جواب نداد!!
اصلا زدم کامل اون پوشه سیو رو پاک کردم!
اما باز هم وقتی رفتم تو بازی دیدم هیچ تغییری ایجاد نشد همون روز 2وم بودم!!
تازه اومدم بیرون دیدم دوباره پوشه سیو سرجاشه!؟
فکر کنم سیو اصلی بازی اونجا نباشه اصلا...
جواب نداد!!
اصلا زدم کامل اون پوشه سیو رو پاک کردم!
اما باز هم وقتی رفتم تو بازی دیدم هیچ تغییری ایجاد نشد همون روز 2وم بودم!!
تازه اومدم بیرون دیدم دوباره پوشه سیو سرجاشه!؟
فکر کنم سیو اصلی بازی اونجا نباشه اصلا...
اگه آتیش معمولی بسازید ,بعد از خاموش شدن تبدیل به خاکستر میشه و از بین میره ولی camp fire (همون آتیش دومیه) اگه خاموش شه از بین نمیره.
بهترین و راحت ترین غذا خرگوشه که تموم هم نمیشه. واسه زمستون میتونید نزدیک هر 3 4 تا لونه خرگوش یه camp fire بسازید و هر شب تله هارو چک کنید.
البته اگه زیاد خرگوش بکشید , (تو زمستون) یه موجودی به اسم krampusبهتون حمله میکنه و وسایلتونو میدزده و کشتنش هم تو زمستون سخته. (این شکلیه)
علتش استفاده از کرک های مختلف هست یعنی هر گروهی که برای بازی کرک میده در بیشتر مواقع جای سیو بازی ها رو عوض میکنه که در حالت استاندارد باید توی مایداک باشه
ر بیشتر مواقع توی app data یا پوشه aplication data قرار میدن این پوشه ها در حالت عادی غیر قابل دسترس و سرچ هستن
شما تنظیمات folder option رو روی unhide کردن فایل های سیستمی و معمولی بزارید و بعد کل درایو ویندوز رو برای کلمه starve بگردید ببینید چیزی پیدا میکنید
همچنین اگه زیاد درخت قطع کنید موجودی درخت مانند همیشه دنبالتون میکنه البته به صورت درخت هست که اگه کنارش برید دنبالتون میکنه
دو تا مشکل تو بازی دارم یک جای کمی که برای وسایل در نظر گرفتن یکی هم سلامت مغز که میاد پایین و نمیشه کاریش کرد من تا روز ششم نتونستم جای خواب درست کنم همه وسایل رو دارم جز اون چیزی که از خرگوش مرد باید بدزدم!
منم این مشکل رو داشتم ولی رفتم و سیو بازی رو پیدا کردم. من ویندوز 7 دارم که اینجا سیو شده. از اینا کپی بگیری حله
C:\Users\Behnam\AppData\Local\FLT\Steam\219740\rem ote
برا جا اول اون ماشین بعد یه کوله پشتی و chest برا مغز هم گل جمع کن و با 12 تاش یه کلا بساز بزار سرت. حله
عاقا ما هرچی میگردیم نیست!!!
راستی یه سوراخایی هستن تو بازی هی از این ور اون ور ردمون میکنن!خیلی با حالا
یه سوال اسلحه خفن چیا میشه ساخت؟
عاقا ما این دروازه رو پیدا کردم اما راستیتش ترسیدوم برم داخلش
بعداز55روز با بدبختی 4قطعه رو جستم و رفتن جهان دیوم..
خدا به خیر بگذرونه.
نامرد فقط آیتمهای همراهت رو بهت میده کلی کمپ و آیتم ذخیره کرده بودم!شد باد فنا
کسی رفته تا اونجا بگه زمستوناش چطوریه و کلا چه فنتیاست![]()
بالاخره جای سیوها رو پیدا کردم. اگه کرکتون FLT هست، اینجاست
C:\Users\Javad\AppData\Local\FLT\Steam\219740\remo te
البته تو ویندوز 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)