تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 249 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پخش آزمایشی شبکه پرسپولیس آغاز شد
    پرسپولیس نیوز : شبکه جهانی پرسپولیس امروز پخش آزمایشی برنامه های خود را آغاز کرد.
    شبکه پرسپولیس که چند هفته ای است با پخش تیزر به جمع شبکه های ماهواره ای فارسی زبان اضافه شده است امروز پخش برنامه های خود را آغاز کرد.

باشگاه پرسپولیس اعلام کرده این شبکه را جهت ارتباط با هواداران خارج از کشور راه اندازی کرده است.
    قرار است از این شبکه فیلم و سریال ، موزیک ویدئو ، برنامه های ورزشی و ... پخش شود و باشگاه پرسپولیس هم برنامه های اختصاصی برای پخش از این شبکه تهیه خواهد کرد.

perspolistv روی ماهواره هاتبرد با فرکانس 11317 ، پولاریزاسیون عمودی(v) ، سیمبل ریت 27500، اف ای سی 4/3 قابل دریافت است ، اما قرار گرفتن روی فرکانس شبکه من و تو به علت وجود پارازیت در برخی مناطق کشور دریافت آن را با مشکل همراه کرده است.

2. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

4. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

عکسی که فیس‌بوک را تسخیر کرد!

6. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازیکن سرشناس بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان نشان داد که بایرنی‌ها علی کریمی را فراموش نکرده‌اند.
    به گزارش نامه، علی کریمی دو فصل در تیم بایرن مونیخ بازی کرد و از نفرات آن زمان هنوز بازیکنانی در این تیم حضور دارند؛ ستارگانی مثل فیلیپ لام و باستین شواین اشتایگر.
    شواینی که یکی از ستاره های تاثیرگذار بایرن و تیم ملی آلمان محسوب می شود در صفحه فیس بوک خود عکسی از پیراهن شماره 8 علی کریمی در بایرن منتشر و به این شیوه از کریمی یاد کرد.
    جالب اینجاست که هواداران ایرانی کریمی پس از اطلاع از این اتفاق، به صفحه اشتایگر مراجعه کرده و به کریمی ابراز علاقه کردند.

8. 13 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اکبری: هیچ‌کس در کار دیگری دخالت نمی‌کند
    رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: به دنبال ایجاد همدلی هستیم و هیچ ‌کس در کار دیگری دخالت نمی‌کند.

فارس، محمدصادق اکبری در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم حضور پیدا کرد و ابتدا در خصوص سوابق کاری‌اش اظهار داشت: من پیش از این معاون امور جوانان وزارت ورزش بودم و بر اساس تصمیم مجمع به هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس آمدم تا در آنجا وظیفه کنم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ممکن است فرد دیگری به هیئت مدیره باشگاه اضافه شود یا خیر؟ عنوان کرد: تصمیم‌گیری در خصوص اعضای هیئت مدیره را مجمع انجام می‌دهد، با توجه به اینکه وظیفه هیئت مدیره سیاست‌گذاری و حمایت از باشگاه است تلاش می‌کنیم ترکیب خوبی را ایجاد کنیم.

اکبری در خصوص دیدار با اعضای کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در جلسه چهارشنبه هیئت مدیره اعضا تأکید داشتند تا همدلی خاصی ایجاد شود و قرار شد از محمد رویانیان در کادر فنی به صورت ویژه حمایت شود و هیچ کس دخالتی در کار دیگری نداشته باشد.

وی افزود: پرسپولیس هواداران، کادر فنی، پشکسوتان و مدیریت خوبی دارد که به خوب شدن فضای باشگاه و تیم کمک می‌کند، اگر همدلی مد نظر مسئولان ایجاد شود پرسپولیس قدرتمندی را در لیگ شاهد خواهیم بود که فکر می‌کنم موجب می‌شود تیم ملی قدرتمندی را هم داشته باشیم.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص شرایط مالی این باشگاه تصریح کرد: رویانیان گزارشی را ارائه کرده است که در آن بحث‌های خوبی مطرح شده، از وزیر ورزش هم که تاکنون حمایت‌های خوبی از ما داشته قول گرفته‌ایم که باز هم به ما کمک کند. رویانیان بحث‌هایی را طراحی کرده که باید پیگیری کنیم.

وی در پایان در مورد شرایط حضور سجادی در هیئت مدیره پرسپولیس گفت: سجادی عضو هیئت مدیره نیست اما نقش مؤثر و مهمی دارد.

-------------------------
    پیشنهاد وسوسه انگیز دیناموکیف به رضا حقیقی
    محمد رويانيان از پيشنهاد مجدد ديناموکيف به رضا حقيقي خبر داد اما گفت: بايد شرايط آنها را بررسي کنيم چون علي دايي موافق جدايي اين بازيکن نيست.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره ابقاي خود در اين باشگاه اظهار کرد: ما در چند روز گذشته به خاطر مسائلي که ايجاد شده بود، ضررهاي زيادي هم از جهت معنوي و هم از جهت مالي داديم و از نظر عاطفي هم بازيکنان ما ضربه خوردند. اتفاقي که داشت مي‌افتاد شکل بدي داشت، اما با تدبير عباسي که شخصا وارد کار شد همه چيز حل شد و من بايد از او تشکر کنم.

به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: من ماندم، اما هنوز هم برايم کار کردن در باشگاه مثل پرسپوليس سخت است. با اين وجود از اين که در آغاز ليگ حاشيه‌اي بزرگ از تيم دور شد خوشحالم.

رويانيان درباره تعيين اعضاي جديد هيات مديره، گفت: ما در انتخاب اعضاي جديد با وزارتخانه هماهنگ بوديم و وزير ورزش هم طبق صحبت‌هايي که انجام شد، آقاي اکبري را به عنوان رييس هيات مديره انتخاب کرد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره انتقال قرضي عليرضا حقيقي به اين تيم، گفت: ما با مربي و مديران روبين کازان صحبت کرديم و به آنها سه موضوع را پيشنهاد داديم که يا حقيقي در روبين کازان بازي کند که اين موضوع با توجه به حضور دروازه‌بان اول تيم ملي روسيه در اين تيم سخت بود. پيشنهاد ديگر ما اين بود که حقيقي را به طور قرضي به يکي از تيم‌هاي اروپايي بدهد و پيشنهاد سوم هم اين بود که به ايران باز گردد و به مدت يک سال براي تيم‌هاي ايراني بازي کند. فکر مي‌کنم حضور او در ليگ ايران هم به خودش و هم به تيم ملي که شايد در جام جهاني به حقيقي نياز پيدا کند کمک مي‌کند.

وي ادامه داد: در ابتدا باشگاه روبين کازان پيشنهاد داد که حقيقي به نفتچي آذربايجان و يا يک تيم ترکيه‌اي برود و در مکاتبات خود با اين باشگاه‌ها شرط گذاشته بود که حقيقي به عنوان دروازه‌بان اول بازي کند، اما آن دو باشگاه گفته بودند که نمي‌توانيم به طور 100 درصد قول اين کار را بدهيم، چرا که يک دروازه‌بان ديگر داريم. به همين خاطر حضور او در پرسپوليس با تاخير انجام گرفت و با موافقت دايي او را به تيم آورديم.

رويانيان درباره پيشنهاد ديناموکيف به رضا حقيقي، گفت: مسئولان اين باشگاه با حقيقي تماس گرفته بودند و او گفته بود که بايد با مديرعامل پرسپوليس صحبت کنيد. من با آنها صحبت کردم و گفتم که پيشنهاداتان را به صورت کتبي بفرستيد تا شرايط را بررسي کنيم، با اين حال تا الان چيزي به دست من نرسيده است.

وي در پاسخ به اين سوال که اگر پيشنهاد ديناموکيف خوب باشد احتمال دارد که حقيقي از پرسپوليس جدا شود، گفت: دايي به هيچ عنوان نمي‌خواهد حقيقي را از دست بدهد. بايد ببينيم شرايط ديناموکيف چگونه است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره رفتن انصاري فرد و قاضي از اين تيم، گفت: از نظر من ما الان بهترين بازيکنان را در همه خطوط داريم. درست است که انصاري فرد و قاضي رفته‌اند، اما من ايمان راسخ دارم که سيد صالحي که سال گذشته دومين گلزن ليگ شد و در آسيا هم عملکرد خوبي داشت و با سابقه درخشان خود مي‌تواند به پرسپوليس کمک کند. ضمن اين که او يک بازيکن با اخلاق، ‌متدين و ارزشي است. او با وجود همه سختي‌ها روزه‌اش را مي‌گيرد، عاشق ولايت است و اين براي من خيلي ارزش دارد.

وي افزود: سيد صالحي از بهترين مهاجمان ايران است و در کنارش عباس زاده و شاکري که شايد امسال پديده فوتبال ما باشند را هم داريم. هادي نوروزي هم که بازيکن با تجربه‌اي است. هواداران بدانند که اگر انصاري فرد و قاضي رفته‌اند، اما چهار بازيکن مطمئن در خط حمله داريم. به نظر من امسال خط حمله قوي‌تري نسبت به سال گذشته داريم.

10. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تماس رويانيان با بازيکن سابق سپاهان
    پرسپوليس براي جذب خلعتبري وارد مذاکره شد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در تماسي با خلعتبري خواستار حضور او در پرسپوليس شد.

محمدرضا خلعتبري چندي پيش با تيم عجمان امارات قرارداد بست اما به خاطر اينکه قرار است ليگ امارات در فصل جديد با نام جعلي خليج ع ر ب ي برگزار شود، تلاش هايي براي فسخ قرارداد وي انجام شده است.

به گزارش فارس، خلعتبري سعي کرد تا قرارداد خود را با اين تيم فسخ کند اما بارها مسئولان اماراتي با اين نظر مخالفت کردند.

محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس رسماً با خلعتبري وارد مذاکره شد و آمادگي خود را براي جذب اين بازيکن اعلام کرد.

..............................

بازيکن از دستم پريدند؛
    توضيحات رويانيان در مورد جذب خلعتبري

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: ماجراي خلعتبري براي بازگشت به ايران با تيموريان و نکونام فرق دارد.

محمد رويانيان در خصوص پيوستن خلعتبري به پرسپوليس اظهار داشت: من موضوع خلعتبري و باشگاه عجمان را در چند روز اخير پيگيري کردم و حتي تماس‌هايي را داشتم تا از آخرين وضعيت اين بازيکن خوب فوتبال کشورمان با خبر شوم.

وي افزود: من براي آوردن او به پرسپوليس اقدام کرده‌ام اما مشکلاتي هم در اين بين وجود دارد. خلعتبري بازيکني بسيار باغيرت، متعصب و جسور است و ايشان به پرچم سه‌رنگ جمهوري اسلامي ايران علاقه‌ خاصي دارد و هميشه افتخار مي‌کند.

رويانيان ادامه داد: اين بر هيچکس پوشيده نيست که خلعتبري عاشق وطنش است اما ايشان برخلاف نکونام و تيموريان که اصلاً با تيم‌هايشان قرارداد نبسته بودند اما همه چيز رسانه‌اي شده بود مخصوصاً آقاي نکونام، ماجرايش فرق دارد چون خلعتبري قبلاً قرارداد خود را امضا کرده بود.

وي تأکيد کرد: تيموريان و نکونام سرمايه‌هاي فوتبال ما هستند اما آنها قراردادي را با تيم‌هاي خود امضا نکرده بودند و همه چيز رسانه‌اي شده بود اما خلعتبري قبل از اينکه نام مجهول خليج ع ر ب ي بر روي ليگ امارات بگذارند با عجمان امضا کرده بود و قطعاً اگر بخواهد جدا شود بايد هزينه‌اش را بپردازد. حالا هم اين بدشانسي خلعتبري است و با اين حساب ماجراي خلعتبري با تيموريان و نکونام فرق دارد چون آنها قراردادي نداشتند که بخواهند آن را لغو کنند و ما بايد به اين مسئله توجه ويژه داشته باشيم.

رويانيان يادآور شد:‌ به هر شکل ما آمادگي اين را داريم که اگر شرايط مهيا شود با کمک دولت، وزارت ورزش و فدراسيون فوتبال خلعتبري را با تمام تلاش جذب کنيم، حتي من از خود خلعتبري خواستم که به پرسپوليس بيايد و حالا بايد ببينيم در روزهاي آينده چه اتفاقي مي‌افتد.

وي در خصوص کنار گذاشتن مالکي از هيئت مديره پرسپوليس نيز گفت: ايشان در طول دوران مسئوليتي که من داشتم هميشه از من حمايت کرد. فردي بسيار اخلاق‌محور و بدون حاشيه است و هميشه دوستدار پرسپوليس بوده است. ايشان در فصل جاري بارها سعي کرد به پرسپوليس آرامش بدهد که من از ايشان تشکر ويژه دارم، مي‌خواستم براي قدرداني از مالکي به منزل ايشان بروم اما نشد. ولي در اسرع وقت به همراه مسئولان و معاونين باشگاه پرسپوليس به دفتر وي مي‌رويم و از زحمات بي‌شائبه ايشان تقدير و تشکر خواهيم کرد. ايشان براي هيئت مديره زحمت کشيده و من از مالکي بابت اينکه از هيچ کمکي دريغ نکرد، تشکر مي‌کنم.

رويانيان در خصوص حضور بهرام شفيع در بيمارستان نيز گفت: بالاخره شفيع به گردن اين فوتبال ما و ورزش کشور حق دارد. او براي ورزش ما و صدا و سيما زحمات زيادي کشيده و من اميدوارم هرچه سريع‌تر او را مجدداً در شبکه يک و برنامه پربيننده ورزش و مردم ببينيم. من امروز به ملاقات شفيع رفتم و همه براي سلامتي او دعا کرديم. خوشبختانه شفيع هم سرحال، سالم و قبراق است و ان‌شاءالله از هفته ديگر باز هم چهره زيباي او را خواهيم ديد.

مديرعامل سرخپوشان در پايان يادآور شد: متأسفانه با توجه به اتفاقاتي که در چند وقت اخير افتاد، برنامه‌هاي جذب سه بازيکن از دست ما پريد و به همين دليل اين بازيکنان را از دست داديم. من مي‌دانم که اتفاقات چند وقت اخير توسط چه کساني انجام شده
    ولي همه چيز تمام شد اما بايد اين را اعلام کنم که برخي‌هاي مي‌گويند ما پورشه و بنز مي‌دهيم اما خودشان قراردادهاي يک ميليارد و 700 و 2 ميليارد توماني بسته‌اند.

....................................

محمدي: شماره يک پرسپوليس منم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: درباره حضور حقيقي در آينده حرف مي‌زنم اما شماره يک پرسپوليس متعلق به من است.

رضا محمدي در خصوص مذاکره مجدد ذوب‌آهني‌ها با وي براي پيوستن به اين تيم اظهار داشت: من در جريان قانون نيستم که آيا در حال حاضر هم مي‌توانم تيم خودم را عوض کنم يا خير اما هنوز ذوب‌آهني‌ها با من در تماس هستند تا من به اين تيم بپيوندم.

به نقل از فارس، وي افزود: نه با دايي صحبت کردم نه در جريان قانون هستم. انشاء‌الله در روزهاي آينده سعي مي‌کنم اين موضوع را پيگيري کنم تا ببينيم تکليفم چه مي‌شود.

محمدي در خصوص حضور عليرضا حقيقي در پرسپوليس نيز گفت: اکنون درباره ايشان حرفي نمي‌زنم چون درست نيست.

وي در پاسخ به سؤال ديگري که آيا شماره يک را به او مي‌دهي يا خير گفت: شماره يک پرسپوليس متعلق به من است و من آن را مي‌پوشم. حرف ديگري ندارم.

محمدي در خصوص عملکرد پرسپوليس در دو بازي دوستانه گذشته گفت: بايد قبول کنيم برگزاري بازي دوستانه براي رفع نقاط ضعف يک تيم است. شايد دايي نمي‌خواست دست خود را براي تيم‌ها رو کند اما مطمئن باشيد در بازي‌هاي رسمي ما بسيار جدي‌تر بازي خواهيم کرد و به اين سادگي نتايج را به حريفان واگذار نمي‌کنيم. کار خيلي سختي مقابل تراکتور‌سازي داريم اما بايد از ورزشگاه آزادي دست پر بيرون بياييم.

12. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به اومدن خلعتبری امیدوارم.باتوجه به این جو ایجاد شده و کاری که وزارت ورزش برای تیمهای دیگه کرده، فکر کنم بر همین اساس رویانیان پا پیش گذاشته.

14. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض مذاکره رویانیان با خلعتبری

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای به خدمت گرفتن محمدرضا خلعتبری با این بازیکن وارد مذاکره شدند.

به گارش خبرگزاری داتشجویان ایران (ایسنا)، مهاجم فصل گذشته سپاهان که بلافاصله پس از پایان فصل با عقد قراردادی به عجمان امارات پیوسته بود، به خاطر اقدام غیراخلاقی مسئولان فدراسیون فوتبال امارات در تغییر نام لیگ این کشور به لیگ خلیج ع.ر.ب.ی دچار مشکلاتی شده است.

هرچند خلعتبری در مصاحبه‌هایش عنوان کرد که قرارداد خود را با تیم اماراتی پیش از تغییر نام لیگ این کشور بسته است، اما جو موجود در فوتبال ایران کاملا علیه لیگ امارات است و جواد نکونام هم که تا آستانه پیوستن به الشارجه پیش رفته بود به همین دلیل حضورش در لیگ امارات منتفی شد.

رویانیان تا به حال سه بار به طور تلفنی با خلعتبری مذاکره کرده است و مهاجم تیم ملی هم اعلام کرده شخصا مشکلی برای پرسپولیسی شدن ندارد اما مهم جلب نظر مسئولان باشگاه اماراتی و دریافت رضایت‌نامه اوست.

مسئولان باشگاه پرسپولیس در حال پیگیری این موضوع هستند که راه حل دریافت رضایت‌نامه خلعتبری را پیدا کنند و با این بازیکن قرارداد ببندند. هرچند به نظر می‌رسد مبلغ رضایت‌نامه این بازیکن بسیار بالا باشد.

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلیت فروشی الکترونیک بازی پرسپولیس و تراکتورسازی آغاز شد
    به نقل از سایت سازمان لیگ فوتبال، بلیت فروشی الکترونیک دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی از هفته اول سیزدهمین دوره لیگ برتر در ورزشگاه آزادی از صبح امروز در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز شده است. تماشاگرانی که قصد حضور در ورزشگاه آزادی و دیدن این بازی را دارند می توانند با مراجعه به سایت بلیت الکترونیک خریداری کنند. دیدار این دو تیم روز چهارشنبه ساعت 22 برگزار می شود. این اولین دیدار لیگ سیزدهم است که در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

18. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امشب منتخب تیم ملی 98 و تیم ملی الانه

عقاب اصلی آسیا نیست حال نمیده : تیمای دیگه توی این سالها موندن ببینن ما چه القابی به اسطورههامون میدیم بدن به بازیکناشون !

.................................................. .................

تیم فوتبال منتخب 98، امشب با حضور محمود احمدی نژاد در استادیوم آزادی رقابتی نمادین با تیم فوتبال 2014 خواهد داشت. بازی نمادینی که البته غایبانی بزرگ هم خواهد داشت.
    مجله مهر: تجدید خاطره با نسل طلایی فوتبال ایران. ساعت 22 امشب قرار است پس از 15 سال تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 98 در دیداری نمادین مقابل ملی پوشان فعلی فوتبال ایران یا به عبارت بهتر «تیم ملی ایران در جام جهانی 2014» قرار بگیرد. دیداری که با پیشنهاد رئیس جمهور و در آخرین روزهای کاری احمدی نژاد برگزار خواهد شد. دیداری که البته احتمالا غایبان سرشناسی هم خواهد داشت.
    چند وقت پیش احمدی نژاد در دیدار با ملی پوشان فوتبال ایران، پیشنهاد برگزاری چنین دیدار دوستانه ای را داد و حتی گفت حاضر است خودش هم در این مسابقه به میدان برود. پیشنهادی که به فاصله چند هفته عملی شد تا ساعت 22 امشب، احمدی نژاد را با لباس تیم منتخب 98 و در زمین چمن استادیوم آزادی ببینیم.
    احمدی نژاد که پیش از این هم علاقه خود را به فوتبال نشان داده بود و حتی در یکی از اردوهای تیم ملی قبل از مسابقات انتخابی جام جهانی 2010، پا به توپ هم شده بود و چند پنالتی هم زده بود، حالا دوباره لباس و شورت ورزشی به تن می کند تا در آرین روزهای کاری دولت دهم بار دیگر علاقه خود را به فوتبال نشان دهد. آن هم با همبازی شدن با نسل طلایی 98 . هرچند حضور چندنفر ازستاره های آن تیم در دیدار امشب تقریبا منتفی به نظر می رسد.
    به دنبال ستاره های 98
    آن طور که دبیر فدراسیون فوتبال گفته برای بازی امشب، این بازیکنان تیم 98 دعوت شده اند : «احمدرضا عابدزاده، نیما نکیسا، پرویز برومند، علی دایی، مهدی پاشازاده، محمد خاکپور، نادر محمدخانی، جواد زرینچه، مهدی مهدوی کیا، بهنام سراج، علیرضا منصوریان، حمید استیلی، مهرداد میناوند، ستار همدانی، علی لطیفی، کریم باقری، خداداد عزیزی، سیروس دین محمدی، نعیم سعداوی، افشین پیروانی، علی اکبراستاد اسدی و رضا شاهرودی»

جمعی که احتمالا بزرگترین ستاره های خود را امشب به همراه نخواهد داشت.
    احمدرضا عابدزاده: عقاب در ینگه دنیاست
    احمدرضا عابدزاده را شاید بتوان یکی از بزرگترین غایبان این بازی نمادین دانشت. عابدزاده مدت هاست که درامریکا به سر می برد و آنجا مربی دروازه بان های یک تیم باشگاهی است. هرچند پسرش «امیر» این روزها یکی از دروازه بان های پرسپولیس است. اما حضور سنگربان شماره یک تیم ملی در سال 98 که درخشش خیره کننده او مقابل استرالیا و امریکا در تاریخ فوتبال ایران ثبت شده است، می توانست به جذابیت های این بازی بیفزاید.
    محمد خاکپور : غیبت ابزاری
    خاکپور هم از جمله فوتبالیستهای تیم ملی 98 است که میان ایران و امریکا در تردد است. خاکپور که سابقه سرمربیگری «استیل آذین» را هم در کارنامه دارد، در گفتگو با روزنامه 90 عنوان کرده که با وجودی که در تهران به سر می برد، اما یه یک دلیل قصد شرکت در این مسابقه نمادین را ندارد:«به خاطر اينكه دوست ندارم از من استفاده ابزاري شود به محل انجام اين ديدار نخواهم رفت.»
    نادر محمدخانی: ساکن انگلستان
    مدافع مستحکم سال های قبل تیم ملی که بازوبند کاپیتانی تیم ملی را هم بربازو می بست، از غایبان قطعی دیدار امشب است. محمدخانی سالهاست ساکن انگلستان است و فقط چندسال پیش در یک دیدار خیریه به نفع زلزله زدگان بم در ترکیب تیم 98 به میدان رفته است.
    علی دایی: مشترک مورد نظر در دسترس نیست
    آن طور که یک روزنامه ورزشی خبرداده، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و آقای گل دنیا هم به احتمال زیاد از غایبان بزرگ بازی امشب خواهد بود. این روزنامه خبرداده که علی دایی از دسترس خارج شده تا احتمال غیبتش در بازی امشب، بیش از پیش باشد. هرچند سابقه عقاید سیاسی علی دایی و طعنه های گاه و بیگاهش به دولت و ماجراهای حاشیه ساز اخراجش از سرمربیگری تیم ملی در انتخابی 98 هم به این احتمال دامن می زند. ضمن این که شنیده ها خبر از حضور علی دایی در افطاری یکی از مقامات قضایی دارد تا موضوع حضورش در این دیدار نمادین را تقریبا منتفی کند. آیا امشب دایی هم تیمی احمدی نژاد خواهد شد؟

خداداد عزیزی: بیایم که به ما بخندند؟
    غزال تیزپای تیم ملی، زبان تند و تیزی هم دارد. «خداداد عزیزی» این بار هم رک و راست، از غیبتش در این بازی نمادین گفته است. او در گفتگو با سایت گل گفته:«من با آقای نبی رابطه خیلی خوبی دارم با من تماس گرفت باور کنید خجالت کشیدم جواب دهم.بعداعلی منصوریان زنگ زد گفت خداداد بیا دیگر آقای نبی هم از دست تو ناراحت است گفتم (با خنده)علی بیایم که به شکم ما بخندند ما خودمان به همه می خندیم.» خداداد البته فلسفه نمادین بودن این بازی را هم زیر سئوال برده :«چه نمادینی؟ اگر نمادین است بازی ما را باید با منتخب 94 یا 90 یا اصلاً نه با منتخب 2002 برگزار می کردند نه 2014 این چه نمادینی است که همه بازیکنان ما روی هم 15 دقیقه هم نمی توانند بازی کنند حالا باز اگر در زمین سالن بود بهتر بود نه اینکه در زمین بزرگ آن هم با بچه های اماده و سرحال 2014... در ضمن من مشهد کار هم دارم و باید بمانم.»

کدام 98 به میدان می آید؟
    با وجود گذشت 15 سال از دوره بازی تیم 98، آنها سالهاست که جمع خود را حفظ کرده اند و در مابقه های خیریه و جام های مختلف، بازی می کنند. ازجمله انها حضور این تیم در جام «ستارگان» است که امال چهارمین دوره اش را برگزار می کند و اتفاقا بازیکنانی همچون خداداد عزیزی در آن تیم حضور فعالی دارند. این شب ها بازیکنانی همچون رضاشاهرودی،مهرداد میناوند، اکبراستاداسدی، علیرضا اکبرپور، نیما نکیسا، افشین پیروانی و سیروس دین محمدی در قالب تیم «98» در جام ستارگان حضور دارند و بازی می کنند. بازی هایی که البته در زمینی به مراتب کوچک تر از زمین استادیوم آزادی برگزار می شود.
    باید منتظر ماند و تا ساعت 22 امشب صبر کرد تا همبازیان محمود احمدی نژاد در بازی نمادین امشب را دید. آیا ستاره های 98، همبازی رئیس دولت دهم می شوند؟
    Last edited by MoJtaBa.R; 20-07-2013 at 13:49.

20. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •