دوستانی که از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنند میتونند برای دیدن آنلاین و بدون نیاز به ذخیره عکس در هاردتون اگزیف عکس هارو ببینید. با استفاده از پلاگین زیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه موس رو روی عکسی که دارای اگزیف هست بیارید تا به صورت زیر نمایش داده بشه.
![]()
آتش سوزی نسبتا بزرگ در سه راه ضرابخانه (100 متریه خونمون)
درختان و شمشاد های زیبای حاشیه بزرگراه شهید همت بدلیل انفجار پیت بنزین اتیش میگیرن و قسمتی از این شمشاد ها در اتش خاکستر شدند. خوشبختانه این حادثه تلفات و جراحاتی برای کسی نداشت. ویدئویی هم که گرفتم بعد از ریسایز انشالا آپلود میکنم.
(عکس ها و فیلمبرداری همه با موبایل هستند)
Camera
LG-P970
Focal Length
3.67mm
Exposure
1/100s
ISO
162
مهدی جان اینجا دقیقا میخوای چی رو نشون بدی؟
حادثه؟
پیر مرد؟
پیر مرد در حال نگاه کردن؟
بهتر بود اون آقا تو یک سوم کادر بود و دو سوم دیگه هم با دیاف بسته حادثه رو نشون میداد.یعن مات شدگی نداشتیم
ممنون از خبر رسانی
من درمورد عکس بالایی نظر دادم عزیز نه در مورد صحت حادثه و اخبار و اینچیزا
در نور روز میشه دیافراگم را کاملا بست .مثلا 22 .اینطوری عمق دید میره بالا و میتونستی هم سوژه ی نزدیک و هم سوژه ی دور رو شکار کنی.البته خودت که استاد نرم افزاری و سخت افزاری عکاسی هستی که
بهزاد جان فکر کنم ذکر کردم که عکس با موبایل هستدرسته؟ تغییر اپرچر در موبایل عملا غیر ممکنه احتمالا باید بدونی عزیزه من.
در مورد کادر هم حتما اون ستون رو در سمت چپ کادر میبینی گلم.خوب عملا نمیشه کادر رو یک سوم تر از این کرد. در کنار من و پیر مرد هم کلی ادم بود. من و پیرمرد که تنها نبودیم. ممنون از نقدت عزیز
آره راس میگی هنوز سالیان سال باید کنارت باشیم تا در حد شاگردت شیم![]()
این چه حرفیه بهزاد. من شاگرد که هیچ یک مبتدی ام در عکاسی عزیز. چاکریم
Camera
Canon EOS-1Ds Mark III
Focal Length
47mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/125s
ISO
400
عکس خیلی خاص و خوبی شده ولی یه مقدار جزئی تاریک شده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)