تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 107

نام تاپيک: راهنماي جامع DVD ها ، نرم افزار ها و ساير محصولات چندرسانه اي آموزشي

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب این ورژنی که شما از خازن و مدار گرفتین آخرین و جدیدترینش هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام . من برا فیزیک بسته مسعودی رو از کنکور اسان است گرفتم .
    حالا برا شیمی چی بگیرم ؟
    بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام . من برا فیزیک بسته ی مسعودی رو از کنکور اسان است خریدم . برا شیمی چیکار کنم . بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

زیست . دادگستری ب جز کنکور اسان است کجا داره . اخه گروون میدن !؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شیمی 2 و پیش 1 بازرگانی آپدیت نشدن ولی همونا هم برای درصد بالا کافی هستن میتونین تماشا کنینشون و تغیرات لازم رو از روی کتاب درسی مشاهده کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.سوال من از اقای Alireza SMهستش
    از کجا بفهمیم ریاضی و فیزیک مسعودی قدیمیه یا جدید؟میشه لطف کنید راهنمایی کنید
    من دقیق نمیدونم از خودم رو یا از سال 91یا 92هستش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام
    اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر

جواب کامل:
    ا سلام
    اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.
    با مشاوران موسسه ی کنکور اسان است دیگه اصلا تماس نگیر چون فقط میخان جیب شما و خانوادت رو خالی کنند.
    از صفحه ی 1تا 9 این تایپک رو بخون به خصوص از Alireza SM رو چون واقعا مفیده و خودشون قبلا همه ی dvdهارو امتحان کردند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام. ببخشيد من ميخوام زست شناسي تمام سالها رو به صورت كاملا مفهومي مطالعه كنم. دبير خوبي هم ندارم...

از چه سي دي هايي مي تونم استفاده كنم.

در ضمن اون سي دي هاي مربوط به انتشارات مهر و ماه رو چجوري تهيه كنم ؟ من به سايت فروش رفتم اما كتاب هاي زيادي مربوط به درس زيست شناسي داشت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •