اینو که من میدونم
اون عکسی که کسری جان گذاشته رو نگاه کنید
منظورم جایگاهی کنار تیم های ملی ( لیگ ها ) که نباید بارسا باشه ولی هست
اینو که من میدونم
اون عکسی که کسری جان گذاشته رو نگاه کنید
منظورم جایگاهی کنار تیم های ملی ( لیگ ها ) که نباید بارسا باشه ولی هست
گل دیشب کریس رو دیدم الان...
به نظر میاد یه سبک جدید برای ضربات ایستگاهی بوجود اورده باشه!
به همون شیوه قدیم ضربه رو میزنه منتها این دفعه با کات خیلی زیاد توپ رو از کنار دیوار دفاعی رد میکنه و در واقع دیوار دفاعی رو محو میکنه!
بنوعی سبک خودش رو با اون گل عجیب ر.کارلوس به فرانسه رو یکی کرده!
کلا یکی از نکات فوق العاده درباره کریس همین آپدیت های مداومش هست...
تصویر رو ببینید...
گلهای رونالدو رو تو بازی دیشب دیدم
ضربه ی آزادش که عالی بود
+
با دیدن صحنه هایی از بازی دیشب چندتا نکته قابل گفتنه
رونالدو چرا اون رنگی شده
لباس کادر فنی هم دقیقا مثل چلسی هست فقط پرچم باشگاه فرق میکنه
اسپانسرم به پیراهن رئال میاد
فقط پیراهن رئال امسال خیلی خلوته احساس میکنم
+
حالا دوتا سوال
1- پاس گل دوم رو کی به رونالدو داد؟؟؟
اسمش چیه؟
2- چرا اسمه بازیکنا رو پشت پیراهن ننوشتن آخه
Last edited by Abdolreza2012; 22-07-2013 at 11:02.
ضربه کاشته زیبایی بود، مشخصه که روی این جور ضربات جدیدش تمرین کرده...
ولی مقایسه با سبک اون ضربه کارلوس؟
نکته ای که در مورد ضربه "موزی-شکل" کارلوس هست اینه که در کنار کات زیادی که به توپ میده، به عنوان یه بازیکن چپ با توپ رو از سمت راست دیوار دفاعی رد می کنه که دیگه به ندرت همچین چیزی رو دیدیم.
در حالی که رونالدو به عنوان یه بازیکن راست پا توپ رو از سمت راست دیوار دفاعی عبور میده که (جدای از فاصله زیاد توپ با دروازه و استایل خاص رونالدو در زدن ضربه) برای بازیکنان راست پا زیاد چیز عجیبی نیست.
راستش رو بخواین اون ضربه روبرتو کارلوس جز نوادر دنیای فوتبال هست که فکر نکنم بشه اصلا با ضربه ازاد دیگه ای مقایسه اش کرد.
توافق رئال و ناپولی برسر انتقال ایگواین
دوباشگاه برسر انتقال 35 میلیون یورویی ایگواین به ناپولی به توافق رسیده اند و یک جواب «بله» از سوی ایگواین، این انتقال را قطعی می کند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، رئال مادرید حالا خریدار ایده آلی برای گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی تیمش پیدا کرده؛ صحبت از باشگاه ناپولی است و به نظر می رسد که سران باشگاه رئال با مسئولان ناپولی برسر انتقال 35 میلیون یورویی ال پیپیتا به ناپل به توافق رسیده اند.
روزنامه مارکا این گزارش را با اتکا به گزارش روز یکشنبه روزنامه کوریره دلوسپورت بازتاب داده وطی آن از توافق میان دو باشگاه خبر داده و به این نکته اشاره کرده که برای نهایی شدن پروسه این انتقال، همه درانتظار پاسخ خود ایگواین هستند و در صورت موافقت این ستاره آرژآنتینی، این انتقال نهایی خواهد شد.
این درحالی است که چند هفته پیش ایگواین با باشگاه آرسنال به توافق رسیده بود ولی سران توپچی ها پیشنهادی 27 میلیون یورویی را ارائه کردند که مورد موافقت رئالی ها قرار نگرفت و آرسنالی ها هم حاضر به پرداخت مبلغ بیشتری برای جذب ال پیپیتا نشدند.
در صورت نهایی شدن این انتقال، ناپولی می تواند بهترین خریدار بازیکنان رئال در بازار نقل وانتقالات لقب بگیرد. آنها پیش از این برای خریداری کایه خون مبلغ 10 میلیون یورو و برای جذب رائول آلبیول 11 میلیون یورو پرداخت کرده بودند و درصورتی که موفق به جذب ایگواین (با قراردادی 35 میلیون یورویی شوند)، رقم خرید آنها از باشگاه مادریدی در طول یک فصل به 56 میلیون یورو خواهد رسید.
کارواخال توپ رو داد به ایسکو ، ایسکو هم با یه پاس عمقی خوب رونالدویی که با جایگیری خوبش از تله ی آفساید فرار کرده بود رو صاحب موقعیت کرد و
کریس بعد از پشت سر گذاشتن دروازه بان ؛ گلش رو زد . (البته دفاع حریف بهتر میتونست عمل کنه)
پ.ن:
ایسکو و اوزیل اگر همزمان تو زمین باشند ، بهترین موقعیت هارو میتونن واسه مهاجمین بسازند ، خیلی دقیق و با ظرافت خاصی میتونن از فرار
مهاجمین استفاده کنن و اونارو تو موقعیت تک به تک قرار بدن ...
کریم دیشب خیلی جالب نبود یا من چیز خاصی ازش ندیدم .. کاکا هم نسبت به قبل بهتر بود ...
تیم حتما نیاز به یه مهاجم داره (در صورت رفتن هیگواین)
Last edited by CRIS Joon CR7; 22-07-2013 at 13:28.
در همین راستا، بعد از اون خبر که مربوط به دیروز میشه رو Corriere dello Sport ایتالیا نقل کرده بود(35 میلیون) خبرهای جدیدتری هم در رسانه ها عنوان شده.هیگواین هم قیمتش تقریبا همین 35-40 میلیون یورو هست و فکر کنم زیاد قیمت بدی نباشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به Sky Sports Italia میشه که عنوان کرده مبلغی که دو باشگاه به توافق رسیدن در حدود 37 میلیون + 3 میلیون(بسته به عملکرد) هست،
اما توافق با خود هیگواین رو بسیار سخت دونسته و عنوان کرده که این توافق هنوز حاصل نشده.
(Sky Sports Italia در مورد نقل و انتقالات ایتالیا منبع کاملا معتبری به شمار میره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصاحبه کارلتو هست که "قطعی بودن" این انتقال رو رد کرده و گفته هیگواین همچنان بازیکن رئال مادرید هست.
(البته این مورد با در نظر گرفتن قسمت عدم توافق هیگواین با ناپولی در خبر بالا تناقضی نداره و هنوز نمیشه خبر بالا رو رد کرد)
تیم خیلی شاداب و با انگیزه بود. اینکه ۴ تا بازیکن جدید به تیم اضافه شده، باضافه حضور چند بازیکن که جزء ترکیب اصلی نبودن (مثل کاکا) اما باز این نتیجه رو گرفتیم، با اینکه تیم ضعیفی بوده، اما باز هم دل گرم کننده هست.
تنها چیزی که من رو نگران میکنه، رفتن بازیکنان با تجربه از تیم هست. الان بجز کاسیاس و راموس، و با رفتن احتمالی هیگواین، کی هست که سال ها در تیم بوده؟ ما داریم یکی از کاپیتان های خودمون رو میفروشیم. تیم جوون خوبه، ولی همیشه حضور یه بازیکن قدیمی، یا با تجربه (کاناوارو، کاروالیو، اسین، رائول و ... ) گاهی تو بازی های بزرگ (CL) واقعاً مهم هست.
البته جای شکرش باقیه که تو ال کلاسیکو مشکلی نخواهیم داشت.
البته ببین بازیکن با تجربه کم نداریم ، مثلا همین ژابی آلونسو یا رونالدو یا حتی مارسلو بازیکن تازه وارد به حساب نمیان، جدا از این مسئله مثلا باشگاه دورتموند که اونقدر قشنگ مارو حذف کرد چندتا بازیکن با تجربه داشت؟!تنها چیزی که من رو نگران میکنه، رفتن بازیکنان با تجربه از تیم هست. الان بجز کاسیاس و راموس، و با رفتن احتمالی هیگواین، کی هست که سال ها در تیم بوده؟ ما داریم یکی از کاپیتان های خودمون رو میفروشیم. تیم جوون خوبه، ولی همیشه حضور یه بازیکن قدیمی، یا با تجربه (کاناوارو، کاروالیو، اسین، رائول و ... ) گاهی تو بازی های بزرگ (CL) واقعاً مهم هست.
Exactlyالبته جای شکرش باقیه که تو ال کلاسیکو مشکلی نخواهیم داشت.
![]()
در رابطه با بازی دیشب اوزیل زیاد جالب نبود بر خلاف اون چیزی که به نظر دوستان میرسید در مقابل تیم ها قوی اوزیل کاملا از بازی خارجه و همون حرکات نمایشی و انفرادری رو هم نمیتونه انجام بده یا حداقل با اون کیفیت نمیتونه بازیکنه ! ایسکو خیلی خوب به نظر میرسید با این شرایط بین ایسکو و کاکا و اوزیل من قطعا از لحاظ سرعت و تکنیک ایسکو رو ترجیه میدم ، دی ماریا هم شدیدا آماده بود به نظرم اگه بتونه همین آمادگی رو حفظ کنه احتیاجی به خرید بیل و.....نیست چون در هر صورت اوزیل و کاکا و ایسکو قابلیت بازی کردن در گوشه هارو هم دارن / در آخر هم بنزما افتضاح بوداگر شدنی بود هر دو مهاجم رو رد میکردیم میرفت به عنوان جایگزین زلاتان یا سوارز رو میخریدیم موراتا هم به عنوان مهاجم ذخیره استفاده میکریم خیلی بهتر از این دوتا نتیجه میداد.
تازه خسه رودریگز هم هست که هنوز به تیم ملحق نشده. دنی کارواخال چقدر عالی بود ، رسما عادت کرده بودیم به آربلوا که نیمه زمین خودی جلو تر نمیرفت ولی این کارواخال در بیشتر مواقع بازی تو زمین حریف بود و نفوذ میکرد.
من نگفتم اینا یکی هستن!ولی مقایسه با سبک اون ضربه کارلوس؟![]()
گفتم مثل اون گل و ضربه که کارلوس دیوار دفاعی حریف رو از جریان بازی خارج کرد، کریس هم همون کار رو کرد...
با کات توپ رو از کنار دیوار دفاعی رد کرد که خب این رو زیاد نمیبینیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)