تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 22 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 213

نام تاپيک: کمی توضیحات فنی راجع به اختلالی که از دیشب به وجود آمده

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم isp کار میکنم بعضی موقع ها https ها کند میشن
    بعضی ها هم میگن هر یک دقیقه بعضی از سرور های خارجی تایم اوت میزنن
    بازی آنلاین فیفا هم یکی از همکارام هرشب داره بازی میکنه!!!!
    Last edited by mohsentanha; 08-05-2013 at 21:50.

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام، تاپیک تحت فیلـتر قرار گرفت (آدرس رو چک کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، طبیعی است که برای جلوگیری از سرایت! فیلـتر به تمام انجمن متاسفانه میبایست حذف میشد...
    اینجا هم اگر بحث رو کنترل نکنید و علی الخصوص بکشه به فیل شکنها و دعوا و مرافعه این هم به همون سرنوشت دچار میشه.
    لینک تاپیک که میگه شما دسترسی به این صفحه ندارید ، ولی اگر فیل.. تر شده بوده پس قابل درک هست پاک شدن تاپیک .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منم isp کار میکنم بعضی موقع ها https ها کند میشن
    بعضی ها هم میگن هر یک دقیقه بعضی از سرور های خارجی تایم اوت میزنن
    بازی آنلاین فیفا هم یکی از همکارام هرشب داره بازی میکنه!!!!
    کند میشن یا کندش میکنن؟!

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

اینا همش کشکه . راست میگم والا . از اون ور اونا هر ماه یا هفته یه مسخره بازی در میارن و یه بلایی سر این نت زغالی میارن ، از این ورم این شیلتر فروشا که ادامه ی نخشونو بگیری (بعد یه بازار پر پیچ و خم دلالی ) دستشون به همون جاها که دود ازش بلند میشه ، وصله ، ما رو گیر آوردن . الان میگن یه جدیدش اومده.پولو میدی (از قبلی گرانتر) سر دو روز که اینم به فنا رفت ، پولتو میخورن و یه آبش روش . از هر دو طرف ما کاربرای بیچاره باید دو برابر پول نت ماهانه پول اینا رو بدیم و آخرشم سرمون بی کلاه بمونه. عمرا دیگه من شیلتر شکن بخرم. خودشونو دیگه گیر آوردن.
    یارو تبلیغات زده " ..... شکن جدید آمد. واقعا که

6. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها من بزرگترین مشکلی که با این اختلالات دارم اینه که هر کاری کنم نمی تونم از یوتوب دانلود کنم.واقعا دیگه دیوانه شدم.قضیه چیه؟چرا با هیچ برنامه ای نمیشه دانلود کرد؟
    سایفون و .... اینام که سرعت نفتیه؟
    الان شما یه فایل 100 مگی رو از یوتوب چجوری می گیرید؟اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من بزرگترین مشکلی که با این اختلالات دارم اینه که هر کاری کنم نمی تونم از یوتوب دانلود کنم.واقعا دیگه دیوانه شدم.قضیه چیه؟چرا با هیچ برنامه ای نمیشه دانلود کرد؟
    الان شما یه فایل 100 مگی رو از یوتوب چجوری می گیرید؟اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم؟
    شما لینکتو باید بدی به سایت ها لیچر بعضیاشون امکان لیچ یوتوب رو دارن!
    مثلا فایل**گیر

9. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوستان کلا یه اعلام وضعیت بکنن. الان همه چی آروم شده/مال همه درست شده؟یا منطقه ای بازم؟ گیمرا نیستن انگار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینا همش کشکه . راست میگم والا . از اون ور اونا هر ماه یا هفته یه مسخره بازی در میارن و یه بلایی سر این نت زغالی میارن ، از این ورم این شیلتر فروشا که ادامه ی نخشونو بگیری (بعد یه بازار پر پیچ و خم دلالی ) دستشون به همون جاها که دود ازش بلند میشه ، وصله ، ما رو گیر آوردن . الان میگن یه جدیدش اومده.پولو میدی (از قبلی گرانتر) سر دو روز که اینم به فنا رفت ، پولتو میخورن و یه آبش روش . از هر دو طرف ما کاربرای بیچاره باید دو برابر پول نت ماهانه پول اینا رو بدیم و آخرشم سرمون بی کلاه بمونه. عمرا دیگه من شیلتر شکن بخرم. خودشونو دیگه گیر آوردن.
    یارو تبلیغات زده " ..... شکن جدید آمد. واقعا که
    باید خودکفا باشی دوست عزیز! قبل از این جریانات کلی برنامه بود که همشون کار میکردن نیازی هم نبود هیچ پولی پرداخت کنی امنیتشون هم از این سرورهایی که معلوم نیست دست کیه خیلی بیشتر بود.

در ضمن همه شیلتر فروشا در نهایت به اونجایی که شما میگی وصل نیستن اگه بودن که این بلا سر اینترنت نمیومد!

بگذریم نمیشه راجع به این چیزا اینجا بحث کرد. به هر حال بهترین راه خودکفایی هست

زدن اینترنت رو منفجر کردن بعد شما میگی نمیتونی از یوتیوب دانلود کنی؟! اون که از بیخ قیلتر بوده همیشه!

بهترین راهش همونیه که دوستمون گفت.

دوستان کلا یه اعلام وضعیت بکنن. الان همه چی آروم شده/مال همه درست شده؟یا منطقه ای بازم؟ گیمرا نیستن انگار
    اعلام وضعیت تو پست اول آپدیت شده واسه همه هم همونه، واسه گیمرا هم احتمالا دارن سرورهای گیمشون رو white list میکنن بلکه سر و صداشون بخوابه

12. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اینترنت نابود شده... پ روکسی و گیم روو هواس...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •