چرا اونوقت ؟
چرا پس توی تریلر با Trissـه ؟ از این انتخابیاس لابد ؟ این چه عشقیه!
چرا اونوقت ؟
چرا پس توی تریلر با Trissـه ؟ از این انتخابیاس لابد ؟ این چه عشقیه!
Last edited by manuelcalavera; 10-06-2014 at 21:18.
با کیفیت ترین نسخه از تریلر رو (تا قبل از بیرون دادن یه نسخه از سمت استودیو) می تونید از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تریلر:
اینکه به جای نمایش یه قسمت Epic و سر هم کردن چند قسمت و درست کردن هایپ بیش از حد یه نمایش خیلی ساده از یه ماموریت monster hunting که حرفه اصلی Geralt هست گذاشتند واقعا جای تقدیر داره. حیف که نمایش 45 دقیقه ای پشت درهای بسته رو نمی تونیم ببینیم.
نقاط قوت به نظرم یکی گرافیک بود که البته روی XB1 اجرا میشد و مسلما در آینده با اجرا روی PC که پلتفرم lead استودیو هست، سطح بسیار بالاتری رو می بینیم و البته حرکات صورت که خیلی نسبت به قبل پیشرفت داشت، یه مورد دیگه صداگذاری و موسیقی متن بود که واقعا عالی کار شده بود، از زمان تعقیب و گریز Griffin و ریتم تند و در ادامه گم کردن Griffin و آروم شدن ریتم... خیلی خوب کار شده بود.
مبارزات هم پیشرفت قابل توجهی داشت، انیمیشن roll که به کلی حذف شده و جای خودش رو به جاخالی دادن و side step و back step و حرکات ریز داده که جای مانور زیادی داره و البته حرکات ظریف تری که میشه با شمشیر انجام داد، از جمله منحرف کردن تیر تیروکمانی که به سمت Geralt شلیک شد و استفاده از kick به عنوان یه گزینه دیگه در موقع مبارزه... خشونت بالای مبارزات و حتی قطع کردن اعضای بدن هم در نوع خودش جالب بود. سیستم inventory به نظر میاد تلفیقی از عناوین قبلی و diablo شده، چون با اینکه بیس شبیه به قبل هست، سیستم شبکه ای اضافه شده.
اما مواردی که هنوز جای کار داره، بعضی از انیمیشن های حرکت هست، یکی دو مورد خاص موقع مبارزات و یه مورد به خصوص موقع حرکت در سراشیبی هست که هنوز با بعضی از عنوان هایی که انیمیشن های تاپ دارن مثل AC فاصله داره، که با توجه به مدت زمان باقیمانده میشه امیدوار بود که بهتر بشه. البته بعضی از انیمیشن ها مثل صحنه ای که گرالت می پره و لبه کوه رو می گیره یا پرش و roll هایی که داشت رضایت بخش بودند.
البته گفتم مطمئنا برای همه اینجوری نیست، با اینکه همشون رو تست می کنم اما برای من رقابتی مطرح نیست.
خوشبختانه هر دو استودیو هم ملاحظه کردند و تاریخ ریلیز DA هم به شکلی هست که سرگرممون می کنه تا گزینه اصلی که Witcher 3 هست فرا برسه
اصولا Geralt شخصیت چند لایه ای داره، اما هم توی رمان ها و هم سریال، گزینه اصلی همیشه Yen هستچرا پس توی تریلر با Trissـه ؟ از این انتخابیاس لابد ؟ این چه عشقیه!
بازی توی خیلی از جاها از رمان ها پیروی نمی کنه، یکی از اونها میزان ارتباط Geralt با Triss هست، مخصوصا توی این تریلر آخر.
واسه منم رقابت خاصي بينشون نيس(چون وقتي هيچكدومو بازي نخواهم كرد كه ديگه رقابتي پيش نمياد)ولي منظورم از بعد ژورناليستي بود
+
راستي تريلر جديد بازي تو كنفرانس واقعا خيلي بهتر از اون قبلي بود و گرافيكش منو مبهوت كرد يعني اصلا اون وسعت و اون گرافيك عالي بود(البته به نظرم اكشنش جا داشت براي عمق بيشتر ولي خوب بود)
در كل اگه اين گرافيك تاييد شه كه رو x1 و كلا كنسولاي جديد بوده واقعا تحسين برانگيز
.
بچه ها من هنوز ویچر های قبلی رو بازی نکردم ... به نظرتون بازی کنم ؟ خیلی تعریفشو شنیدم.
یه بازی نقش آفرینی خوب میخوام از اینا که جوابت تو روند بازیت تاثیر داره.
ویچر اینجوریه ؟
در جریان دموهای روی استیج دو تریلر دیگه از گیم پلی پخش شد. یکی در حضور IGN و یکی در حضور GameSpot که تریلر شماره 2
بخش هایی از شهر Novigrad رو نشون میده و تریلر شماره 3 بخش هایی از یک مرداب... می تونید تریلرها رو از اینجا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بولد شده جزو ویژگی های اصلی Witcher هست، شاید بیشتر از هر نقش آفرینی دیگه ای که توی چند سال اخیر داشتیم. مگه اینکه برگردیم به 10-15 سال قبل.
شماره اول به خاطر انجین قدیمی و گرافیک از مد افتاده کنار اومدن باهاش ممکنه واستون یه کم سخت باشه، اما حتما توصیه می کنم حداقل Witcher 2 Enhanced Edition
رو بازی کنید که بحث انتخاب مثل شماره اول توی اون پررنگ هست تا این حد که به عنوان نمونه یه انتخاب مهم شما در Act 1 بازی، کل Act 2 رو عوض می کنه به علاوه اینکه
بر خلاف شماره اول، بحث انجین و گرافیک از نقاط قوتش محسوب میشه و هنوز یکی از زیباترین مناظر طبیعی رو بین بازی های نقش آفرینی داره.
ممنونقسمت بولد شده جزو ویژگی های اصلی Witcher هست، شاید بیشتر از هر نقش آفرینی دیگه ای که توی چند سال اخیر داشتیم. مگه اینکه برگردیم به 10-15 سال قبل.
شماره اول به خاطر انجین قدیمی و گرافیک از مد افتاده کنار اومدن باهاش ممکنه واستون یه کم سخت باشه، اما حتما توصیه می کنم حداقل Witcher 2 Enhanced Edition
رو بازی کنید که بحث انتخاب مثل شماره اول توی اون پررنگ هست تا این حد که به عنوان نمونه یه انتخاب مهم شما در Act 1 بازی، کل Act 2 رو عوض می کنه به علاوه اینکه
بر خلاف شماره اول، بحث انجین و گرافیک از نقاط قوتش محسوب میشه و هنوز یکی از زیباترین مناظر طبیعی رو بین بازی های نقش آفرینی داره.
منظورت همون witcher 2 : assassin's of king ـــه ؟
Last edited by 3Dmajid; 14-06-2014 at 21:46.
شما The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Editionرو بگیرید ، چون کامل تره !!ممنون
منظورت همون witcher 2 : assassin's of king ـــه ؟
The Witcher 3: Wild Hunt - Collector's Edition Unboxing
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من witcher 2 رو نصب کردم خیلی از بازیش خوشم اومد واقعا همه چیش عالیه ...
فقط یه سری ایرادای جزئی داره تو انیمیشن و کنترل کاراکتر که صد در صد نسخه ی بعدی رفع میشه.
واقعا مشتاقم هر چی زودتر نسخه ی بعدی رو بازی کنم چون از تریلرش معلومه خیلی توپه![]()
يوروگيمر طي مصاحبه اي كه با ex pro بازي داشته تاييد كرده كه نمايش بازي تو e3 روي يك x1 اجرا ميشده در رزولوشن 900p و 30 فريم.....در ادامه هم گفته در حال كارن تا رزولوشن رو براي ps 4 و x1 به 1080 برسونن ....البته گفته هنوز SDK هاي جديد كنسول x1 رو نگرفتن و رسيدن به رزولوشن 1080 براشون رو ps 4 راحتتر
+
با شنيدن اين خبر نسبت به كنسولاي نسل جديد اميدوارم شدم چون انتظار نداشتم رو كنسول دارن اجراش مي كنن(واقعا از لحاظ گرافيكي وحشتناك استوديو سازنده بازي)
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)