سلام
ببخشید من 20 دقیقه منتظر موندم تا صفحه سیاه بره.دفعیه دوم و سوم هم همین طور بود میشه بگید مشکل چیه.لفطا"
سلام
ببخشید من 20 دقیقه منتظر موندم تا صفحه سیاه بره.دفعیه دوم و سوم هم همین طور بود میشه بگید مشکل چیه.لفطا"
سلام
برای من اینجوری میشه...چیکار کنم...؟
![]()
سلام به همه
نسخه ی بازی که من دانلود کردم بلک باکس هست الان هم میخوام update 1 رو بزنم,میشه رو بلک باکس بزنم؟کرک برای اپدیت جدید هم لازم نیست دیگه؟درسته؟
داستان بازی هنگام بازی با کریس فرق داره با وقتی که داریم با leon بازی میکنیم؟یا فقط کارکتر ها عوض میشند؟
جای سیوهای بازی تو کامپیوتر کجاست؟
Last edited by Babak TechCom; 22-06-2013 at 21:25.
سلام به همه
آقایون یه راهنمایی میخواستم تو بازی وقتی شخصی که زخمی شده و مجروح شده --- من میرم تو بخش آیتم و اون گیاه سبز رنگو انتخاب میکنم که 2 گزینه و در بعضی مواقع 3 تا گزینه باز میکنه که یکیش سطل آشغال هست یکیش هم که ترکیب با یه گیاه دیگه اس یک گزینه دیگه هم داره که عکس فلش روشه
حالا مشکل من اینه که چه طوری اون گیاه رو مصرف کنم تا اون لیون که کاراکنر بازی هست درمان بشه؟
هر موقع میزنم اون گزینه رو هیچ فرقی نمیکنه و ضربان قلب اون شخص که یه گوشه زده بازم قرمز می مونه و اگه یه زامبی بهم حمله کنه میمیرم
چه طوری میشه اون گیاه دارویی رو مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادش بخیر
یادمه قبلا ها نظارت دقیقی توسط مدیران برروی ( حداقل پست اول شروع تاپیک های بازی ها بود که کامل باشن )
دوستان پست اول تاپیک را میزنید زحمت بکشید مثل قدیم اگر لینک دانلودی هم از بازی هست قرار بدهید
و مهمتر از اون لینک دانلود کرک
من الان لینک دانلود کرک را که دوست عزیز علیرضا قرار دادن برای شما قرار میدهم ( لطفا پست اول اصلاح شود )
همچنین به بخش تاپیک مشکلات اجرا و نصب بازی اویل 6 هم اضافه شود لطفا تا دوستان سریعتر مشکل دانلود کرک خود را حل کنند و کلی صفحه را نگردند اینطوری بهتره
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان آپلود شد
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من این بازی رو امروز رفتم خریدم .4 تا دی وی دی بود ولی کپی بودن.بعد از extract کردن ونصب بازی این پیغام رو می ده Failed to intializ steam.آقا وجدانن هر کی بلده یه راه حل اساسی بده.درضمن راه حلتون رو یه جوری بگید که من بفهم چون متاسفانه زیاد وارد نیستم.واینکه موقع کپی کردن کرک آنتی ویروس رو خاموش کردم .منتظرم .ممنون
مشکلت از ویروسه.منم همین مشکل رو داشتم(ولی تو pes 2013)آنتی ویروست رو آپدیت کن.بعد کل کامپیوترت رو یه بار اسکن کن.انشاالله که مشکلت حل میشه.مال من که حل شد.![]()
سلام.فایل رو که دانلود کردین.باید تو پوشه ای که بازی رو نصب کردن بریزین.حواستون باشه.فایل رو حتما اعتماد سازی کنین وگرنه آنتی ویروس اونو به عنوان ویروس میشناسه و پاک میکنه.![]()
سلام.فایل رو که دانلود کردین.باید تو پوشه ای که بازی رو نصب کردن بریزین.حواستون باشه.فایل رو حتما اعتماد سازی کنین وگرنه آنتی ویروس اونو به عنوان ویروس میشناسه و پاک میکنه.![]()
با سلام.من تو مرحله 3(با لیان و هلنا)یه جاش هست که یه کوسه میاد دنبالتون اول یکم بهش تیر زدم رفت.بعد دیگه نمیاد.همینجوری تو آب سر میخورن میرن(لیان و هلنا).در حالی که وقتی Q رو میزنم برای objective مینویسهefeat the B.O.W یا یه چیزی تو همین مایه ها.هر چی واستادم کوسه نیومد.چیکار باید بکنم؟
![]()
Last edited by sh79; 23-07-2013 at 16:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)