تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 101

نام تاپيک: فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر...

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دادش این سرعتا فکر کنم برای سرویسهای نامحدود هست.
    نه ، محدود نیست .

فقط مخ اوپراتور رو زدم و اونم گفت پروفایلتو ردیف میکنم

البته قبلش همینجوریش هم تا 200 الی 300 کیلوبایت دانلود میکردم .
    Last edited by befermatooo; 27-05-2013 at 08:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من ۱مگ مخابرات دارم دیشب ۲۰ تا بیشتر نمی رفت :|
    تا همین ۲ساعت پیش ۱۰۰کیلو بایت دانلود می شد کرد الان بیشتر ۱۵تا نمیره ...

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

128 نامحدود پارس انلاین رفتم تو مصرف منصفانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوش به حال این مردمان خارج ! کشوراشون چه بهشون میرسه و چه سرعتی در اختیارشون میزاره
    اینترت 8 مگابایت همراه با حق اشتراک تلفن در آلمان ماهانه 20 یورو هست ! پهنای باندشون هم فوق العادست.

5. 2 کاربر از فرخند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

والا ما پیشگامان نامحدود 256 داشتیم سرعت دانلود هم 35 بود خوب بود اگه کم بود در عوض ثبات داشت اومدیم طرح بعثت مخابرات گند زده به همه چی حریف خرید ترافیک که نمیشم هیچ سرعت دانلود رایگان شبانه اش هم چند شبی هست بالاتر از 40 نمیره

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا شما همینو کمترش نکن سره هر جریانی که تو کشور پیش میاد . زیاد کردنش پیش کش

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

(اولین روز بعد از افتتاح این پروژه ) به کوری چشم حسود بنده آسیاتک یک مگ 10 گیگ دارم . دیشب از ساعت 1 تا 8 صبح ، 5 گیگ دانلود کردم

نکته در مورد بد بینی بعضی از دوستان : فرض کنید از شرق آسیا به غرب آسیا یک اتوبان 10 بانده بزنن و این اتوبان از وسط ایران هم بگذره . بر فرض که این اتوبان رو برای سودآوری زده باشن ، آیا نمیشه از این اتوبان در داخل ایران استفاده کرد ؟! یعنی شهر های شرقی ایران نمیتونن به وسیله این اتوبان برن غرب ایران ؟! یعنی این اتوبان درش بسته است ؟ اگه بسته ست پس چه سودی برای ایران داره که کلی پول دادن 53000 کیلومتر فیبر نوری کشیده !

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

(اولین روز بعد از افتتاح این پروژه ) به کوری چشم حسود بنده آسیاتک یک مگ 10 گیگ دارم . دیشب از ساعت 1 تا 8 صبح ، 5 گیگ دانلود کردم

نکته در مورد بد بینی بعضی از دوستان : فرض کنید از شرق آسیا به غرب آسیا یک اتوبان 10 بانده بزنن و این اتوبان از وسط ایران هم بگذره . بر فرض که این اتوبان رو برای سودآوری زده باشن ، آیا نمیشه از این اتوبان در داخل ایران استفاده کرد ؟! یعنی شهر های شرقی ایران نمیتونن به وسیله این اتوبان برن غرب ایران ؟! یعنی این اتوبان درش بسته است ؟ اگه بسته ست پس چه سودی برای ایران داره که کلی پول دادن 53000 کیلومتر فیبر نوری کشیده !
    یعنی الان با این مثال من کاملا قانع شدم.

عضویت شما را به انجمن زودباوران مقیم P30World تبریک میگوییم

اینم مدرک :
    اینترنت 2 مگابیت نامحدود و دانلود ماکزیمم 80 کیلوبایت
    تازه با IDM و از سایت داخلی

Last edited by JIGSA; 27-05-2013 at 15:18.

10. 5 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

والا ما هر شب قبل این پروژه 4 گیگ دانلود میکردیم دیشب هم 4.5 گیگ دانلود کردیم سرعت هم 1مگ مبین نت از 2 تا 8
    من منظور شما رو نفهمیدم یعنی شما اولین بارتونه 5 گیگ دانلود میکنید از اول این پروژه مگه قبلا نمیتونستید

والا الان مشکل پینگ و باز شدن بد سایت هاست این جور چیزا روی دانلود تاثیر بالایی نداره

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینقدر از این اوضاع خطوط عصبانیم که همین صندلی رو پرت کردم طرف در. یک تسبیح دست گرفتم از وزیر مخابرات و کمیته ی فیلترینگ گرفته تا هر کی اینجا نظر داده رو دارم لعنت میکنم
    میلیارد تا وبسایت وجود داره نصفش رو اونوریها بر ما تحریم کردند نصفش رو اینوریها فیلتر کردن. این چه وضعیه ای خدااااااااااااااااااااااا ا
    واقعاً فکرش رو بکنید چقدر داریم توی این شرایط از همه جهت انرژی مثبت دریافت میکنیم و خودمون نمیدونیم

13. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •