این نامه و ایمیل فرستادن همش الکیه
هر کی میاد توی اغاز دولتش از این شیرین کاریا میکنه که خودشو خوب نشون بده
کثیف ترین دولت نهم و دهم بود و هست
با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم
با تهیه این نامه مخالفم،
این نامه و ایمیل فرستادن همش الکیه
هر کی میاد توی اغاز دولتش از این شیرین کاریا میکنه که خودشو خوب نشون بده
کثیف ترین دولت نهم و دهم بود و هست
بچه ها تبریک.نامه توی سایت تابناک منتشر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لینک تابناک را هم برای سایت شخصی روحانی ارسال کنید !
نکته ی دیگه اینکه لینک اصلی تابناک را برای خبرگزاری های دیگر هم ارسال کنیم ، چون تابناک منبع معتبرتری برای سایت های دیگر خواهد بود !
Last edited by amin fear; 13-07-2013 at 14:17.
بچه ها مثل این که داره نتیجه میده الان تابناک منتشر کرد خبر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نا امیدی بسی امید است
این نامه ی که ما دادیم زیرش نویسندش مسعود موسویه ولی اون نامه ای که توی تابناک است نویسندش سینا شهسواری![]()
من با این کار موافقم
دوستان اگرچه درصد موفقیت این کار پایین هست اما همش هم که نباید ساز مخالف زد
بعضی ها در انتخابات هم همین حرف ها رو می زدنند می گفتن فایده ای نداره و .. اما دیدیم که همه چیز بر خلاف نظر اونا شد
فرض کن تو یه بیابان گیر افتادی ، حتی اکه بدونی خیلی با آبادی فاصله داری ، بازهم به راهت ادامه نمی دی ؟ نکنه دست رو دست می زاری می گی : راه دوره پس من نمی رسم . دیگه چرا خودمود خسته کنم !
خب اول باید بگم که این کار از هیچکس هیچ وقتی نمی گیره . اصلا هیچ هزینه ای نداره . اگه نتیجه ای هم بده همش فایده هست . کپی پیست یک متن خیلی وقتت رو بگیره 5 دقیقه هست .
بعضی ها می گن که یعنی رئیس جمهور از سرعت اینترنت خبر نداره که ما بهش بگیم ؟خب من هم اگه مسئول بودم و مردم هیچ شکایتی از سرعت اینترنت نمی کردن ، هیچ کاری انجام نمی دادم . ولی وقتی درخواستمون رو بیان می کنیم ، اگر تعداد افراد درخواست کننده زیاد باشد ، مطمئنا صدای مارو می شنوند . و اگر نتیجه ای هم نده حداقل متوجه می شن که مردم این رو نیاز رو بهشون گفتن . به قول معروف بچه تا گریه نکنه مادرش بهش شیر نمی ده .
چرا باید سرعت اینترنت تو کشور ما که به همت جووناش رتبه مون از نظر علمی داره تک رقمی می شه بین کشورهای دنیا ، از بعضی کشورهای عقب مانده هم کمتر باشه حتی ؟ آقای روحانی درست گفتن که این در شان مردم ما نیست .
در مورد فیلترینگ هم خب اینرو مطمئن هستم که حتی یک نفر از ما با فیلتر کردن سایت های غیر اخلاقی مخالف نیست ، حتی یک نفر . اما آخه فیلتر کردن لغت نامه دهخدا یا سایت گیم اسپات با IGN چه کمکی به حفظ بنیان خانواده می کنه ؟ این واضحه که مردم به هر صورتی به شبکه های اجتماعی مثل فیس بوق دسترسی پیدا می کنند . اون هم با هیلتر شکن ! خب وقتی شما یه سایتی مثل لغت نامه دهخدا رو فیلتر می کنی ،اونوقت جوونی که مجبوره برای تحقیق تو این سایت از قندشکن استفاده کنه ، خب احتمالش زیاده که از همین ابزار برای رفتن به سایت های غیر اخلاقی استفاده کنه . اصلا برای مثال اگه هیلتر فیس بوق برداشته بشه ، اکثریت 80 درصدی کسایی که از قندشکن استفاده می کنند دیگه اون رو می بوسند می زارند کنار ! خب این خود به خود از آسیب جلوگیری می کنه .
چقدر حرف زدم - ببخشید![]()
این یک تیریه در تاریکی!! شد شد نشد هم نشد! مهم اینه که ما تلاشمون رو کردیم !! تعجب می کنم به اونایی که با این کار مخالفن!!
کسای که همش ساز مخالف میزنن همون های هستن که بیرون گود ایستادن میگن لنگش کن شما حتی اراده یک حرکت ساده رو هم ندارین بعد دم از دمکراسی و حق و حقوق میزنید نه برادر من این جور که نشد شما اول بیا برادریت رو ثابت کن دست بده به دست من و با من هم صدا شو اگه نشد من با شما تا دل جهنم هم شده میام و حق و حقوق این مردم رو پس میگیرم.
آخیش.جیگرم حال اومد..الله به قرآن
اخه چی میگی واسه خودت
یعنی تو فک میکنی خودشون نمیدونن سرعت اینترنت پایینه و گرونه ما باید بهشون منت خواهش کنیم که تو رو خدا افزایش سرعت بدید
طرف میگه با همت مردم ما مشکلات را کنار خواهیم ...............
دیگه ما به جز صبر کردن تا شکستن تحریم چیکار میتونیم بکنیم .....
جمع کنید بابا این مسخره بازیا رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)