خوب از این چیزا پیش میاد
من این قسمت یک شنبه رو ندیدم
اردلان کسی رو میکشه؟
خوب از این چیزا پیش میاد
من این قسمت یک شنبه رو ندیدم
اردلان کسی رو میکشه؟
بله یکی رو میکشه .
نه دیگه داداش مریم هم وقتی اون تاکسیه گفت الان وسایل رو گذاشتم زمین میریم....داداش مریم هم آروم گفت دیگه دیر شده(یا شایدم گفت رفتن دیگه)
در کل بیخیال تعقیب شد!
منظور اون تااکسیی بود که خودش باهاش اومد
چه حس بدیه مامن بچه های آدم اغوش یکی دیگه باشه
من فقط توی اون لحظه دلم برای رعنا سوخت
ولی معلوم بود که قتل میفته گردن اردلان
با اینکه تفنگ دست سوشا بود و اون ماشه روکشید باز مدرک جرم مال اردلان بود
خیلی تابلو دارن مریم رو با بچه های اردلان تنها میذارن
این بنده خدا زنش شده کلفت بچه هاش نشده که
تو این سریال همه آدم های مذهبی سفید سفید به تصویر کشیده شدن بدون هیچ نقطه ضعفی بدون هیچ اشتباهی انگار آدم نیستن فرشته ان!
همه هم عقل کل
محمد جواد
زن محمد جواد
مریم
حاج جلیل
مریم با رها و ارسلان جوری رفتار می کنه انگار از بچه های خودشم عزیزترن با اون بچه هایی که یادگار زنی هستن که اردلان اونو بهش ترجیح داده بود
کدوم زنی اینجوریه؟!
یا ارسلان بدون هیچ مقدمه و بهونه گیری با مریم که تا حالا ندیده بودش کنار میاد و به عنوان مادر قبولش می کنه
به نظرم بزرگترین اشتباه رو لعیا زنگنه کرد. با بازی تو این سریال سابقه ذهنی زیبایی که داشتیم رو کمرنگ کرد.
یه ماه کارش اینه که بیاد جلوی دوربین داد بزنه : رها، ارسلان....
چرا این فیلم رو جناییش کردن؟
یارو زندگیش یهو خوب میشه یهو تا ته زندگیش خراب میشه
زن گرفته گریه کن داشته باشه؟
^
مثل اینکه قانون شده
کسی که بدبخت بوده زندگی اش پر فلاکت بوده
اما الان که میخاد از اون زندگی فلاکت بیاد بیرون الباقی نمیزارند(میتونن کلانتری و دولت باشه میتونن مردم عام باشه) واقعا که
مشکلی نیست که. الان امروز اردلان رو گرفتن. تا سه روزه دیگه که ماه رمضون تموم میشه، اردلان تو کلانتری بقیه اخلال گر های اقتصادی رو لو میده بخاطر همکاری با پلیس آزاد میشه، حساب دارش دستگیر میشه، رها و دوست پسرش ادم میشن با یه عشق اسمونی ابدی. بچه ها عاشق مادرشون میشن و مادرشون میاد پیش بچه هاش ایران زندگی می کنه و نمای اخر سریال هم همه بازیگرها دورهم جمع شدن جشن عروسیه اردلان هست. شادی و رقص نور و کف و سوت و...........![]()
مریم رو بدین من بکشم
یعنی چی که همش سکوت میکنه
حقشه هر بلایی سرش میاد
برای رسیدن به آرامش هیچ تلاشی نمیکنه هیچ، از زن سابق شوهرشم کتک میخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)