تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 70 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

خوب به سلامتی برنارد به احتمال زیاد یا میره پورتو یا میره شاختار...
    میگم همین سانوگو که خریدن بسه دیگه واسه چی الکی پول خرج کنن؟؟؟
    انگار هیگواین هنوز امضا نکرده با ناپولی... کمی امیدوار شدم.
    ولی به نظر من هم ونگر خیلی راضیه از داشتن بازیکنای فعلی.
    بهترین کار اینه که اون هفتاد میلیون رو تو چند تا بانک ایرانی سرمایه گذاری کنن، سال بعد که پولشون هشتاد و خورده ای شد باهاش دو تا سوارز بخرن. والا!

ویرایش: امضا کرده بالاخره...
    Last edited by jamalu; 28-07-2013 at 14:18.

2. این کاربر از jamalu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا که هیچ خبری از خرید نیست!

جوئل کمپبل برای فصل 14-2013 به صورت قرضی به المپیاکوس خواهد پیوست...

این مهاجم 21 ساله که در آگوست 2011 از تیم دپورتیوو ساپریسا به آرسنال پیوست اکنون برای به دست آوردن تجربه بیشتر در ترکیب یک تیم اصلی به قهرمان یونان ملحق می شود.

او پیش از این نیز در فصل 13-2012 و 12-2011 به ترتیب دو دوره قرضی بلند مدت را در رئال بتیس و لورینت تجربه کرده بود.

کمپبل پس از داشتن عملکردی عالی در تیم زیر 17 و زیر 20 ساله های کاستاریکا اکنون جایگاه ثابتی در رده بزرگسال کشورش به دست آورده و از ژوئن 2011 که نخستین بازی ملی خود را انجام داد تا کنون 25 بار برای کشورش به میدان رفته و 7 گل به ثمر رسانده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

توی GT یه سری صحبتای خیلی خوب در مورد این بندهای قرارداد سوارز و فابرگاس شده که اصلن چی هستن اینا. یه قسمت از حرفهای HaMeD رو در مورد این بندها اینجا میزارم:

قرارداد سسک 2 تا از بنداش برای آرسنال خیلی بیشتر از بقیه مهمه یکی First Refusal Clause یکی هم Release Clause . جفتشون رو هم قبلا" توضیح دادم الان تکمیلش میکنم .

First Refusal برای زمانیه که یه باشگاه دیگه برای خرید سسک اقدامی کرده باشه که در این حالت آرسنال میتونه اونو با 25 میلیون پاند برگردونه تحت هر شرایطی

Release Clause هم که همون بند آزادی از قرداده که رقمش دقیقا" 35 میلیون پانده و آرسنال هر وقت بخواد میتونه با این رقم برش گردونه (البته با رضایت بازیکن)

در مورد سوارز هم مثل اینکه لیورپول گفته که آرسنال اون بند آزاد سازی رو اشتباه متوجه شده اون بند میگه که در صروتی که باشگاهی که سهمیه لیگ قهرمانان رو داره پیشنهاد بالای 40 میلیون میده سوارز میتونه بره. و اینجاش جالبه که آرسنال هنوز سهمیه لیگ قهرمانان رو نداره

حالا اینجا 2 حالت پیش میاد:

1 - وکیل احمقش درست در مورد این بند اطلاع نداشته و مشاوره اشتباه در مورد رقم پیشنهادی به آرسنال داده (همون 40 میلیون + 1 پاند )
    2- لیورپول با اینکه این بند هست داره بازیکن رو دور میزنه. که در این صورت بازیکن اگه بخواد از تیم بره میتونه پای سازمان لیگ رو وسط بکشه.

صحیتایی که تو GT در مورد این قضایا شده رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید که حرفهای جالبی زده شده.

6. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Release Clause هم که همون بند آزادی از قرداده که رقمش دقیقا" 35 میلیون پانده و آرسنال هر وقت بخواد میتونه با این رقم برش گردونه (البته با رضایت بازیکن)
    یه ذره معادلات پیچیدست چون معلوم نیست چه بندی تو قرارداد هست یا نیست
    خب اگه اینجوری باشه که مثلا هر باشگاه دیگه ای مثل یونایتد هم بخواد فابرگاس رو بخره با همین 35 میلیون پوند می تونه این کارو انجام بده بعد از این آرسنال هم می تونه ازFirst refusal استفاده کنه وپیشنهاد 25 میلیون پوندیش باید قبول بشه
    با وجود این بند ها اصلا نیازی به رضایت بارسا نیست اما اگه صحبت های مسئولان بارسا رو دنبال کنید تاکید کردن که فابرگاس به هیچ قیمتی فروشی نیست
    بارسا هم احمق نیست که یه همچین بندی رو بزاره تو قرارداد
    احتمالا تنها بندی که تو قرارداد سسک هست همون First Refusal هستش و گرنه که الان یونایتد درگیر مذاکره نبود و وقتی پیشنهاد 32 میلیون پوندی داده 3میلیون هم می ذاشت روش کلا قرارداد رو فسخ می کرد

8. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

یه ذره معادلات پیچیدست چون معلوم نیست چه بندی تو قرارداد هست یا نیست
    خب اگه اینجوری باشه که مثلا هر باشگاه دیگه ای مثل یونایتد هم بخواد فابرگاس رو بخره با همین 35 میلیون پوند می تونه این کارو انجام بده بعد از این آرسنال هم می تونه ازFirst refusal استفاده کنه وپیشنهاد 25 میلیون پوندیش باید قبول بشه
    با وجود این بند ها اصلا نیازی به رضایت بارسا نیست اما اگه صحبت های مسئولان بارسا رو دنبال کنید تاکید کردن که فابرگاس به هیچ قیمتی فروشی نیست
    بارسا هم احمق نیست که یه همچین بندی رو بزاره تو قرارداد
    احتمالا تنها بندی که تو قرارداد سسک هست همون First Refusal هستش و گرنه که الان یونایتد درگیر مذاکره نبود و وقتی پیشنهاد 32 میلیون پوندی داده 3میلیون هم می ذاشت روش کلا قرارداد رو فسخ می کرد
    این بند ها رو اکثر افراد معتبر نزدیک به باشگاه تایید کردن مخصوصا جف آرسنال که دیگه فوق معتبره.
    در مورد این Release Clause تا جایی که خوندم مثل اینکه این بند برای آرسناله دقیق نمیدونم. اگه هم فقط واسه آرسنال نباشه موقعی فعال میشه که خود بازیکن دخواست خروج بده.

کلا قضایا در مورد سسک یکم پیچیدست مخصوصا که جف گفت خبرهایی در مورد سسک هست و همچنین گفت که خبر رفتنش به منچستر چرته.

First Refusal هم گفته میشه با اسرار خود ونگر و سسک تو قرارداد قرار داده شده وگرنه بارسا قبول نمیکرده این بند رو.

یک بند دیگه ای که تو قرارداد فابرگاس هست همون قضیه 50% قیمت فروش که به آرسنال میرسه ولی قضیه از این قراره که اگه بارسا سسک رو به هر تیمی بیشتر از 35 میلیون بفروشه اون %50 از اون اختلاف قیمت برای آرسناله. یعنی اگه سسک رو 40 میلیون بفروشن به من یو، 5 میلیون سوده نسبت به 35 میلیون که نصفش یعنی 2.5 میلیون برای آرسناله.

یعید میدونم که ونگر قید فابرگاس 25 میلیونی رو بزنه و به 2.5 میلیون سود بگیره.

10. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برنارد هم خیلی نزدیک شده ب پورتو.
    صد درصد بعدا پشیمون میشه ونگر ک نخریدش

12. این کاربر از mansoor 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه باشگاه آرسنال هنوز نتونسته خرید بزرگی انجام بده در حالیکه مسئولان باشگاه قول داده بودن تو تابستان امسال سنگ تموم بذارن اما هنوز به غیر از سانوگو که تو تیم جوانان فرانسه بازی میکنه و بازیکن بزرگی نیست نتونستیم خریدی انجام بدیم!

یه سری شایعاتی که الان پخش شده و خیلی دردسر درست کرده اینه که بعضی از هوادارهای آرسنال گفتن این وعده ی خریدن بازیکن یه نقشه از طرف مسئولان آرسنال بوده تا بتونن بلیط های پیش فصل رو بفروشن و حالا که اکثر بلیط ها به فروش رفته دیگه بیخیال خریدن بازیکن شدن وگرنه هیگواین رو از دست نمیدادن!
    از یه طرف دیگه میشه این احتمال رو هم در نظر گرفت که اگه اینا نمیخواستن بازیکن بخرن این همه بازیکن رو نمیفروختن و بیخودی وعده نمیدادن چون اینجوری فقط خشم هواداران بیشتر میشه و در نهایت همون اعتراضات سال قبل!

یه بار دیگه از صمیم قلب دعا میکنم که بتونیم دو سه تا بازیکن خوب بگیریم و بعد از چند سال بالاخره یه جامی رو بالای سر ببریم!

14. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ونگر گفته بود بعد از امارات کاپ خرید میکنیم هرچند ب نظر سر کار میایم اما لتس هپ

16. 2 کاربر از mansoor 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

فقط ارسنال...

18. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مثل هر سال جام امارات داریم و این جام از امروز با بازی تیم های پورتو و گالاتسرای شروع میشه!

اون یکی تیم هم ناپولی هست که بعد از این بازی با ما بازی داره و امیدوارم محک خوبی برای تیم باشه!

چیزی که خیلی جالبه اینه که امکان داره با تیم گالاتسرای بازی کنیم که ابوئه بازیکن سابق آرسنال تو این تیم بازی میکنه و خودش تو مصاحبه ش گفته که هنوز هم آرسنال رو دوست داره و دلش میخواد جلوی تیم سابقش بازی کنه!

محتوای مخفی: مصاحبه ابوئه 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدافع ساحل عاجی باشگاه گالاتاسرای 6 سال را در شمال لندن سپری کرد و به واسطه عملکرد و شخصیت خاص خود محبوبیت ویژه ای میان هواداران آرسنال پیدا کرد.

او دو سال قبل آرسنال را به مقصد گالاتاسرای ترک کرد اما می گوید آرسنال همچنان در قلب او جای دارد.

" هنوز هم با چندین تن از بچه ها بطور مداوم در ارتباط هستم، برای مثال با باکاری سانیا و ابو دیابی و البته گاهی اوقات نیز با آرسن ونگر.

همیشه می خواهم اخباری را در مورد باشگاه بشنوم زیرا یکی از بزرگ ترین هواداران آنها هستم. اکنون بازیکن گالاتاسرای هستم اما هنوز هم عاشق آرسنالم و همیشه بازی های آنها را نگاه می کنم.

باشگاه تنها کارهای خوبی برایم انجام داد و هرگز مشکلی با کسی نداشتم. تنها روز بد من به بازی با ویگان باز می گشت اما به عنوان یک بازیکن فوتبال باید گاهی آن لحظات را تجریه کنید. هرگز، به هیچ وجه آرسنال و یا حمایت از ان را فراموش نمی کنم و نمی توانم منتظر دیدار مجدد از انها باشم.

برای حضور در جام امارات بسیار هیجان زده هستم! وقتی فهمیدم که در این جام حضور داریم در تعطیلات بودم و یکی از دوستانم به من زنگ زد و گفت "مانو، می دانی برای بازی مقابل آرسنال به امارات کاپ می روی؟"

نمی توانستم باور کنم. نمی توانم برای دیدار مجدد از هم تیمی ها، کارکنان و هواداران منتظر بمانم. همه انها کارهای خوب زیادی برایم انجام دادند و این تجربه فوق العاده ای برایم خواهد بود.

آرسنال -پورتو - گالاتاسرای - ناپولی.

پورتو - گالاتاسرای 17:30 12/مرداد/1392
    آرسنال - ناپولی 19:50 12/مرداد/1392

بازی های دوم:

ناپولی - پورتو 17:30 13/مرداد/1392
    آرسنال - گالاتاسرای 19:50 13/مرداد/1392

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •