سلام اقا چطوری پترنتبلت axtrom رو باز کنم فراموشش کردم حتی ایمیلم دادم برای باز شدن پترن ولی به اینترنت وصل نیست که لوگین کنه حالا باید چی کار کنم
سلام اقا چطوری پترنتبلت axtrom رو باز کنم فراموشش کردم حتی ایمیلم دادم برای باز شدن پترن ولی به اینترنت وصل نیست که لوگین کنه حالا باید چی کار کنم
سلام
کیف تبلت 7 اینچی الان چه قیمته؟
برای وین تاچ میخوام
من امروز واسه تبلت لنوو خودم فابریک ارجینال خریدم 28تومان
سلام
نمیدونم چرا تبلتم زیرنویس فارسی رو خرچنگ غورباقه میخونه!!! ولی منوی فارسی هم داره
کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟
دوستان تبلت viewsonic اومدن آپديت كنن زدن خراب كردن و ديگه سيستم بالا نمياد! تعميير گاه تبلت كجا سراغ داريد؟
سلام.
من میخوام یه تبلت اندرویدی بگیرم، مثلا Asus Transformer TF300TG.
از دوستانی که دارن یه سوال دارم. آیا میشه در این تبلت سیمکارت ایرانسل رو مستقیم شارژ کرد؟؟
مثلا این میشه ویجت رو نصب و استفاده کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان
من مدتی هست تبلت xpad2 خریدم. البته چون نمیخواستم زیاد هزینه کنم این تبلت را خریدم. حالا یه سوال دارم. اینکه این تبلت بلوتوس نداره اما آیا بلوتوس را ساپورت میکنه یا نه؟ و برای این کار آیا به نرم افزار خاصی نیاز است چون من بلوتوس را که وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیافته. دوم اینکه این تبلت چی پی اس دارد یا نه؟ چون من نتونستم پیداش کنم.
ممنونم از همه عزیزان
سلام دوستان
من مدتیه تبلت xpad 2 خریدم. میخواستم بدونم آیا این تبلت بلوتوس را ساپورت میکنه؟؟ چون وقتی بلوتوس را به تبلت متصل میکنم هیچ اتفاقی نمافته.
سوال بعدی اینکه آیا این تبلت چی پی اس م دار یا خیر
ممنونم از همه عزیزان
فرق کارایی پورت microUSB اندروید با usb چیست مثلا تبلت Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB که میکرو microUSB دارد و آیا میتونه هارد اکسترنال 1TB را ساپورت کنه و فایلهایش را اجرا کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)