سلام
حرفاتون رو گفتین و جواب ها رو شنیدین
دلیلی دیگه برای ادامه این بحث به این نحو نیست چون به حال هیچکس سودی نداره و ممکنه موضوعی پیش بیاد که از دست ما هم دلخور بشین
مرسی توجه همگی
سلام
حرفاتون رو گفتین و جواب ها رو شنیدین
دلیلی دیگه برای ادامه این بحث به این نحو نیست چون به حال هیچکس سودی نداره و ممکنه موضوعی پیش بیاد که از دست ما هم دلخور بشین
مرسی توجه همگی
این لحن شما اصلا خوب نیست.داداش اومدی باز جوک گفتی ها؟![]()
روی کنسول هم خیلی وقت ها پیش اومده که بازی ها فریم خوبی ندارن و فریمشون زیر 30 هست.
مثلا Far Cry 3 که توی اکثر بازی فریمش بین 22-25 بود...........
خیلی قشنگ بود.اولش انگار برج میلاد بود, نبود؟؟
برای بازی کردنش روزشماری میکنم
کاش Modern Warfare4 هم یه تایپیک داشت
سازندگان بازی گفتند این برج هیچ ربطی به میلاد نداره و برجی در چین هست
من خودم bf3 رو روی xbox بازی کردم هم روی pc توی کنسول علاوه بر اینکه گرافیک خیلی کم تری داره فریم خیلی کمی هم میده! bf4 هم باید گرافیکشو به شدت روی کنسول ها کم کنن تا بتونه فریم خوبی بده! شما که میگی من جوک میگم بازی رو روی یه pc اجرا کن و بزار روی ultra و بعد با کنسول مقایسش کن فرقش رو میفهمید!
Last edited by Mool Tee; 16-05-2013 at 11:41.
تریلر ماهیگیری در باکو رو چند وقت پیش گرفتم و تازه امروز فرصت کردم نگاه دقیقی بهش بندازم.
و
از همون صدای پیانوی اول بازی و شروع دیالوگها اولین چیزی که خودنمایی میکنه بشدت سینماتیک شدن نسخه چهارم نسبت به نسخه های قبله.
وقتی که بازی توی یه ماشین غرق شده توی دریاچه شروع میشه ناخودآگاه فکرتون به سمت هیجان فیلم های هالیوودی میره،،
بشدت روی حالات چهره و لیپ سینک ها کار شده،،گرافیک بازی همون نسخه ی قبله که ب روز تر شده،،واقعا واقعی هستن،،مثل فیلم میمونه،،
صدای نفس زدنا هم از صداگذاری قوی خبر میده....
کمبود اکسیژن شروع میشه و یه هفت تیر دست شماست که تصمیم بگیرین،،
به وضوح میشه خلاقیت رو دید،،همون تایمر معکوس نوع روایت جالبی رو بوجود آورده بود،،کشش خاصی بوجود میاورد تا ادامه ی تریلر درگیر بازی بشید.
با شروع گیم پلی،در پس زمینه موسیقی به بازی ریتم میده،ضرب هیجان آور درام خبر از نبردی خونین میده.موسیقی متن بعضی جاها از بازی جلوتره و به شما خبر میده که قراره چ اتفاقاتی بیفته.
خلاقیت بعدی این چپتر اضافه شدن نفر چهارمه..بیسم میزنه میگه دارم وارد خیابون میشم،،با آتیش سنگین کاورم کنید.
جنگ خیابونی هم که همیشه هیجان انگیزه..
شلیک ها شروع میشه،،باز هم بی حس بودن شلیک ها توی ذوقم زد.بعد از جمع شدن هرچهار نفر هدف بعدی رسیدن به پشت بوم یه کارخونه ی متروکس...
وقتی که وارد محوطه بزرگی میشید واسه رسیدن به کارخونه عمق تصویر و گرافیک هنری بازی خودشو به رخ میکشه،،از تکنیک های سینمایی باز هم استفاده میشه و پرواز مرغ های دریاییه وحشت زده یه کلید ذهنی به شما میده که همیشه در خاطرتون میمونه و در عین حال نشون میده که قراره به زودی همه چی به هم بریزه.
با شروع اولین نبرد در محوطه ی کارخونه فیزیک بازی شروع به رقصیدن(هنرنمایی) میکنه و خودشو نشون میده،،اگه به خاطر بیارید توی نسخه سوم فیزیک بازی ضعیف شده بود،،یکی از ویژگی های این سری تخریب پذیری اونه که خوشبختانه دوباره برگشته.
قدرت دستور آتش سنگین روی دشمن هم جالب بود که باعث میشد شما به دشمن شبیخون بزنید.
هوش مصنوعی دشمنا هم تعریفی نبود،،البته معمولا تریلرهارو روی درجه آسون انجام میدن که نمیرن و ضایه نشن
در ادامه هم پیشتبانی هوایی با یه هلی کوپتر دارین که میتونید بهش دستور آتش بدین،،هدایت وسایل نقلیه هم که مثل قبل هم هستش.
وقتی هم که به کارخونه میرسین دیگه شاهد یه فیلم سینمایی پر زرق و برق هالیوودی هستین.
در ادامه هم دومین انتخاب رو بازی پیش روی شما قرار میده،،البته انتخاب نیستن و چاره ای جز انجامش ندارید.و پای طرفو قطع میکنید..
آخرشم که شیرجه توی دریاچه...
انتهای تریلر هم که اون موزیک الکترونیک مورد علاقه ی منو و معروف بازی رو مینوازن و چهره ی اون دخترخانوم چینی هم نمایان میشه که بحثای زیادی تو فروما راه انداخته...
درکل بازی هایی که سیر هیجانی دارن بازی های قوی ای میتونن باشن،،یعنی بترتیب شروع - بالا رفتن - اوج - پایین اومدن - فرود.
من بهش میگم 0 تا 100 یه بازی،،توی این نسخه این مورد رعایت شده بود...
ودر پایان باتوجه به این تریلر باید بگم که با یه BF به شدت سینمایی طرف هستیم...
باید منتظر نمایش های COD: Ghost باشیم...
محتوای مخفی: !
Last edited by Turok-71; 16-05-2013 at 14:09.
البته اگه یه کامپیوتر خفن باشه به جفتشون میرزه
در ضمن کیفیت رو مانیتور خیلی بهتره در برابر او PS3 و Xbox هایی که تو بازار دیدم . شاید هم اینجوری نباشه
![]()
Last edited by jafarr; 16-05-2013 at 18:01.
خوب الان کیفیت کدوم بالاتره به نظر شما.؟
اگه خواسته باشی یه گرافیک در حد این بازی بگیری حداقل باید 300 بذاری کنار بعدم تازه گرافیک نیست حداقل 70 رم و....حالا کدومشون میارزه
خوب کاملا معلومه pc بیشتر هست ! شما به تفنگ و صورت فرد نگاه کنی میفهمی!
بله باید بپردازی! ولی xbox حدود 1 تومن هست! البته قبلا هم با همین نستب بوده ولی کمتر!
اگر یک کامپوتر که خودم بستم حساب کنی 1000% کامپیوتر گرونتره ولی خوب کامپیتور کنسول نیست که فقط بازی کنی 100 تا کار دیگه هم میشه انجام داد .
در ضمن همون موس کامپیوتر که به 100 تا دستگیره ps میرزه . این نظر شخصی هست .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)