منم isp کار میکنم بعضی موقع ها https ها کند میشن
بعضی ها هم میگن هر یک دقیقه بعضی از سرور های خارجی تایم اوت میزنن
بازی آنلاین فیفا هم یکی از همکارام هرشب داره بازی میکنه!!!!
منم isp کار میکنم بعضی موقع ها https ها کند میشن
بعضی ها هم میگن هر یک دقیقه بعضی از سرور های خارجی تایم اوت میزنن
بازی آنلاین فیفا هم یکی از همکارام هرشب داره بازی میکنه!!!!
Last edited by mohsentanha; 08-05-2013 at 21:50.
لینک تاپیک که میگه شما دسترسی به این صفحه ندارید ، ولی اگر فیل.. تر شده بوده پس قابل درک هست پاک شدن تاپیک .![]()
بدون رد کننده فـیلتـر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کند میشن یا کندش میکنن؟!
اینا همش کشکه . راست میگم والا . از اون ور اونا هر ماه یا هفته یه مسخره بازی در میارن و یه بلایی سر این نت زغالی میارن ، از این ورم این شیلتر فروشا که ادامه ی نخشونو بگیری (بعد یه بازار پر پیچ و خم دلالی ) دستشون به همون جاها که دود ازش بلند میشه ، وصله ، ما رو گیر آوردن . الان میگن یه جدیدش اومده.پولو میدی (از قبلی گرانتر) سر دو روز که اینم به فنا رفت ، پولتو میخورن و یه آبش روش . از هر دو طرف ما کاربرای بیچاره باید دو برابر پول نت ماهانه پول اینا رو بدیم و آخرشم سرمون بی کلاه بمونه. عمرا دیگه من شیلتر شکن بخرم. خودشونو دیگه گیر آوردن.
یارو تبلیغات زده " ..... شکن جدید آمد. واقعا که![]()
بچه ها من بزرگترین مشکلی که با این اختلالات دارم اینه که هر کاری کنم نمی تونم از یوتوب دانلود کنم.واقعا دیگه دیوانه شدم.قضیه چیه؟چرا با هیچ برنامه ای نمیشه دانلود کرد؟
سایفون و .... اینام که سرعت نفتیه؟
الان شما یه فایل 100 مگی رو از یوتوب چجوری می گیرید؟اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم؟
شما لینکتو باید بدی به سایت ها لیچر بعضیاشون امکان لیچ یوتوب رو دارن!
مثلا فایل**گیر
دوستان کلا یه اعلام وضعیت بکنن. الان همه چی آروم شده/مال همه درست شده؟یا منطقه ای بازم؟ گیمرا نیستن انگار![]()
باید خودکفا باشی دوست عزیز! قبل از این جریانات کلی برنامه بود که همشون کار میکردن نیازی هم نبود هیچ پولی پرداخت کنی امنیتشون هم از این سرورهایی که معلوم نیست دست کیه خیلی بیشتر بود.
در ضمن همه شیلتر فروشا در نهایت به اونجایی که شما میگی وصل نیستن اگه بودن که این بلا سر اینترنت نمیومد!
بگذریم نمیشه راجع به این چیزا اینجا بحث کرد. به هر حال بهترین راه خودکفایی هست
زدن اینترنت رو منفجر کردن بعد شما میگی نمیتونی از یوتیوب دانلود کنی؟!اون که از بیخ قیلتر بوده همیشه!
بهترین راهش همونیه که دوستمون گفت.
اعلام وضعیت تو پست اول آپدیت شده واسه همه هم همونه، واسه گیمرا هم احتمالا دارن سرورهای گیمشون رو white list میکنن بلکه سر و صداشون بخوابه![]()
اینترنت نابود شده... پ روکسی و گیم روو هواس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)