفت 5500 دونه ای!
واقعا ایجاد تنوع 504 رنگ برای یه دیوایس یه چیز رویاییه و واقعا هزینه بر
یه کارخونه وقتی تعداد بالا از یه رنگ میزنه قیمت تکی افت خلی زیادی میکنه
ولی این همه تنوع رنگ واقعا احترام گذاشتن به سلیقه مشتری محسوب میشه
تازه 4 روزه هم بتونه اسمبلش کنه برات!
تبلیغات، همین
درست تبلیغ کنه میتونه!
تو معرفی که گند زدن حالا در ادامه ببینیم چه میکنند![]()
به شدت دلمو الکی خوش کرده بودم...
عمرا این دست ماها نمیرسه همونطور که ریزرهای جدید نرسیدن...
بریم همون نکسوس 4ـرمونو بخریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)