اون جا که داشتن خاطراتشون رو تعریف می کردند فامیل دور خیلی باحال تعریف می کرد و می خندید
یعنی نزدیک بودم خفه شم از خنده![]()
اون جا که داشتن خاطراتشون رو تعریف می کردند فامیل دور خیلی باحال تعریف می کرد و می خندید
یعنی نزدیک بودم خفه شم از خنده![]()
فامیل دور بعضی وقت ها وسط حرفا یه شعری می خونه چی میگه دقیقاً ؟!
یه تیکه خیلی باحال از خنده دار ترین بخش کلاه قرمزی 92 دارم آماده می کنم . میذارم اینجا دانلود کنید . فقط امیدوارم از خنده منفجر نشید !
راستی نظرتونو بگین خنده دار ترین قسمتی که از کلاه قرمزی 92 دیدین چی بوده تا حالا ؟ کدوم تیکّه ـش ؟
که با این در اگر در بند در مانند، درمانند(یعنی شبیه در)
البته این تغییر یافته مصراع حضرت حافظ هست که میگه :
که با این درد اگر در بند درمانند، در مانند!
باحال ترین تیکه از کلاه قرمزی 92
حتما دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیکه های باحال زیاد داره انصافا
یکیش اون قسمت اول که حراجی راه انداخته بودن
آقای مجری پرسید : این در ماست قیمتش چند ،
فامیل دور : باید زنگ بزنم بپرسم قیمتش همین الان تو این لحظه چند شده ؟ من اگه اینو به شما بفروشم خودم نمیتونم یکیشو بخرم![]()
من این چند روز رو که نبودم تمام قسمت هاش رو گذاشتم امشب دانلود بشه فردا بشینم همش رو با هم نگاه کنم واقعا حرف نداره
سال گذشته که هیچ کدوم رو نرسیدم ببینم دانلود کردم و همش رو توی یک روز دیدم![]()
انتخاب :رامبد جوان روز 13 فروردینماه مهمان برنامه "کلاه قرمزی" میشود تا دقایقی را با این عروسکهای محبوب بگذراند.
به گزارش انتخاب به نقل از مهر، این روزها شبکه دو به رسم چند سال گذشته شبها برنامه پرطرفدار "کلاه قرمزی" را ساعت 20:30 روی آنتن میبرد و طبق روال همیشگی این برنامه مهمانانی از بین هنرمندان نیز دارد.
چند روز پیش مهناز افشار بازیگر سینما مهمان کلاه قرمزی و دوستان بود و حال قرارست 13 فروردین ماه مصادف با روز طبیعت رامبد جوان بازیگر و کارگردان به جمع این عروسکها و آقای مجری بپیوندد.
رامبد جوان که روز درختکاری در سال 91 هم در یک برنامه ویژه حضور داشت، با حضور در این برنامه درباره طبیعت و چگونگی رفتار درست با درختان و طبیعت سخن خواهد گفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)