تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 84 از 84

نام تاپيک: StarCraft II: Heart of the Swarm

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این بازی رو برا همین روزهای سرد گیمینگ در تابستان گرم کنار گذاشته بودم تا زیاد هم دنیای گیم برام سرد نباشه

تقریبا به اخراش رسیدم و تا الان مثل همیشه بزرگترین نکته مثبت بازی، ملکه سارا کریگان هست و بس
    باز هم گیم پلی بازی روون و به شدت اعتیاد اوره و کوچکترین سستی برابر است با مرگ، بخش تک نفره بازی واقعا عالی کار شده نیروه همگی با بهترین شکل ممکن بالانس شدن و همیشه باید در هنگام حملات و دفاع کردن دقت لازم رو به خرج بدیم. تعداد زیاد نیروها مهم نیستن این چیدمان درست نیروها هستن که باعث برد میشه.
    هیچ موقع از زرگ ها خوشم نیومد اما چه کنم که مجبورا باید باهاشون کنار اومد تا بشه داستان رو پیش برد.
    تنها ایراد بازی در مقایسه با قسمت قبل افت کیفیت داستانی بازی و تا حدودی نبود یک نواوری خاص در گیم پلی هستش که اینم زیاد مهم نیست چون داستان بازی به خودی خود زیبا هستش.
    +
    دلم به حال این پست اخری صفحه قبل سوخت قدیم ها ملت برا جواب دادن همچین سوالی سرو دست میشکوندن اما الان...
    Last edited by Layken; 12-08-2013 at 00:26.

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام به گیمرای pc
    بازی اپدیت شد:

اخر اپدیت این پیغام میاد و بازی اجرا نمیشه هر سری که بازی اجرا میکنم همین حالت هستش:

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

وجود بازی های استراتژیک از جمله این بازی باعث میشه ادم حسرت انحصاری های کنسولا را نخوره .
    در مورد خود باری هم اولش فکر نمی کردم بازی کردن با زرگ ها اینقدر باحال باشه کلا موجودات بامزه ای بودن .
    روند اپگرید و تکامل هم جالب و متفاوت از قبل بود .Impaler ها هم که فوق العاده بودند و فکر کنم دیگه زیادی پر قدرت .
    داشتن Hiro هم بازی را لذت بخش تر می کرد مخصوصا سارا که یک تنه یک ارتش را حریف بود اما تبدیل شدن دوبارش خیلی خیلی ضد حال بود .
    +
    این بازی خیلی توی ذهنم تاثیر گذاشته بود به شکلی که دو هفته ای که بازیش می کردم هر شب وقتی توی حالت خواب و بیدار بودم (اول اینکه ادم می خواد خواب بره و موقعیکه نزدیک بیدار بشه) خواب زرگ ها و ساختن نیرو و ... می دیدم.

5. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

کسانی که با من بازی کردن و من رو میشناسن میدونن که از SC1 من علاقه شدیدی به زرگ داشتم و با زرگ خیلی خوب بازی میکنم.
    من هم روزای اول واقعا خواب های زرگ آلود میدیدم.
    هر وقت قرار تو خواب کابوس ببینم از زلزله و سیل و اینا خبری نیست فقط حمله Hydralisk , Mutalisk میبینم .
    همیشه هم یه hydra منو میکشه و از خواب میپرم.
    در کل خیلی ابرقدرت هستن.

در مورد تبدیل دوباره سارا هم بگم که من فقط منتظر یه همچین چیزی بودم. سارا با اون بالها و سیستم خوشگل تره

7. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •