تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 9 از 136 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای آزمون 4 مرداد قلم چی باید کل مباحث ادبیات 2 و 3 و زبان فارسی 3 رو بخونیم ؟
    برنامه كانون عوض شده دوست عزيز برين از سايتش چك كنين . براي ادبيات و زبان فارسي محدوده كوتاهي تعريف كردن

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نسخه اول برنامه های 92-93 قلمچی هم اومد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از EternalWanderer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برنامه كانون عوض شده دوست عزيز برين از سايتش چك كنين . براي ادبيات و زبان فارسي محدوده كوتاهي تعريف كردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by maziyarkhani; 14-07-2013 at 11:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک توصیه در مورد زوج کتاب برای بچه هایی که قلم چی میرن.

همون طور که می دونید دروس فیزیک و شیمی پایه به صورت زوج کتاب هستند یعنی شما یکی از کتاب ها رو انتخاب می کنی و یک نیم سال رو یکیشون رو آزمون میدی.

حالا نکته ای برای انتخاب زوج کتاب:

1)چون فیزیک پیش 1 یکی از سنگین ترین مباحث فیزیک هستش بهتره شما هم زمان با اون فیریک 1 و 2 رو بخونید که بهتون فشار زیادی نیاد.چون فیزیک 3 نیاز به تمرین و تاکید زیادی داره.مگر اینکه در تست های مدار قبلا خیلی خوب عمل کرده باشید.در این صورت فیزیک 3 رو انتخاب کنید.

2)برای شیمی هر کدوم رو ضعیف تر هستید اول انتخاب کنید.چون به طور کلی نیم سال اول طولانی تر هستش و توی برنامه ی قلم چی هم روی قسمت هایی که شما برای نیم سال اول گذاشتید تاکید بیشتری میشه.

ممنون.

+++++

دوستان تا همین دیروز خیلی دپرس بودم برا کنکورم.بیشترش هم به خاطر این بود که توی آزمون های آزمایشی و اون کنکورای سال های قبل که توی دو هفته ی قبل از کنکور زدم نتایج خوبی می گرفتم که بخش اعظمیش تو کنکور دود شد رفت هوا.اما حالا که بیشتر دارم با فارغ التحصیل هایی که موفق شدن آشنا میشم دلگرم میشم.

فقط منتظر شروع آزمون های آزمایشی پاییزم تا نشون بدم به همه درس یعنی چی .

میگم نکنه رتبه های زیر 1000 اکثرشون فارغ التحصیل باشن اما سازمان سنجش صداشو در نمیاره؟

اما بخش اعظم فارغ التحصیل ها حتی نتیجه ای بد تر از پارسال یا همسان با پارسال و بعضی با پیشرفت بسیار کم می گیرن.با تجربه ها بگن چی کار کنیم اینجور نشیم؟

ممنون.
    Last edited by Aryan007; 15-07-2013 at 03:13.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یک توصیه در مورد زوج کتاب برای بچه هایی که قلم چی میرن.

همون طور که می دونید دروس فیزیک و شیمی پایه به صورت زوج کتاب هستند یعنی شما یکی از کتاب ها رو انتخاب می کنی و یک نیم سال رو یکیشون رو آزمون میدی.

حالا نکته ای برای انتخاب زوج کتاب:

1)چون فیزیک پیش 1 یکی از سنگین ترین مباحث فیزیک هستش بهتره شما هم زمان با اون فیریک 1 و 2 رو بخونید که بهتون فشار زیادی نیاد.چون فیزیک 3 نیاز به تمرین و تاکید زیادی داره.مگر اینکه در تست های مدار قبلا خیلی خوب عمل کرده باشید.در این صورت فیزیک 3 رو انتخاب کنید.

2)برای شیمی هر کدوم رو ضعیف تر هستید اول انتخاب کنید.چون به طور کلی نیم سال اول طولانی تر هستش و توی برنامه ی قلم چی هم روی قسمت هایی که شما برای نیم سال اول گذاشتید تاکید بیشتری میشه.

ممنون.

+++++

دوستان تا همین دیروز خیلی دپرس بودم برا کنکورم.بیشترش هم به خاطر این بود که توی آزمون های آزمایشی و اون کنکورای سال های قبل که توی دو هفته ی قبل از کنکور زدم نتایج خوبی می گرفتم که بخش اعظمیش تو کنکور دود شد رفت هوا.اما حالا که بیشتر دارم با فارغ التحصیل هایی که موفق شدن آشنا میشم دلگرم میشم.

فقط منتظر شروع آزمون های آزمایشی پاییزم تا نشون بدم به همه درس یعنی چی .

میگم نکنه رتبه های زیر 1000 اکثرشون فارغ التحصیل باشن اما سازمان سنجش صداشو در نمیاره؟

اما بخش اعظم فارغ التحصیل ها حتی نتیجه ای بد تر از پارسال یا همسان با پارسال و بعضی با پیشرفت بسیار کم می گیرن.با تجربه ها بگن چی کار کنیم اینجور نشیم؟

ممنون.
    اون فارغ التحصيل ( پشت كنكوري )‌هايي كه درس ميخونن و براي كنكور تلاش ميكنن ( يعني مينيمم روزانه 4-5 ساعت ميخونن ) همشو نتيجه بهتر از پارسال رو ميگيرن. اينايي كه نتيجشون بدتر از پارسال ميشه چيزي نيستن جز سياهي لشگرهايي كه پيام نور و آزاد قبول ميشن .
    من هيچ پشت كنكوري نديدم كه آزمون آزمايشي بده و كتاب تست بخونه و مينيمم روزانه 4-5 ساعت درس بخونه ولي نتيجش از پارسال بدتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون فارغ التحصيل ( پشت كنكوري )‌هايي كه درس ميخونن و براي كنكور تلاش ميكنن ( يعني مينيمم روزانه 4-5 ساعت ميخونن ) همشو نتيجه بهتر از پارسال رو ميگيرن. اينايي كه نتيجشون بدتر از پارسال ميشه چيزي نيستن جز سياهي لشگرهايي كه پيام نور و آزاد قبول ميشن .
    من هيچ پشت كنكوري نديدم كه آزمون آزمايشي بده و كتاب تست بخونه و مينيمم روزانه 4-5 ساعت درس بخونه ولي نتيجش از پارسال بدتر باشه
    من اتفاقا خیلی دیدم.البته گفتم منظورم پیشرفت بسیار کم هم هست.یعنی رتبه خیلی کم جا به جا شه (هر چند تو رتبه های زیر 2000 جا به جا کردن سخت تر میشه).

فکر کنم تفکرشون این باشه:

من که بلدم.زیاد نمی خواد فشار بیارم

ممنون.

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    نوشتنی گریم داره درمیاد از حماقت های خودم
    من سال 86 یه دانشگاه دولتی تو تهران قبول شدم ولی بعد دو سال ول کردم و مدرک معادل کاردانی گرفتم ولی چون کار بلد بودم تو یه شرکت خصوصی استخدام شدم
    من طراحی نرم افزار می کردم و پارسال تونستم یه نرم افزار تو یه زمینه خاص اختراع کنم. ولی نیاز به یه سری تله فیلم داشتم تا بتونم برنامه نویسیش کنم (13 دقیقه فیلم از سکانس ها و موضوعات مختلف، پارسال 13 میلیون خرج داشت اونم با کادر نیمه حرفه ای!) بیخیال شدم. ( یه استاد کانادایی بهم گفت اگه نرم افزار واقعا کارایی داشته باشه و باگ نداشته باشه بیا کانادا ولی علاقه به رشتم ندارم، بازم ول کردم)، خد-ا میدونه فقط به خاطر پول دارم میرم سرکار و صادقانه و با وجدان هم کار می کنم ولی واقعا عذاب می کشم
    من معدلم دیپلمم 9/90 داستانش طولانیه و رشتمم ریاضی بوده، ریاضی، فیزیک و زبانم عالیه، من می تونم با این معدل زاگارت امید به قبول شدن تو کنکور سراسری تجربی داشته باشم؟ (زیر 2000)
    دارم از غصه دیوونه میشم، لطفا کمکم کنید.
    سپاسگزارم
    Last edited by ramin5749; 15-07-2013 at 14:22.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    نوشتنی گریم داره درمیاد از حماقت های خودم
    من سال 86 یه دانشگاه دولتی تو تهران قبول شدم ولی بعد دو سال ول کردم و مدرک معادل کاردانی گرفتم ولی چون کار بلد بودم تو یه شرکت خصوصی استخدام شدم
    من طراحی نرم افزار می کردم و پارسال تونستم یه نرم افزار تو یه زمینه خاص اختراع کنم. ولی نیاز به یه سری تله فیلم داشتم تا بتونم برنامه نویسیش کنم (13 دقیقه فیلم از سکانس ها و موضوعات مختلف، پارسال 13 میلیون خرج داشت اونم با کادر نیمه حرفه ای!) بیخیال شدم. ( یه استاد کانادایی بهم گفت اگه نرم افزار واقعا کارایی داشته باشه و باگ نداشته باشه بیا کانادا ولی علاقه به رشتم ندارم، بازم ول کردم)، خد-ا میدونه فقط به خاطر پول دارم میرم سرکار و صادقانه و با وجدان هم کار می کنم ولی واقعا عذاب می کشم
    من معدلم دیپلمم 9/90 داستانش طولانیه و رشتمم ریاضی بوده، ریاضی، فیزیک و زبانم عالیه، من می تونم با این معدل زاگارت امید به قبول شدن تو کنکور سراسری تجربی داشته باشم؟ (زیر 2000)
    دارم از غصه دیوونه میشم، لطفا کمکم کنید.
    سپاسگزارم
    سلام
    با در نظر گرفتن اینکه معدل دیپلم با تاثیر مثبت هست .
    شما میتونید با برانامه ریزی دقیق بدون در نظر گرفتن معدلتون به اونچه که میخواهید برسید ...
    موفق باشید ...

11. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    با در نظر گرفتن اینکه معدل دیپلم با تاثیر مثبت هست .
    شما میتونید با برانامه ریزی دقیق بدون در نظر گرفتن معدلتون به اونچه که میخواهید برسید ...
    موفق باشید ...
    سلام
    ممنون از جوابتون
    آخه میگن امسال قانون عوض شده و تاثیر مستقیم شده، تازه بعضی از سایتا می گن فعلا کنکور 93 معلوم نیست که چه جوری میخاد باشه!!!

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام
    ممنون از جوابتون
    آخه میگن امسال قانون عوض شده و تاثیر مستقیم شده، تازه بعضی از سایتا می گن فعلا کنکور 93 معلوم نیست که چه جوری میخاد باشه!!!
    اینا همش حرفه
    تاثیر معدل سال 93 هم تو مهر ماه مشخص میشه
    خودشونم گفتن تا امتحانا ایده ال نشه تاثیر مثبت قرار میدن و امسالم اصلا ایده ال نبوده

14. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •