براتون میل کردم
براتون میل کردم
دوست عزیز
اول اینکه شما وقتی که میخواستید عکس بگیرید باید تلویزیون تان را روی av می گذاشتید تا در قسمت acd/wb آیتمهای آن را نشان دهد ولی آیتمهای آن قسمت برای تلویزیونتان بود نه av و در ضمن در قسمت svc---> pattern sel آن را off کنید که نکردید و در آخر شما چگونه از قسمت مطلب قرمز رنگ صفحه اول استفاده کردید که نتیجه نگرفتید در جایی که منوی آن قسمت فقط با کنترول مخصوص باز می شود که شما ندارید چون منوهایی که در عکس ارسال کردید همه بسته است یعنی بطور کامل نمایش داده نشده است و این نشان دهنده این است که شما آن کنترول را نه ساخته اید و نه دارید. حال بگویید با نداشتن این کنترول شما چگونه می خواهید کمک تان کنم .
روی av بود عکس گرفتم
الان یعنی چی کنترول ندارم؟
الان چه باید کرد ؟
راهی هست تنظیمات منو مخفی ریست بشه؟
دوست عزیز
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
وارد منوی مخفی میشوید و از صفحه اول همین تایپیک قسمت قرمز رنگ را بطور کامل مطالعه و مو به مو رعایت می کنید . و اگر نمی توانید از یک شخص وارد در این امور کمک بگیرید تا دچار مشگل نشوید .
الان کدام فایل صوتی اجرا کنم که همه ی گزینه هاش فعال بشه
نوشته قرمز رو اجرا کنم حل میشه
دوست عزیز
هنگامی که تلویزیون در حالت استندبای هست، با زدن به ترتیب این 4 تا دکمه روی ریموت، به منوی مخفی برید:
[INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]
سپس توسط دستگاهتون در حالی که دیود های مادون قرمز رو به طرف تلویزیون گرفتید، ابتدا فایل FACTORY و سپس فایل 3SPEED رو پخش کنید.
بدین ترتیب منوی مخفی Unlock میشه و می تونید تغییرات را انجام دهید فقط به گزینه های دیگه که ازش سر نمیارید دست نزنید که خیلی خطرناکه!
و اگر بدرستی تمام مراحل قرمز رنگ را انجام دهید مشگل حل می شود و به روز اول برمی گردد . من خودم بارها این کار را کردم و هیچ مشگلی بوجود نیامده است.
\
ممنون درست شد
الان راهی دارد گیرنده دیجیتال رو فعالش کنم اومده در منو جستجوی دیجیتال ولی چیزی پیدا نمی کنه لطفا راهنمای کنید.
سلام دوستان
مدتی هست رو صفحه ال ای دی(سری 5) digital noise filter خود بخود ظاهر می شود هر بار هم که از منوی picture option اونو غیر فعال می کنم بعد از چند دقییقه دوباره ظاهر می شه ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)