به نظرم این سریال شبیه سریال پایتخت شده ، مدام براشون مشکلات پیش میاد و سعی میکنن با ساده برخورد کردن با مشکلات یه جوری درستش کنن ! ولی در کل از خروس بهتره
به نظرم این سریال شبیه سریال پایتخت شده ، مدام براشون مشکلات پیش میاد و سعی میکنن با ساده برخورد کردن با مشکلات یه جوری درستش کنن ! ولی در کل از خروس بهتره
سلام
به نظر من این سریال یکی از بهترین سریال های طنز ماه رمضون این چند سال هست و بهترین سریال ماه رمضون امسال
من با سریالایی که توشون آدما عادی حرف می زنن خیلی بهتر می تونم ارتباط برقرار کنم تا مثلا سریالی مث مادرانه که حرف زدنشون مثل نثر مسجعه! هی همش می خوان حرفای گنده گنده و فلسفی بزنن!
به نظر من این سریال خیلی بهتر یه خانواده موفق(از لحاظ معنوی)رو نشون میده تا مادرانه با اون خانواده مریم(که همه چیزش برام مصنوعیه)
خانواده ای که اعضاش واقعا هم دیگه رو دوست دارن(مثلا اینو میشه از گفت گوهای فیروز و عفت فهمید)
بازیگرا هم که همه خوب بازی می کنن از بچه ها گرفته تا مردا و زنا،قرار نیست وقتی سریال طنزه همه هی مسخره بازی در بیارن(مثل کارایی که بعضی وقتا علی صادقی می کنه)،تو این سریال بعضی بازیگرا تقریبا جدی هستن مثل خانم تیر انداز که من تا حالا فقط توی فیلمای جدی دیده بودمش ولی باز هم سریال جذاب و خنده داره
آهنگ و تیتراژ آغاز و پایانشم قشنگه فقط اون متن لطیفی بد جوری تو ذوق آدم میزنه!
به نظر من این سریال هم یه طنز فاخره مثل مسافران و ساختمان پزشکان و دزد پلیس(البته دزد پلیس به نظرم یه کم وسطاش بی مزه شد)
ببخشید در هم برهم نوشتم من از بچگی انشام خوب نبود!
Last edited by a.g g.a; 27-07-2013 at 08:17.
2-3 شبه خیلی دیر میدن. یه بار که برای فرمایشات عاقا یه بار برای مموت امروزم برای کلاه پهلوی. نمیگن بابا ما فردا ساعت 8 صبح باید بریم سره کار. یک ساعتم که موقع سحری خوردن از دست میره.
در مورد سریال هم فرمایشات a.g.g.a عزیز رو کاملا تایید میکنم.
بچه ها سوال داشتم ولی نخندین!
ربط اسم سریال با موضوع اون چیه؟
خروس رو که فهمیدیم..
مادرانه رو هم اردلان گفت...
دودکش کجای سریال بود من توجه نشدم...![]()
Last edited by yuseph; 27-07-2013 at 18:20.
شاید میخوان فعلا مغزمون تو آمپاسباشه و در آخرین قسمت معلوم کنن
![]()
سریال خوبی هست ... خروس رو که وللش .. مسخره بازیه .... یوسف تیموری مشنگ با اون بازی کردنش .. با کارگردانی سعید مشنگ تر ... مادرانه هم که دوست عزیزمون a.g.g.a خیلی خوب توصبفش کرد ... این دودکش چیز جالبیه ! فکر کنم اون موقع که توی چاه گیر کرد حالا حتما بهنام تشکر توی دودکشی چیزی گیر میکنه
من تو شما و سیما دیدم که کارگردان راجع به کاربرد دودکش چنین گفت:در این فضای پر غبار ،که تنفس برای اکثر افراد سخت شده به دودکشی نیاز است.(منظورش مشکلات زندگی بوده و سختی هاش).
دوستان فرداشب از آمپاس درمیایم یا نه؟![]()
نه پس فردا در میایم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)