تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 98

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قـرمـز ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی رو نشستم دیدم
    ده دقیقه اول واقعا کولاک کرد لیورپول،ولی هرچی به آخر بازی نزدیک میشد خطر تساوی به شدت احساس میشد،انگار دیگه بریده بودن لیورپولیا
    فک کنم یه اتفاقی در حدی که سال 2002 برای لورکوزن افتاد،باید بیفته تا لیورپول قهرمانی رو از دست بده

2. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت omid L.F.C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز، من عضو جدیدم یکی از لیورپولی های دو آتیشه،به امید قهرمانی
    دوستان چرا اینقدر تاپیک لیورپول خلوته؟

استوریج برای نبرد با چلسی آماده می شود

به نظر می رسد مهاجم جوان تیم لیورپول که در بازی مقابل منچستر سیتی به علت مصدومیت همسترینگ از بازی بیرون رفت و دیدار مقابل نوریچ را نیز از دست داده بود، برای نبرد حساس و سرنوشت ساز تیمش در مقابل چلسی به مرز آمادگی می رسد.

به گزارش goal.com، دنیل استوریج مهاجم گلزن تیم لیورپول امیدوار است که تا پیش از بازی مهم تیمش در برابر چلسی به آمادگی کامل برسد.
    مهاجم 24 ساله تیم ملی انگلستان در جلسه پرسش و پاسخ باشگاه لیورپول با هوادارن کودک در روز چهارشنبه گفت:" من امیدوار هستم که در آخر هفته به میدان بر میگردم، من مطمئن نیستم که راجرز من را بازی خواهد داد یا نه، باید ببینیم چه می شود."
    استوریج در مورد خوشحالی کردن یا نکردنش بعد از گلزنی احتمالی در برابر تیم سابقش یعنی چلسی نیز گفت:" من دوست دارم که احترام خودم را به تیم سابقم نشان بدهم، ولی اگر به زمین بروم و در دقایق آخر بتوانم گلزنی کنم، به اندازه یک دیوانه خوشحال خواهم شد، نباید بشوم؟ من نمی خواهم این کار را بکنم، اما نمیدانم که اگر خودم را کنترل کنم چه اتفاقی خواهد افتاد."
    استوریج در این فصل موفق شده است که 20 بار برای تیمش گلزنی کند و با 30 گلی که همبازی او یعنی سوارز به ثمر رسانده است، در کنار هم توانسته اند نقش مهمی را در صدرنشینی فعلی قرمزها در لیگ برتر ایفا کنند.

طرفداری

4. 2 کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ایسکو به لیست خرید تابستان باشگاه اضافه شد

به گزارش لیورپول اکو ایسکو ستاره 22 ساله رئال نیز به لیست تقریبا شلوغ خرید باشگاه

در نقل و انتقالات تابستان اضافه شده است.

ایسکو که در نقل و انتقالات تابستان گذشته با مبلغی حدود 27 میلیون یورو از مالاگا به

رئال رفت،هرگز نتوانست انتظارات هواداران این تیم مادریدی را بر آورده کند و حالا به یک

بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده است که اغلب در هر بازی تنها چند دقیقه برای حضور

در زمین مسابقه زمان در اختیار دارد.حالا به نظر می آید راجرز نیز علاقه زیادی به حضور

این ستاره جوان اسپانیایی در تیم خود دارد و او را نیز به لیست خرید شلوغ خود در

تابستان اضافه کرده است،بدون شک با توجه به حضور لیورپول در فصل بعد لیگ قهرمانان

انتقال ایسکو به آنفیلد میتواند کمک بسیار زیادی به لیورپول بکند.خبر ها حاکی از این

است که با توجه به درخواست اخیر راجرز از مالکان لیورپول برای جذب ایسکو، بدون شک

باشگاه بزودی مذاکرات خود برای انتقال ایسکو به آنفیلد را آغاز خواهد کرد.

6. این کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

تقویت لیورپول با بودجه بالا

به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، طبق خبر های رسیده ، برندان راجرز در نقل و انتقالات تابستانی پیش رو به منظور تقویت تیم لیورپول بودجه ای ۶۰ میلیون پوندی در اختیار خواهد داشت.
    ایان ایر ، مدیر عامل باشگاه لیورپول در این باره گفته است:” هیچ شکی نیست که تیمی که ما برای فصل بعد نیازمندیم با تیم کنونی بسیار متفاوت خواهد بود .”
    ” هزینه هایی در زمانی که مربی بازیکنی را بخواهد انجام خواهد شد و این یکی از گزینه های همیشگی ما بوده است .”
    ” همیشه زمانی که شما در بالاترین سطح رقابت ها حضور ندارید کار کردن در بازار نقل و انتقالات سخت تر می شود.”
    ” اما با وجود این مسله ما همیشه قادر به اوردن بازیکنانی بزرگ به تیم بوده ایم اما شکی نیست حضور در لیگ قهرمانان در های بیشتری را برای ما باز می کند و کار اسان تر می شود.”
    ایر در باره پیروزی مقابل نوریچ و صدر نشینی جدول نیز گفت:” چیزی که ما در بازی یکشنبه مقابل نوریچ بدست اوریدم دستاوردی عظیم بود و ما حضورمان در لیگ قهرمانان را تضمین کردیم.”
    ” این دستاوردی باورنکردنی نسبت به جایی که ما بودیم می باشد ، این چیزی بود که ما خودمان برای برایش اماده کرده بودیم و اگر شما در ابتدا فصل شرط بندی می کردید می گفتید که چهارم شدن
    دستاوردی برزگ برای ما خواهد بود ، در حال حاضر سومی ما قطعی شده و ما مصمم به حفظ ان هستیم.”

Skysports.com

8. 2 کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

لیورپول در تابستان برای انتقال تیو به آنفیلد تلاش خواهد کرد

به گزارش مترو کریستین تیو ستاره جوان بارسلونا یکی از بازیکنانیست که راجرز علاقه

زیادی به آوردن او در فصل آینده به آنفیلد دارد،گفتنی است راجرز در تابستان گذشته و

نقل و انتقالات ژانویه نیز بار ها در مصاحبه های خود علاقه اش را به در اختیار داشتن

تیو نشان داده است.تیو 22 ساله اخیرا طی مذاکره ای که درمورد علاقه اش به خروج از

بارسلونا با مسئولان بارسا انجام داده است تقریبا جدایی اش را در تابستان از این

باشگاه اسپانیایی در تابستان حتمی کرده است.طی این توافق باشگاهی که حاضر

شود مبلغی 8 میلیون پوندی را در ازای تیو به بارسلونا بدهد میتواند این بازیکن

اسپانیایی را در اختیار بگیرد.با توجه به این اتفاق و علاقه شدید راجرز به تیو به نظر

می آید که احتمال انتقال این بازیکن در تابستان به باشگاه زیاد شده است.در همین

راستا امروز روزنامه اسپورت کاتالونیا در صفحه دوم خود نوشت که مسئولان لیورپول

به زودی مذاکرات خود را با بارسلونا برای انتقال تیو در تابستان به آنفیلد آغاز خواهند

کرد و قرمز ها در حال حاضر جلوتر از میلان و والنسیا دیگر مشتریان تیو هستند.گفتنی

است سران باشگاه ایتالیایی میلان نیز که در فصل گذشته بار ها علاقه خود را نسبت

به جذب تیو نشان داده اند،در حال حاضر با توجه به بحران موجود در میلان و همچنین

ضعف مالی این تیم و خروج احتمالی ستارگان میلان به نظر می آید نه میلان میتواند

هزینه انتقال تیو به سن سیرو را فراهم کند و نه خود تیو حاضر به انتقال به تیمی بحران

زده شود.با همه این تفاسیر چیزی که واضح است این است که بدون شک تیو در تابستان

بارسلونا را به مقصد تیمی دیگر ترک خواهد کرد و در حال حاضر هم لیورپول جلوتر از سایر

تیم هاست و به زودی قصد دارد مذاکرات رسمی خود را با بارسلونا برای انتقال تیو آغاز

کند،بدون شک با انتقال تیو به آنفیلد این بازیکن به بهترین مقصد ممکن خواهد آمد و

همچنین میتواند کمک زیادی به باشگاه در فصل آینده در لیگ قهرمانان بکند.

10. این کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

لیورپول به دنبال جذب مهاجم کلمبیایی

به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، لوییز موریل ، مهاجم کلمبیایی تیم اودینزه ممکن است در نقل و انتقالات تابستانی این تیم را ترک کند.
    گفته می شود که تیم لیورپول و چندین باشگاه ایتالیایی از قبیل یوونتوس ، لاتزیو ، میلان و فیورنتینا خواهان جذب این بازیکن ۲۳ ساله شده اند.
    این بازیکن در سال ۲۰۱۲ ، جایزه بهترین بازیکن جوان سال ایتالیا را به طور مشترک با استفان الشعراوی کسب کرد.
    قرار داد این بازیکن با باشگاه اودینزه تا سال ۲۰۱۸ است و این تیم تحت هیچ فشاری برای فروش این بازیکن قرار ندارد .
    موریل در این فصل از سری آ ۲۳ بازی به میدان رفته و موفق به زدن ۴ گل و دادن یک پاس گل شده است.

منبع:Insidefutbol.com

12. این کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

طرح جدید افزایش ظرفیت آنفیلد

همانگونه که مطلع هستید مالکان باشگاه لیورپول در تلاش هستند تا طی پروسه ای کوتاه مدت ظرفیت ورزشگاه آنفیلد را به مرز ۶۰ هزار نفر برسانند.
    گرچه پروژه ساخت ورزشگاه استنلی پارک همچنان روی میز است اما به دلیل مشکلات اقتصادی و همچنین عدم موفقیت بریتانیا در برگزاری تورنمت های جهانی این پروژه تقریبا به دست فراموشی سپرده شده است.
    بدین ترتیب ۲ سالی است که سران باشگاه لیورپول در این اندیشه هستند تا حداقل ظرفیت ورزشگاه را افزایش دهند.
    آنها در نظر دارند ورزشگاه ۴۵ هزار نفری آنفیلد را به ورزشگاهی با گنجایش ۵۸ هزار نفر تبدیل کنند.
    این پروژه حدود ۱۵۰ میلیون پوند هزینه در بر خواهد داشت که در مقایسه با رقم ساخت ورزشگاه جدید رقم زیادی محسوب نخواهد شد.
    در صورت ایجاد تغییرات در آنفیلد طبق مشخصات فوق٬ آنفیلد سومین ورزشگاه بزرگ انگلیس خواهد شد.
    ( البته لازم به ذکر است که منچستر سیتی نیز در اندیشه افزایش ظرفیت ورزشگاهش میباشد.)
    به نظر میرسد این پروژه در سال ۲۰۱۸ باید به پایان برسد. و جدود ۷۰ خانه از احالی آن منطقه نیز باید تخریب گردند.
    همچنین در صورت طولانی شدن روند تعمیرات ورزشگاه شاید لیورپول مجبور شود برای مدتی در ورزشگاه یکی از همشهرییانش مانند اورتون به مصاف حریفان برود.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

لیست احتمالی خروج باشگاه لیورپول در نقل و انتقالات تابستان

سایت معتبر میرور ساعاتی پیش لیست احتمالی خروج باشگاه در تابستان را انتشار کرد:

- دنیل اگر

- کولو توره

- په په رینا

- فابیو بورینی

- اوسامه السعیدی

- ایاگو آسپاس

- سپاستین کواتس

- مارتین کلی

- خوزه انریکه

- لوکاس لیوا

و همچنین میرور در ادامه نوشت که به احتمال بسیار زیاد (بدون شک) سیسوخو و

موزس بازیکنان والنسیا و چلسی که این فصل به صورت قرضی به تیم اومدن در پایان

فصل به تیم های سابقشون بازمیگردن.

منبع:liverpool1892.mihanblog.com

16. این کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

پاسخ راجرز به حرف و حدیث های اخیر

به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، برندان راجرز در جمع خبرنگاران حاضر در ملوود در باره حرف و حدیث هایی که در روز های اخیر از جانب خوزه مورینیو گفته شده است عکس العمل نشان داد و پاسخ او را داد.
    برندان گفت: ” من هیچ فشاری را احساس نمی کنم.فشار باید روی چلسی و من سیتی باشد که میلیون ها پوند خرج کرده اند و از آنها انتظار می رود که برنده لیگ شوند ! ”
    ” خوزه به اندازه کافی من را می شناسد که بداند هر چه بگوید روی من تاثیری نخواهد داشت ”
    ” این خیلی بی احترامی است که بگوییم تیم ضعیف ! چلسی هر تیمی را که درون زمین بگذارد قیمتشان از بازیکنان ما بیشتر است ! ”
    ” هر اتفاقی که در بازی روز یکشنبه بیفتد،بی توجه به آن ما فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشته ایم ”
    ” من در مطبوعات می خوانم که عده ای می گویند بودجه ی ما برای تابستان آینده ۴۰ ۶۰ یا ۷۰ میلیون است.هر کدام از آنها که فهمید چقدر است از او می خواهم که به من هم بگوید !”
    ” مردم در رابطه با فشار صحبت هایی می کنند.اما من از بودن در صدر لذت می برم.بهتر از این نیست”
    ” به خاطر اخراج شدن مربی خوبی مثل مویس خیلی ناراحت شدم.کسی که به سختی تلاش می کرد.”
    ” این که ما توانستیم ۳ هفته به پایان جواز حضور در چمپیونزلیگ را کسب کنیم نشان می دهد که بازیکنان چقدر سخت کار کرده اند”
    ” چلسی یک تیم فوق العاده با بازیکنان بسیار خوب است که یک مربی با کلاس جهانی را در اختیار دارند.”

منبع:liverpoolfc.ir

18. این کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

لیورپول پربیننده ترین تیم انگلستان

آماری که میبینید میزان مخاطب های شبکه های Sky Sport و BT Sport می باشد(گفتنی است این دو شبکه مجوز رسمی پخش بازی های پریمیر لیگ را دارند و به گونه ای کاملترین
    شبکه پوشش دهنده بازی های لیگ برتر انگلیس هستند،البته این شکه بازی های لالیگا
    و برخی دیگر از لیگ های معتبر اروپا را نیز پوشش میدهد.)همانطور که مشاهده میکنید،
    لیورپول در حال حاضر بالاتر از سایر تیم های انگلیسی پرطرفدارترین تیم بریتانیا می باشد.
    سایت رسمی شبکه BT Sport امروز میزان آمار بینندگان پخش مستقیم بازی های لیگ
    برتر انگلیس را انتشار کرد،و لیورپول با داشتن 63.182.000 بیننده پخش مستقیم بازی ها
    در این فصل بر بیننده ترین تیم انگستان لقب گرفت ، میانگین بیننده بازی های لیورپول در
    این فصل در هر بازی 3.159.000 نفر است.گفتنی است بازی لیورپول - منچستریونایتد در
    دور برگشت چیزی حدود 615 میلیون بیننده تلویزیونی در دنیا داشته که رکورد امسال لیگ
    هست و همچنین بعد از بازی برگشت رئال و بارسا پربیننده ترین بازی سال 2014 جهان
    می باشد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از omid L.F.C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •