این ثسمته اصلا خنده دار نبود .... همش اصطلاحات و حرفای مسخره !
فقط 2 جاش باحال بود که سرگرد سرخی گف:
-من چی کار به کار یخچال شما دارم !
-هه ! حرف سیاسی میزنی ؟!
این ثسمته اصلا خنده دار نبود .... همش اصطلاحات و حرفای مسخره !
فقط 2 جاش باحال بود که سرگرد سرخی گف:
-من چی کار به کار یخچال شما دارم !
-هه ! حرف سیاسی میزنی ؟!
این قسمت افت کرد دوباره
ناجا به خودی خودش زیر سوال بوده همیشه اینا با این سریال رسما نابودش کردن رفت
قسمت بعدیش کی میاد؟ پخشش چطوریه؟ هفته ای میاد؟
شنبه شماره 443 مجله همشری جوان رو خریدم که تو قسمت بازتاب ویژه ( اولین قسمت مجله ) راجع به موضوع هفته قبل مجله که همین سریال شاهگوش بود یکی از خواننده های مجله به اسم علی فرزین مطلبی نوشته بود به نظرم جالب اومد گفتم عینا اینجا بنویسم برای دوستان :
ظهر شنبه برای مراحل گزینش در ناجا ، وارد هسته گزینش خیابان مطهری شدم . کیف کوچکی همراهم بود که مجله در آن جا نمیشد . بنابراین در دستم به صورت لوله شده نگه داشته بودم.
بعد از دقایقی توجه یکی از افسرها به مجله من جلب شد و درخواست کرد تا نگاهی به ان بیندازد. به محض اینکه همشری جوان را جلوی چشمانش گرفت، قیافه اش درهم رفت.
نگاهی به عکس جلد و به نگاهی به من انداخت و پرسید : این کیه ؟ محتاط ولی خونسرد گفتم : فرهاد اصلانیه تو سریال شاهگوش . نگران این بودم که الان به این بهونه به من خرده بگیره .
به افسر میز کناری داد و او هم نگاهی کرد و خندید و پرسید : سریالش رو خودت هم دیدی ؟ در حالی که خنده افسر دوم کمی جو منفی را خفه کرده بود، گفتم : نه.
- من از این قسمتاش که کلانتری پاش اومده وسط بیشتر خوشم اومده.
افسر اولی به اعتراض گفت : ولی به نظر من باید شکایت کنن چون همش دارن ماها رو مسخره میکنن. در همین حین گروهبانی وارد شد و با دیدن مجله زد زیر خنده و گفت : ا ... جناب سروان !
این کاریکاتوره شبیه سرگرد فلانی نیست ؟
افسر اولی نگاهی با دقت انداخت. کمی که دقت کرد اخماش رفت، لبخندی زد و گفت : اا .. اره خود خودشه ! دقایقی بعد همه پرسنل عکس روی جلد ه.ج را که شبیه به یکی ازهمکاران سابقشان بود میدیدند
و من خوشحال از این جو شوخ !
جالب اینجاست که درجه اون بنده خدا سرگرد بود و درجه فرهاد اصلانی هم سرگرد !
سریال زیبا و جالبی هست!
پرداخت هزینه از طریق اینترنت برای کسانی که نسخه غیر اصلی سریال رو دانلود میکنن و دوست دارن حمایت کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by runner; 27-01-2014 at 14:33.
جایزه بی محتوا تارین و مذخرق ترین سریال سال رو باید بدن به کارگردانش![]()
قسمت به قسمت داره بهتر میشه
تو این سریالای شبکه خانگی خوش ساخت ترین سریالی بوده که تا حالا اومده
محسن تنابنده هم که کلا هر نقشی بازی کنه معرکه هست![]()
سريال سقوط ازاد كرده.
كلا فيلمنامه كه چنگي به دل نميزنه قسمت به قسمت هم. داره از بار فنيش كاسته ميشه قسمت اول پر محتوا تر بود
ولي اين قسمت نهم بقدري ديالوگ هاي طولاني و خسته كننده داشت كه اصلا تمايلي به ادامه ديدنش نداشتم
طولاني و خسته كننده بودن ديالوگ ها رو كاملا ميشد از پشت صحنه فهميد. تمامي بازيگرها بلا استثتسنا نميتونستن ديالوگهاشون را كامل بگن
اين قسمت 9 كاملا مسخره بود.
نه خنده دار بود و نه نكته خاصي داشت.
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)