5 نوامبر 2013 به شمسی کی میوفته؟![]()
5 نوامبر 2013 به شمسی کی میوفته؟![]()
این جور که از نقد صفحه ی اول معلومه ، بالاخره Infinity Ward می خواد یه سری تغییرات اساسی توی زمینه ی گرافیک ایجاد کنه که البته برای رقابت با BattleField واقعاً لازم بودن
داستان بازی هم که مطمئناً مثل همیشه باید فوق العاده باشه ... مرسی خیلی خوب بود
Last edited by Karistias; 16-09-2013 at 23:05.
آره ولی همش حرف بوده ...هیچ تغییر آنچنانی دیده نمیشه تو زمینه گرافیک ......واقعا آدم یه جوری میشه سریی که یه زمان همه عاشقش بودن الان شده بهونه ایی برای مسخره کردن ...!سری تغییرات اساسی توی زمینه ی گرافیک ایجاد کنه
محتوای مخفی: لیست اچیومنت ها (spoiler)
+
عرضه و موفقیت G بهونه ای میشه واس مسغـ[خ]ـره کردن این پست![]()
عرضه و موفقیت G بهونه ای میشه واس مسغـ[خ]ـره کردن این پست
Define "Successیه ماه دیگه میگم بت
!، اما فعلا به این عکس نگاه کن و ببین Public Perception (بهتره بگم Gamer Perception!) اش چه وضعی داره (کلن همه جا همینه ...CoD اون عظمتی رو که داشت از دست داده ...واقعا از دست داده ..من خودم عاشق سری های قبل از 2010 اش بودم ولی الان )... :
محتوای مخفی: PP
Last edited by mjorh; 23-09-2013 at 15:27.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یکی نیست بگه آخ شما کجا و ریسک کجا!!!! واقعا اکتیشت با این حرفاش فقط خودشو خراب میکنه ...مسخرس واقعا مسخرس انگار به آدم فوش میدن !
Last edited by mjorh; 26-09-2013 at 20:24.
من خیلی از Modern Warfare 2 خوشم اومد،ولی 3ـش به خوبی اون نبود،خدا کنه این یکی خوب از آب در بیاد...ولی کلا به بتلفیلد 4 بیشتر امید دارم !
حمید یک سوال , اگر به قول البرز G تونست شاهکار باشه باید چه کار کنیم باهات؟ : دی
ولی جدا ریسک میکنه دیه! امار فروش که همیشه بالاتر از بقیه , بیشترین طرفدار هم داره هر جا میری میگن cod ... دیگه چی میخوای؟ : دی
فقط این بازی گرافیک نداره که اونم بخاطر فروش بالای بازی سازنده اصلا بهش فکر نمیکنه بخصوص اگر بازی رو 2d هم منتشر کنه بیرون میدونه کسانی هستن که میخرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)