با سلام خدمت دوستان
من تلویزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دارم می خوام سیستم دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم.
باید چکار کنم که فعال بشه؟اصلا سیستم دیجیتال داره؟؟؟
پست های قبلی رو خوندم درست متوجه نشدم....
خواهشا کمک کنین خیلی واجبه.....
با سلام خدمت دوستان
من تلویزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دارم می خوام سیستم دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم.
باید چکار کنم که فعال بشه؟اصلا سیستم دیجیتال داره؟؟؟
پست های قبلی رو خوندم درست متوجه نشدم....
خواهشا کمک کنین خیلی واجبه.....
دوست عزیز
بله دیجیتال داخلی دارد. از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .تلویزیون سامسونگ من مدلش ud5000pr -(40l6uf0e -است.منوی دیجیتالش فعال شده ولی در منوی مخفی هروقت تیونر را auto میکنم دوباره که برمیگردم از حالت auto خارج میشود و گزینه ch table هم ندارد.میخ.واستم ببینم راهی برای دریافت شبکه های داخلی دارد یا خیر.یا از نمایندگی بخوام بیاد درست کنن.در ضمن از بانه چند سال پیش اوردیم و ساخت مالزی هست.یا اصلا به جز auto روی چه گزینه ای میتوان گذاشت.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
دوست عزیز
وقتی که شما روی auto می گذارید خودش براساس تیونر داخلی و سازگاری با سیستمتان تیونر مورد نظر را انتخاب می کند. پس اگر می بینید که نمی توانید از دیجیتال آن استفاده کنید این به این منظور است که سیستم شما قابلیت دیجیتال را ندارد. پس چه نمایندگی و یا شخص دیگری نمی تواند برای شما کاری کند مگر بورد آن را که در ایران اسمبل شده بخرید که باز تا آنجا که من می دانم این مدل قابلیت دیجیتال ندارد.
سلام
من هم مدل ua48h5100ar هم مدل ua486400ar دارم نه فارسی دان نه دیجیتال منو مخفی 5100 لوکال ست داره ولی ed-iran توش نیست مدل دومی که اصلا لوکال ست نداره . دوستان خواهشا اگه کسی میدونه راحلش و راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی لازم دارم اعصابمو بهم ریخته .
دمتون گرم ایمیلمم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزدر مدل شما در لوکالست می توانید از ED-DTV استفاده کنید. و در دومی هم باید وارد منوی OPTION شده و آیتم MRT OPTION را می زنید و از منوی آن آیتمهای مورد نظر را طبق دستورالعمل فارسی سازی و دیجیتال انجام می دهید.
ل سی دی سامسونگ40اینچ سری6 با سلام ال سی دی سامسونگ مدل LE40A656A1FRXUسری 6دارم که قسمت وسط آن کمی تاریک شده وسمت چپ از بالا به پایین تصویر شطرنجی میشه وارد منو مخفی شدم ورست فکتوری زدم دیگه منو نمیآید وفقط تصویر بصورت شبکه بدون آنتن میاد لطفا کسی میتونه راهنمائیم کنه.متشکرم
من ال ای دی سامسونگ سری 6 UA40D6600 دارم برای فعال سازی دیجیتال راهنمای کنید
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان تلویزیون من ال ای دی سامسونگ سری 6 مدلشua46b6000vr هستش،تیونر داخلی دیجیتال داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)