من می خام 810 بخرم اما تردید دارم اینو بگیرم یا 550 رو کمک کنید لطفاً
من می خام 810 بخرم اما تردید دارم اینو بگیرم یا 550 رو کمک کنید لطفاً
به نظر من550 نگير چون نميشه حافظه اش رو افزايش داد
نوشته شده توسط ilailaila
منم همين نظر رو دارم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط shady_er
نوشته شده توسط ali_j98
در مورده پيكچر مسيج بايد بگم متاسفانه نميشه ( حداقل با اين دو سه تا نرم افزاري كه الان براي ارتباط w810 هستش نميشه اين كارو انجام داد شايد يه نرم افزاره جديد بياد و اين كارو انجام بده
اما در مورده صدا :
ميشه بيشتر توضيح بدين ..... صدا اومده پائين ؟؟؟؟
معمولا" اينجوري نميشه مگر اينكه با اكولايزراش ور رفته باشيد و همه رو تا اخر زياد كرده باشيد كه احتمالا" بلندگو آسيب ديده باشه
كه احتمالش خيلي كمه آسيب ببينه
شما كيفيت آهنگتون بالاست ؟ كه ميگيد صداش كم شده ؟
يه كار ميگم انجام بديد
بريد تو فولدره sound بعدش رينگينتون حالا آهنگ Ellie"s scat رو پخش كنيد اين آهنگ جز آهنگهاي رو گوشي هست كه كيفيته بالائي داره اگه با كيفيت خوب پخش شد پس اون آهنگي كه قبلا" توش ريختيد كيفيتش پائينه كه ميگيد صداي گوشيم كم شده
در ضمن كيفيت اين آهنگ چون خيلي بالاست قشنگ بايد احساس كنيد كه بلندگو مشكل نداره
ممنون
ايمان
صداي مال من از كا 750 و و800 دوستم كمتره اون اهنگم گذاشتم بلندگو مشكلي نداره ولي كاملا مشخص كه بلند گو از تمام توانش استفاده نميكنه يه چيز ديگه صداي بازيام خيلي بلنده حتي از بعضي از اهنگهاي با كيفيتم بهتره.كاري ميشه كرد؟
نوشته شده توسط boys_won
سلام . ممنونم
آهنگي كه گفته بوديد خوب پخش شد اما انگار بعضي مواقع اينجوري ميشه !آيا گرد و خاك زياد ممكنه باعثش شده باشه ؟
راستي !وقتي از pc روي گوشي آهنگ ميريزيم bit rate رو تغير بديم يا نه ؟!!
سلام
من چه جوري ميتونم اس ام اس( هر نوشته اي) هامو از توي كامپيوتر بريزم تو گوشي ؟؟؟
كه راحت بشه به عنوان اس ام اس فرستاد ( با يه كپي و پيست كردن ساده )
ممنون
نياز فوري !!
اره بیت ریت رو به64 تغییر بدی هیچ مشکلی پیش نمادنوشته شده توسط shady_er
این 64کیلو بایت اصلا مخصوص هدفون ساخته شده ولی کیفیت خوبی تو پخش توسط بلندگو نداره( البته اونهم نه گوشی مثل باند و....)
عزیز چرا این حرفو میزنی ک750 رو گوش بدی متوجه میشی صداش با و800 و و700 فرقی ندارهنوشته شده توسط boys_won
انقد دنبال اسم و...نباش البته و810 قضیش فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)