سلام...
ممنون میشم اگه بزارید.
ولی فکر نمی کنم به ترم خاصی کار داشته باشه چون یه برگست که کل درسایی که تو این رشته باید خونده بشه به تفکیک عملی و نظری و اصلی و کارگاهی بودن توشه.
.
.
سلام...
ممنون میشم اگه بزارید.
ولی فکر نمی کنم به ترم خاصی کار داشته باشه چون یه برگست که کل درسایی که تو این رشته باید خونده بشه به تفکیک عملی و نظری و اصلی و کارگاهی بودن توشه.
من فكر كردم منظورتون اينه كه توي ترم هاي مختلف چه درسهايي بايد پاس شه چون معمولا دانشگاه ها طبق همين چارت ارايه مي دن چون بايد پيش نيازي رعايت شه چشم در اسرع وقت براتون مي فرستم فقط يه چيزي اخنصاصي و پايه و نظري و .... بودنش را هم مي خواين بگم؟
سلام...
اگه لطف کنید مشخص کنید ممنون میشم.فقط يه چيزي اخنصاصي و پايه و نظري و .... بودنش را هم مي خواين بگم؟
منتظرم.
بازم ممنون...
عزیزم من خودم رشته برق-کنترل هستم.یک مقدار درسای اختصاصیش با هم فرق داره،ولی بیشترش یکی هست.درسای سراسری و آزادم هیچ فرقی نداره باهم.اگه میخوای برات بذارم.
شما از چه لحاظ میگی که کشکه؟من خودم گرایش کنترل میخونم،ولی واحدهای تخصصیمون سختتر از الکترونیکه.از اینا هم بگذریم مخابرات از همه سختتر و مهمتره.پس لطفا در گفتتون تجدید نظر بفرمایید.
از نظر شغل هم اگه بتونی خودتو تو دانشگاه نشون بدی همش خوبه.فقط باید خودی نشون بدی.البته بماند که الکترونیک به خاطر اینکه پایه برق هست از اهمیت بیشتری در شغل برخورداره،ولی از نظر درسی بالاتر از گرایشای دیگه نیست.
Last edited by redblood; 13-10-2007 at 16:52.
لطفا در قسمت نظر سنجی گرایش "کنترل" هم اضافه کنید.این گرایش مثلا از مهمترین گرایشای برقه،بعد شما با گرایش قدرت یکیش کردی؟
قدرت و کنترل 2 گرایش مجزا از هم هستند.
همینجا هم میگم،با هم فرقی نمیکنه.هر 4 گرایش برق چه از لحاظ علمی و چه درآمد در یک سطح هستند.این برمیگرده به خودت که خوب بخونی و تحقیق کنی و یه مهندس باسواد از دانشگاه در بیای بیرون یا اینکه فقط با 10 و 11 پاس کنی که مدرکتو قاب کنی بزنی به دیوار.
سلام...
اگه زحمتی نیست بزارید . ولی برا من بهتر بود همون الکترونیک باشه .عزیزم من خودم رشته برق-کنترل هستم.یک مقدار درسای اختصاصیش با هم فرق داره،ولی بیشترش یکی هست.درسای سراسری و آزادم هیچ فرقی نداره باهم.اگه میخوای برات بذارم.
ممنون...
سلام ببخشد دیر شد این ترم خیلی درسام سنگینه وقت نمی کنم به همه کارام برسمsorry
دروس پایه:ریاضی 1و2(هر کدوم 3 واحد) فیزیک1و2(هر کدوم 3 واحد) کارگاه عمومی(1) معادلات دیفرانسیل(3) برنامه سازی کامپیتری(3) آمار و احتمالات(3) محاسبات عددی(2) آز فیزیک1و2(1)
دروس عمومی:زبان عمومی(3) فارسی(3) اخلاق اسلامی(2) معارف1و2(هر کدوم 2 واحد) تاریخ اسلام(2) انقلاب اسلامی(2) متون اسلامی(2) تنظیم خانواده(1) تربیت بدنی1و2(هر کدوم1 واحد)
دروس اصلی:نقشه کشی صنعتی(1) کارگاه برق(1) ریاضی مهندسی(3) مدارهای الکتریکی1و2(هر کدوم 3 واحد) الکترومغناطیس(3) الکترونیک1و2(هر کدوم3 واحد) مدارهای منطقی(3) اندازه گیری الکتریکی(3) تجزیه وتحلیل سیستمها(3) ماشین1و2(3) سیستمهای کنترل خطی(3) سیستمهای قدرت(3) مخابرات1(3) زبان تخصصی(2)آز مدار,آز الکترونیک1,آز مدار منطقی,آز ماشین,آز کنترل(هر کدوم 1 واحد) کارآموزی(2) پروژه(3)
دروس تخصصی الزامی:معماری کامپیوتر,فیزیک مدرن,الکترونیک3,میکروپروسس رها,مدار مخابراتی ,تکنیک پالس,فیزیک الکترونیک(هر کدوم 3 واحد) آز الکترونیک2و3,آز معماری کامپیوتر,آز میکروپروسسورها,آز مدار مخابراتی,آز تکنیک پالس(هر کدوم 1 واحد)
و11 واحد اختیاری که معمولا در دانشگاهها 12 واحد ارائه می شه و مجموعا 141 واحد می شه
امیدوارم موفق باشی
Last edited by ?hasti; 18-10-2007 at 11:12.
سلام...
خواهش میکنم . خیلی لطف کردید .سلام ببخشد دیر شد این ترم خیلی درسام سنگینه وقت نمی کنم به همه کارام برسمsorry
خیلی ممنون . به همچنین شما.امیدوارم موفق باشی
ممنون لطف دارید
برام خیلی دعا کنید این 2 _3 ترم هم به خیر بگذره
شما ترم چنده الکترونیک هستید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)