تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 71 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

حرفاتون رو گفتین و جواب ها رو شنیدین

دلیلی دیگه برای ادامه این بحث به این نحو نیست چون به حال هیچکس سودی نداره و ممکنه موضوعی پیش بیاد که از دست ما هم دلخور بشین

مرسی توجه همگی

2. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

داداش اومدی باز جوک گفتی ها؟
    این لحن شما اصلا خوب نیست.
    روی کنسول هم خیلی وقت ها پیش اومده که بازی ها فریم خوبی ندارن و فریمشون زیر 30 هست.
    مثلا Far Cry 3 که توی اکثر بازی فریمش بین 22-25 بود...........

4. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خیلی قشنگ بود.اولش انگار برج میلاد بود, نبود؟؟

برای بازی کردنش روزشماری میکنم

کاش Modern Warfare4 هم یه تایپیک داشت

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی قشنگ بود.اولش انگار برج میلاد بود, نبود؟؟

برای بازی کردنش روزشماری میکنم

کاش Modern Warfare4 هم یه تایپیک داشت
    سازندگان بازی گفتند این برج هیچ ربطی به میلاد نداره و برجی در چین هست

7. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

این لحن شما اصلا خوب نیست.
    روی کنسول هم خیلی وقت ها پیش اومده که بازی ها فریم خوبی ندارن و فریمشون زیر 30 هست.
    مثلا Far Cry 3 که توی اکثر بازی فریمش بین 22-25 بود...........
    من خودم bf3 رو روی xbox بازی کردم هم روی pc توی کنسول علاوه بر اینکه گرافیک خیلی کم تری داره فریم خیلی کمی هم میده! bf4 هم باید گرافیکشو به شدت روی کنسول ها کم کنن تا بتونه فریم خوبی بده! شما که میگی من جوک میگم بازی رو روی یه pc اجرا کن و بزار روی ultra و بعد با کنسول مقایسش کن فرقش رو میفهمید!
    Last edited by Mool Tee; 16-05-2013 at 11:41.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

تریلر ماهیگیری در باکو رو چند وقت پیش گرفتم و تازه امروز فرصت کردم نگاه دقیقی بهش بندازم.

و

از همون صدای پیانوی اول بازی و شروع دیالوگها اولین چیزی که خودنمایی میکنه بشدت سینماتیک شدن نسخه چهارم نسبت به نسخه های قبله.

وقتی که بازی توی یه ماشین غرق شده توی دریاچه شروع میشه ناخودآگاه فکرتون به سمت هیجان فیلم های هالیوودی میره،،

بشدت روی حالات چهره و لیپ سینک ها کار شده،،گرافیک بازی همون نسخه ی قبله که ب روز تر شده،،واقعا واقعی هستن،،مثل فیلم میمونه،،

صدای نفس زدنا هم از صداگذاری قوی خبر میده....

کمبود اکسیژن شروع میشه و یه هفت تیر دست شماست که تصمیم بگیرین،،

به وضوح میشه خلاقیت رو دید،،همون تایمر معکوس نوع روایت جالبی رو بوجود آورده بود،،کشش خاصی بوجود میاورد تا ادامه ی تریلر درگیر بازی بشید.

با شروع گیم پلی،در پس زمینه موسیقی به بازی ریتم میده،ضرب هیجان آور درام خبر از نبردی خونین میده.موسیقی متن بعضی جاها از بازی جلوتره و به شما خبر میده که قراره چ اتفاقاتی بیفته.

خلاقیت بعدی این چپتر اضافه شدن نفر چهارمه..بیسم میزنه میگه دارم وارد خیابون میشم،،با آتیش سنگین کاورم کنید.

جنگ خیابونی هم که همیشه هیجان انگیزه..

شلیک ها شروع میشه،،باز هم بی حس بودن شلیک ها توی ذوقم زد.بعد از جمع شدن هرچهار نفر هدف بعدی رسیدن به پشت بوم یه کارخونه ی متروکس...

وقتی که وارد محوطه بزرگی میشید واسه رسیدن به کارخونه عمق تصویر و گرافیک هنری بازی خودشو به رخ میکشه،،از تکنیک های سینمایی باز هم استفاده میشه و پرواز مرغ های دریاییه وحشت زده یه کلید ذهنی به شما میده که همیشه در خاطرتون میمونه و در عین حال نشون میده که قراره به زودی همه چی به هم بریزه.

با شروع اولین نبرد در محوطه ی کارخونه فیزیک بازی شروع به رقصیدن(هنرنمایی) میکنه و خودشو نشون میده،،اگه به خاطر بیارید توی نسخه سوم فیزیک بازی ضعیف شده بود،،یکی از ویژگی های این سری تخریب پذیری اونه که خوشبختانه دوباره برگشته.
    قدرت دستور آتش سنگین روی دشمن هم جالب بود که باعث میشد شما به دشمن شبیخون بزنید.

هوش مصنوعی دشمنا هم تعریفی نبود،،البته معمولا تریلرهارو روی درجه آسون انجام میدن که نمیرن و ضایه نشن

در ادامه هم پیشتبانی هوایی با یه هلی کوپتر دارین که میتونید بهش دستور آتش بدین،،هدایت وسایل نقلیه هم که مثل قبل هم هستش.

وقتی هم که به کارخونه میرسین دیگه شاهد یه فیلم سینمایی پر زرق و برق هالیوودی هستین.

در ادامه هم دومین انتخاب رو بازی پیش روی شما قرار میده،،البته انتخاب نیستن و چاره ای جز انجامش ندارید.و پای طرفو قطع میکنید..

آخرشم که شیرجه توی دریاچه...

انتهای تریلر هم که اون موزیک الکترونیک مورد علاقه ی منو و معروف بازی رو مینوازن و چهره ی اون دخترخانوم چینی هم نمایان میشه که بحثای زیادی تو فروما راه انداخته...

درکل بازی هایی که سیر هیجانی دارن بازی های قوی ای میتونن باشن،،یعنی بترتیب شروع - بالا رفتن - اوج - پایین اومدن - فرود.
    من بهش میگم 0 تا 100 یه بازی،،توی این نسخه این مورد رعایت شده بود...

ودر پایان باتوجه به این تریلر باید بگم که با یه BF به شدت سینمایی طرف هستیم...

باید منتظر نمایش های COD: Ghost باشیم...
      محتوای مخفی: ! 
    (نمیدونم چرا این چند مدت هرچی که میگم درست از آب در اومده،،سازندگان این سری هم پی بردن به سینمایی کردن بازیشون،مثل MW)
    Last edited by Turok-71; 16-05-2013 at 14:09.

10. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل من باشید یه ps3بگیرید و اینقدر منتظر نباشید تا بیان سیستم مورد نیاز بازی رو بگن
    میتونید Xbox 360 هم بگیرید البته.............
    البته اگه یه کامپیوتر خفن باشه به جفتشون میرزه
    در ضمن کیفیت رو مانیتور خیلی بهتره در برابر او PS3 و Xbox هایی که تو بازار دیدم . شاید هم اینجوری نباشه
    Last edited by jafarr; 16-05-2013 at 18:01.

12. این کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته اگه یه کامپیوتر خفن باشه به جفتشون میرزه
    در ضمن کیفیت رو مانیتور خیلی بهتره در برابر او PS3 و Xbox هایی که تو بازار دیدم . شاید هم اینجوری نباشه
    خوب الان کیفیت کدوم بالاتره به نظر شما.؟
    اگه خواسته باشی یه گرافیک در حد این بازی بگیری حداقل باید 300 بذاری کنار بعدم تازه گرافیک نیست حداقل 70 رم و....حالا کدومشون میارزه

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

خوب الان کیفیت کدوم بالاتره به نظر شما.؟
    اگه خواسته باشی یه گرافیک در حد این بازی بگیری حداقل باید 300 بذاری کنار بعدم تازه گرافیک نیست حداقل 70 رم و....حالا کدومشون میارزه
    خوب کاملا معلومه pc بیشتر هست ! شما به تفنگ و صورت فرد نگاه کنی میفهمی!
    بله باید بپردازی! ولی xbox حدود 1 تومن هست! البته قبلا هم با همین نستب بوده ولی کمتر!

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر یک کامپوتر که خودم بستم حساب کنی 1000% کامپیوتر گرونتره ولی خوب کامپیتور کنسول نیست که فقط بازی کنی 100 تا کار دیگه هم میشه انجام داد .
    در ضمن همون موس کامپیوتر که به 100 تا دستگیره ps میرزه . این نظر شخصی هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •