دوستان مدل y510p کی وارد میشه?
الان چند وقته که وارد بازار جهانی شده?
اگر بیاد حدود قیمتش چنده? اخه من پولم تا 3800000 بیشتر نیس...
سی پی یو مدل y510p واقعا قویتر از y500 هست واسه رندر و این چیزا?
ممنون از همگی...
دوستان مدل y510p کی وارد میشه?
الان چند وقته که وارد بازار جهانی شده?
اگر بیاد حدود قیمتش چنده? اخه من پولم تا 3800000 بیشتر نیس...
سی پی یو مدل y510p واقعا قویتر از y500 هست واسه رندر و این چیزا?
ممنون از همگی...
فکر کنم باید تا آخر تابستون صبر کنی .
قیمتش نباید خیلی فرق بکنه با y500 فوقش 100-200 گرونتر از مدل فعلی باشه البته اگه دلار بالا نره!
ا
اینجور که کن متوجه شدم پردازنده هسول تا50%کم مصرف تر وتا15% قویتر از پردازنده ی معادلش در سری ivy میباشد .
در هر صورت عجله برای خرید n56vz و y500 با نمایشگر full hd هم موجود میباشد که در صورت خرید خیلی هم ضرر نکردید.موفق باشید
ممنون دوست عزیز...مشخصات n56vz و قیمتشو بهم میگی?
سی پی یو y510 که سری 4700qm هست جزو سی پی یو های قوی نسل چهارم به شمار میاد?اخه میخوام اگه صبر میکنم واسه یه چیز قدرتمند صبر کنم..
y510 قیمت جهانیش 1100 یورو هست اگه بخایم با قیمت امروز حساب کنیم چیزی حدود 4200 میشه که بعد ارزون تر هم میشه.سی پی یوش هم نسل هسول هست چون سری هسول 4000 هست. من خودم قصد خرید داشتم اما هم با توجه به کاهش قیمت ارز و معرفی مدل های قوی تر بهتر هم هست صبر کنیم.
لینک y510:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات asus n56vz:با قیمت حدودی 3900 هم می تونید پیدا کنید.
این کانفیکی هست که بیشتر تو بازار ایران هست اما Full Hdش کم پیدا میشه و همچنین گرونتر!
این که y500 ناموجود شده بخاطر ارزون شدنشه؟
ممنون بابت توجه...
ممنون داداش بابت توجه و پاسخت,یه سوال دیگه که داشتم اینه:
کسی خبر داره که اون مدلی که sli داره,dvd هم میخوره یا نه?چون اینجور که تو عکسا معلوم هست به جای دی وی دی رایتر یا بلو ری,یه کارت گرافیک هست....اگه اینجوری باشه و دی وی دی نخوره,پس تکلیف دی وی دیش چی میشه?یعنی باید دی وی دی رایتر اکسترنال بخرم?
لطفا عکسای این سایت رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه اطلاعی داری بگی...چون شاید بخوام سفارش بدم از اونور برام بیارم باید همه ی مشخصاتشو دقیق بدونم که چی به چیه......مرسی داری داداش.
Last edited by maziar_1939; 27-07-2013 at 11:09.
دوستان کسی رو مدل y500 بازی need for speed most wanted جدیده رو تست کرده?با اخرین تنظیمات گرافیکی روون اجرا میشه?
بعد سوال دیگه ای که داشتم اینه که بازی بالای چند فریم بر ثانیه اگه باشه اسلوموشن نمیشه? بالای 30فریم اگه باشه اوکی هست و اسلوموشن نمیشه دیگه?
فک می کنم به اینصورت باشه که دی وی دی رو باید دراورد و کارت گرافیک گذاشت و وقتی به گرافیک سنگین احتیاج نداشتی درش میاری و دی وی دی رو میزاری.
به نظر من صبر کن y510 بخر.
یا مدل های دیگه پردازنده ی هسول
سلام دوستان
کسی میدونه الآن از کجا میشه خرید میشه با پیغام خصوصی بهم بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)