بچه هایی که دارن بازی میکنن یه سوال :
Dual Wield تو این نسخه درست شده ؟ یعنی منظورم اینکه قبلا هم بود اما حرکت ترکیبی با هر دو اسلحه همزمان نمیزد . تو دموها که نشون داد داره . اما حالا تو بازی اصلی هم میشه . چون اگه بشه چــی میــــــــــــــشه![]()
بچه هایی که دارن بازی میکنن یه سوال :
Dual Wield تو این نسخه درست شده ؟ یعنی منظورم اینکه قبلا هم بود اما حرکت ترکیبی با هر دو اسلحه همزمان نمیزد . تو دموها که نشون داد داره . اما حالا تو بازی اصلی هم میشه . چون اگه بشه چــی میــــــــــــــشه![]()
دوستان کسی تونسته اولین باس رو شکست بده؟؟ :||||||||||وای
یه ضربه همه جونم میره راهی نیست برا کشتن؟
من زیاد وارد نیستم ولی swordman دو شمشیر دست میگیره حرکات ترکیبی هم انجام میده تازه کانتر اتک هم میده خیلی زیبا
من ٤ تا باس اول بازي رو تو چند ساعت اول زدم....البته اين چهارمي رو يه ربع پيش زدم كه سخت بود
براي كشتن باس اول وقتي با دستش ميزنه برو وايسا بين پاهاش و بزنتش و وقتي هم خواست پاشو بكوبه زمين فرار كن....خيلي راحت با اين استراتژي نفله ميشه(هر دشمن استراتژي داره اونو پيدا كنيد)
كلا براي بارها مردن(شايد وايه بعضي باسها نزديك ٥٠ بار اماده باشين واقعا سختترين بازي عمر منه اين بازي(با اين كه فعلا افتاده رو غلتك و نسبتا راحت شده)
+
سايت خود بازي گفته تو هفته اول پليرها ٤ ميليون بار مردن:
Dark Souls 2 has killed players over 4 million times
+
اين هم ميانگين امتيازات بازي تابحال كه عاليه:
![]()
Last edited by halflife g; 13-03-2014 at 23:35.
اون اولیه که صورتش تو خالیه که شکستش دادی لول چند بودی؟
٤..٥ بار بيشتر level up نكرده بودم كلا دارك سولز يعني همين كه شما اگه لولت ١٥٠ هم باشه اگه استراتژي و نكته ضعف دشمنو پيدا نكني نميتوني بكشيش
راستي شما اگه نميتوني اونو بكشي مسيراي ديگه رو برو ...برو hidea كه اون شواليه هاي بزرگ هستن رو ادامه بده و اگه اونم سخته برو اون حلقه رو كه تاثير سقوط رو كم مي كنه از گربه بخر و برو داخل اون چاه بزرگ تو majula....
يعني شما سه تا انتخاب داري و ميتوني هر كدومو بري جلو و وقتي قوي شدي بياي سر وقت اين يكي ها
.
Last edited by halflife g; 15-03-2014 at 22:18.
اون انقدر کنده که تو می تونی سپرت رو بذاری جیبت و با دو تا دست شمشیر رو بگیری. خواست ضربه بزنه یه جا خالی بده و بعد بزنش .
اقا تو رو خدا یک تست بکنین ببینین Dual wield چطور شده ؟ هنوز مثل قبلا هستش یا درستش کردن ؟ من میمیرم واسه این کلاس .
با سلام
ضمن تبریک سال نو
یه چیزی بگم اینه که داره این بازی یکی از زیبا ترین بازی های عمرمو رقم میزنه
یه سوال کسی تونسته اون ember رو که باید به اهن گر تو the bastile بده پیدا کنه؟
الان هم لول 124 هستم
همه ی boss هارو هم کشتم تا به اینجا حدود 8 و 9 تا
![]()
Last edited by pharm; 21-03-2014 at 02:12.
دوستان میشه لطفا تاریخ دقیق نسخه پی سی رو بذارید کی میاد من الان یکماه منتظرم .....
از کار و زندگی افتادیم....![]()
Last edited by mahpesar; 21-03-2014 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)