تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 33 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نظرات جالبی رو مطرح کردی علیرضا جان، منم سعی می کنم قسمت به قسمت جواب بدم.

چرا فوتبال روز اروپا در این شرایط همون کاری رو میکنه که فوتبال عقب مونده ایران هم به همون فکر میکنه
    شاید بگی کیفیت و سرعت انجام این تاکتیکهاست که تفاوت اروپا و آسیا رو رقم میزنه
    اما من فکر میکنم جدای از این در سطح اولش(اروپا) در مقابل چنین تیمهایی تنوع تاکتیکی نداره و متاسفانه به جای تمرین روی روشهای دیگه سعی کرده فقط سرعت کارو ببره بالا(فکر نمیکنم الان تیمی در دنیا بتونه سیستم بردن توپ به کناره ها و شوت زدن رو سریعتر رئال انجام بده) که اونم چاره واقعی کار نیست چون آمار میگه انرژی زیاد در این سیستم مساویه بازدهی کم
    رئال این فصل نمونه آماری کاملیه هر تیمی در مقابل رئال عقب کشیده و فضاهای ضد حمله این تیم رو بسته رئال به کناره ها رفته و سانتر کرده(بازم میگم این مشکل فقط توی رئال نیست) و اغلب اوقات هم در حالی که توپهای فراوونی روی دروازه ریخته کمتر موفق بوده
    این مورد که راه حل اروپا برای مقابله با چنین تیم هایی چی بوده به نظرم بخش اعظم اون به همون قسمتی که اشاره داشتی یعنی " کیفیت و سرعت انجام این تاکتیکها" مربوط میشه... مثلا برای بازی دو شب قبل آیا رئال به اندازه ی کافی موقعیت خلق نکرد؟ مشکل اصلی توی دقت کم در تمام کنندگی بود و این تمام کنندگی هم نا خودآگاه به همون "کیفیت انجام" بر می گرده ، در غیر این صورت توی لیست گلزنان رئال می تونستیم اوزیل/خدیرا/دی ماریا/کوئنترائو را هم ببینیم و برای همین فکر نمی کنم مشکل رئال بیشتر از ناحیه ی اشتباهات تاکتیکی و برنامه های تیم بوده باشه.

حالا دعوت من رو بپذیر و به بازی بارسا چلسی در فصل پیش سری بزن(ناگفته نمونه که بارسا هم در اغلب اوقات در دوران گواردیولا با چنین تیمهایی مشکل داشت اما تونست از نظر ایجاد موقعیت در مقابل چلسی این مشکل رو برطرف کنه)
    بارسا واقعا در زمان حمله در مقابل تیمی که شدت تمرکزش و تجمعش در دفاع بسیار بیشتر از منچستر یووه و psg بود تنوع حملاتش بیشتر بود و از راه های متفاوتی ایجاد موقعیت میکرد
    بعد از بازی با چلسی بیشترین سوالی که شد این بود که چرا بازیکنای بارسا شوت نزدن اما من فکر میکنم بارسا روی بازی کردن با روشهای دیگه تعمد و اصرار داشت
    از قضا(!) به نظرم بخش زیادی از مشکل بارسا در مواجهه با تیم هایی مثل چلسی یا اینتر همین اصرار بر بازی روی زمین و اقدام نکردن به زدن شوت و کمتر سرعت دادن به بازی در یک سوم دفاعی حریف هست و اگر موقعیت هایی خلق شده بیشتر به خاطر سرعت بیشتر به اجرا گذاشتن همون تاکتیک های معمول بوده یا نبوغ بعضی چهره های خاص.

حالا با همین عینک به بازی دورتموند هم دقت کن این تیم هم دقیقا سعی داره در حملاتش با تنوع تاکتیکی بیشتری ایجاد موقعیت کنه
    من منتظرم بازی بایرن و آرسنال رو هم ببینم

در کل به نظر من اروپا به جای توقف و فکر کردن در مورد برخورد با چنین تیمهایی صورت مسئله رو پاک کرد و حالا داره بیشتر به استفاده از ضد حملات رو میاره
    بله، دورتموند از تیم هایی هست که از بازیشون میشه واقعا لذت برد، برای بهتر جواب دادن به سوالی که از ابتدا مطرح کرده بودی می تونیم به یکی از صحبت های اخیر یورگن کلوپ رجوع کنیم، اونجا که در مورد رویکرد و هدف کلی و نهایی تیمش عینا به بالا بردن سرعت چه از لحاظ سرعت تیمی و چه از لحاظ سرعت تصمیم گیری اشاره می کنه:

"We want to be very, very fast with the mind and the legs. Everything at full speed. There is no defending against what you do quickly and accurately"

منم دقیقا همین مسئله رو میگم که تنوع حملات بارسا بیشتره
    سر شوت دور زدن مدافع کنار و پاس به عقب و پاس توی در و ضربه پدرو
    اما باید منصف باشم و بگم که منچستر در اون دو فینال
    به این شدت بازی با رئال روی دفاع تمرکز نداشت و فکر میکنم اصلا اون دو فینال نتونه به بحث ما کمک کنه
    شکل اون دو فینال یه جور دیگه ای بود
    درسته یونایتد در اون دو فینال هر چند تدافعی بازی می کرد ولی تا این حد بسته نبود ، با این حال نمیشه اینو به طور کامل بی ارتباط دونست، بالاخره شاکله ی یونایتد و خصوصا حضور شخص SAF ثابت بوده...
    من در کمال احترام عکس قسمت بولد شده رو فکر می کنم، یعنی به نظرم رئال (سوای بعضی از بازی های این فصل که به طور کلی افت کرده) توی حمله تنوع به مراتب بیشتری نسبت به بارسا داشته که باعث شد سال قبل کمتر مقابل تیمی به مشکل بر بخوره، رئال معمولا شیوه های مختلفی را برای گلزنی پیاده می کنه از پاس های کوتاه در فضاهای بسته توسط اوزیل/بنزما تا پاس های بلند آلونسو/دی ماریا تا اقدام به زدن شوت توسط رونالدو/دی ماریا/بنزما یا بردن بازی به جناحین برای ارسال های زمینی/هوایی یا ضد حملات سریعی که معمولا نقطه ی آغازشون از ضربات شروع مجدد حریف روی دروازه ی رئال هست...

درسته در اون بازی رئال مصدوم داشت اما تاکتیک تیم تفاوت خاصی نکرده بود
    موافقی؟
    به جای لفظ تاکتیک ثابت باید بگم که بیشتر رویکرد تیم یکسان بوده ولی با نبود دی ماریا در بال راست و نبود کوئنترائو در دفاع چپ و حضور فعالی که هر دو دفاع و به خصوص حمله دارند عملا مثل ماشینی که اجزای کافی رو برای حرکت نداشته باشه تیم دچار مشکل بود(سوای مدافعین غایبی که به خودی خود باعث احتیاط بیشتر سایر بازیکنان تیم هم شده بود)
    دقیقا چون رئال متوجه شد برای گذشتن از رافائل نیازی به رونالدو نیست و چندین بار دیدیم که بازیکنای دیگه با رافائل تک به تک شدن
    رونالدو بعد از گذشت چند دقیقه رفت داخل 18 تا از ضربات سر استفاده کنه که موفق هم بود
    اما تا زمان اومدن والنسیا سمت راست منچستر اذیت شد
    من احساس می کنم هم توی این بازی و هم بازی یونایتد با تاتنهام(اگه اون بازی رو تماشا کرده باشی) فیل جونز مشخصا با هدف یارگیری وارد زمین شده بود که در بازی با تاتنهام این باعث شد گرث بیل به وسط رو بیاره و اون کارایی همیشگی خودش را نداشته باشه(که اتفاقا این تمرکز زیاد روی سمت راست دفاع باعث شد آرن لنون که در سمت دیگه هست تبدیل به کلیدی ترین بازیکن تاتنهام بشه و نهایتا بازی رو مساوی کنند) و در این بازی هم رونالدو به همین خاطر به سمت مرکز و تا حدودی سمت راست متمایل شد(که اتفاقا این تمرکز زیاد یونایتد باز هم موجب ایجاد یک خلا در سمت چپ دفاعشون شد جایی که دی ماریا چند بار درخشید و جزو بهترین بازیکنان رئال بود)

رفتن کاسیاس برای لالیگا یک تراژدیه درست مثل رفتن رائول یا حتی تصور رفتن ژاویستا
    ممنون که وضعیت رو درک می کنی علیرضا جان!
    باید اعتراف کنم وقتی رائول به شالکه رفت با این وجود که من از بایرن طرفداری می کنم و البته رقابت شدیدی که بین بایرن و شالکه وجود داره، تا موقع حضورش بازی های شالکه رو هم تا جای ممکن تماشا می کردم از موفقیت این تیم خوشحال میشدم.

2. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این مورد که راه حل اروپا برای مقابله با چنین تیم هایی چی بوده به نظرم بخش اعظم اون به همون قسمتی که اشاره داشتی یعنی " کیفیت و سرعت انجام این تاکتیکها" مربوط میشه... مثلا برای بازی دو شب قبل آیا رئال به اندازه ی کافی موقعیت خلق نکرد؟ مشکل اصلی توی دقت کم در تمام کنندگی بود و این تمام کنندگی هم نا خودآگاه به همون "کیفیت انجام" بر می گرده ، در غیر این صورت توی لیست گلزنان رئال می تونستیم اوزیل/خدیرا/دی ماریا/کوئنترائو را هم ببینیم و برای همین فکر نمی کنم مشکل رئال بیشتر از ناحیه ی اشتباهات تاکتیکی و برنامه های تیم بوده باشه.
    اجازه بده موقعیت گل رو تا حدودی ارزشگذاریش کنیم
    در موقعیت سازی مهم اینه که تو بازیکن هدف رو در چه وضعیتی صاحب توپ میکنی یا یه وضعیتی براش فراهم میکنی که به توپ برسه
    وقتی ارسالهای ریسکی روی دروازه داشته باشیم بازیکن هدف رو در موقعیت 50 50 قرار میدیم یه باید مثل رونالدو نابغه باشه که از هر 5 ارسال یکی رو اونجوری بلند بشه و گل کنه یا اینکه باید قبول کنیم که بازیکن در شرایط 50 50 به توپ ضربه بزنه که اون توپ هم طبیعتا سرانجامی مبهم داره
    اما گاهی اوقات بازیکن هدف رو با یه پاس عالی یا یه بازی ترکیبی یا یه ارسال هدفمند در موقعیت تک به تک با دروازبان قرار میدیم
    اونجا دیگه اوضاع فرق میکنه احتمال گل کردن اون توپ بالاتر از 70 درصده اینجا میشه به بازیکنی که این موقعیت رو از دست میده ایراد گرفت

ارسال از کنار و شوت دقیقا در اغلب اوقات برای بازیکن هدف موقعیت 50 50 به وجود میاره

خیلی این مطلب رو میشنوم که بازیکنای رئال بی دقت هستن
    اما این رو باید در نظر گرفت که اونها رو در چه شرایطی در موقعیت گل قرار میدیم؟
    یا تاکتیک مورد نظر با چه کیفیتی توپ رو به بازیکن هدف میرسونه؟

در مورد موقعیت گل باید بگم روشی که رئال انتخاب کرده بود در این ارزشگذاری موقعیتهایی با ارزش و درصد بالا در اختیار بازیکن هدفش قرار نمیداد

از قضا(!) به نظرم بخش زیادی از مشکل بارسا در مواجهه با تیم هایی مثل چلسی یا اینتر همین اصرار بر بازی روی زمین و اقدام نکردن به زدن شوت و کمتر سرعت دادن به بازی در یک سوم دفاعی حریف هست و اگر موقعیت هایی خلق شده بیشتر به خاطر سرعت بیشتر به اجرا گذاشتن همون تاکتیک های معمول بوده یا نبوغ بعضی چهره های خاص.
    در مورد بازی با اینتر یا چند بازی در لالیگا این حرفت رو میپذیرم اما در مورد بازی با چلسی نه
    در اون دو بازی بارسا ایجاد موقعیت کرد تک به تک شد به تیر زد پنالتی گرفت گل زد

من در کمال احترام عکس قسمت بولد شده رو فکر می کنم، یعنی به نظرم رئال (سوای بعضی از بازی های این فصل که به طور کلی افت کرده) توی حمله تنوع به مراتب بیشتری نسبت به بارسا داشته که باعث شد سال قبل کمتر مقابل تیمی به مشکل بر بخوره، رئال معمولا شیوه های مختلفی را برای گلزنی پیاده می کنه از پاس های کوتاه در فضاهای بسته توسط اوزیل/بنزما تا پاس های بلند آلونسو/دی ماریا تا اقدام به زدن شوت توسط رونالدو/دی ماریا/بنزما یا بردن بازی به جناحین برای ارسال های زمینی/هوایی یا ضد حملات سریعی که معمولا نقطه ی آغازشون از ضربات شروع مجدد حریف روی دروازه ی رئال هست...
    ببین معراج جان
    تیمها در فصل پیش در مقابل رئال کمی بازتر بازی میکردن اما در این فصل اغلب اوقات سعی میکنن فضاهای خالی رو ببندن و تا جای ممکن کناره ها رو عقب نگه دارن به ویژه در سمت رونالدو
    به همین خاطره که میگم رئال در این فصل بهتره به جای بالا بردن کمیت ارسال توپهای بلند به درون 18 سعی کنه برای رسیدن به دروازه حریف و پیدا کردن درهای دفاعیشون کمی صبور تر باشه
    تاکتیک رئال تا اینجا نه در کوپا جواب داده نه در لیگ قهرمانان و نه در لالیگا
    تا پایان فصل هم چیزی نمونده به نظر من رئال ابزارش رو داره و میتونه روشش رو تغییر بده

پی نوشت: البته نگاه کلیمون به بحث جدای از مسئله رئال باید همون تنوع تاکتیکی در ساختارهای هجومیِ اغلب تیمهای اروپایی در مقابل تیمهای دفاعی باشه

4. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

این متن رو یه جا دیدم به نظر خوب اومد گفتم بزارم اینجا....

پس از حادثه مونیخ در سال 1958 ، رئال مادرید قهرمان اروپا شد. آنها از یوفا خواستند که جام رو به یونایتد بده چون معتقد بودند اونها شایسته کسب این عنوان بودند. یونایتد در آن سال یکی از قویترین تیم های اروپا بود. اما این موضوع با مخالفت یوفا مواجه شد.

رئال در آن سالها دو بازی دوستانه با یونایتد ترتیب داد و تمام پول حاصل از اون رو به یونایتد داد تا کمک به بازیابی این تیم کنه. همچنین اونها میخواستند دو تن از ستارگان افسانه ای آن سالهای خودشون رو به یونایتد بدند تا این تیم به قدرت سابق خود برگرده. آلفرو دی استفانو و پوشکاش. این تصمیم اونها به خاطر قوانین آن روزهای اتحادیه فوتبال انگلستان هیچگاه به وقوع نپیوست.

سر بابی چارلتون در بازی دوستانه ابتدای امسال که تابستان در سانتیاگو برنابئو برگزار شد ، با یادآوری اون روزها از تلاش های رئال تشکر کرد. در مراسمی در برنابئو توسط آلفردو دی استفانو از سر بابی چارلتون قدردانی شد و پیراهن رئال به اسم سر بابی چارلتون به او اهدا شد. سر بابی چارلتون نیز در اقدامی مشابه ، پیراهن یونایتد رو به دی استفانو اهدا کرد. ( سر رییس افتخاری یونایتد و یکی از سفیرهای تیممونه )

البته در برهه ای رابطه دو باشگاه دوستانه نبود. زمانی که رئال به دنبال رونالدو بود فرگوسن در مصاحبه ای آنها رو به بی اخلاقی متهم کرد و گفت که بارسا تیم با اخلاق تری نسبت به رئاله. البته با بازگشت فلورنتینو پرس ، رابطه سرد دو باشگاه در زمان کالدرون به گرمی گرایید و دو تیم بارها همراه همدیگه برای یونیسف کار کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو تیم در اقدامی مشترک ، دو بازی رفت و برگشت و نمادین رو با یکدیگر برگزار می کنند. بازی اسطوره های یونایتد مقابل اسطوره های مادریدی. بازی اول این دو تیم تابستان امسال انجام شد و با برتری مادریدی ها به پایان رسید. بازی دیگر در تابستان آینده در اولدترافورد برگزار میشه و اوسین بولت هم با پیراهن یونایتد در این بازی به میدان خواهد رفت.

همه اینها در کنار تشویق گیگز در بازی این هفته دو تیم ، رابطه گرم مدیران دو باشگاه رو با یکدیگر میرسونه. دوستی نزدیک فرگوسن و مورینهو و همچنین رابطه خوب رونالدو با بازیکنان و کادر فنی یونایتد ، از دیگر نکته های جالب بازی دو تیمه.
    Last edited by D3vil_A; 15-02-2013 at 23:32.

6. 14 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اجازه بده موقعیت گل رو تا حدودی ارزشگذاریش کنیم
    در موقعیت سازی مهم اینه که تو بازیکن هدف رو در چه وضعیتی صاحب توپ میکنی یا یه وضعیتی براش فراهم میکنی که به توپ برسه
    وقتی ارسالهای ریسکی روی دروازه داشته باشیم بازیکن هدف رو در موقعیت 50 50 قرار میدیم یه باید مثل رونالدو نابغه باشه که از هر 5 ارسال یکی رو اونجوری بلند بشه و گل کنه یا اینکه باید قبول کنیم که بازیکن در شرایط 50 50 به توپ ضربه بزنه که اون توپ هم طبیعتا سرانجامی مبهم داره
    اما گاهی اوقات بازیکن هدف رو با یه پاس عالی یا یه بازی ترکیبی یا یه ارسال هدفمند در موقعیت تک به تک با دروازبان قرار میدیم
    اونجا دیگه اوضاع فرق میکنه احتمال گل کردن اون توپ بالاتر از 70 درصده اینجا میشه به بازیکنی که این موقعیت رو از دست میده ایراد گرفت
    ارسال از کنار و شوت دقیقا در اغلب اوقات برای بازیکن هدف موقعیت 50 50 به وجود میاره
    علیرضای عزیز اگه امکانش بود یکبار دیگه هایلایت های بازی رو مرور کن و به جز گلی که به ثمر رسید موقعیت هایی مثل فرصت اوزیل از
    چند متری روی پاس زیبای آلونسو ، ضربه ی بد خدیرا از ناحیه ای چسبیده به محوطه، ضربه ی کوئنترائو از چند متری دروازه روی ارسال
    تقریبا زمینی خدیرا، یا ضربه ای که به دیرک دروازه اصابت کرد و ... وجود داشتند که هر کدوم یک موقعیت گلزنی خوب بودند، مواردی مثل
    شوت از راه دور (مثل ضربات دی ماریا و رونالدو) یا ضربات کاشته ی خطرناک رونالدو(2 مورد) یا ارسال های بلند از جناحین را به خاطر اصراری
    که روی شانس کم تبدیل چنین توپ هایی به گل داشتی در نظر نگرفتم، از فرصت هایی که اسم بردم هر کدوم شانس بالای گلزنی رو داشتند
    البته زیاد به به کار بردن لفظ فرصت بالای […] درصد زیاد اعتقاد ندارم ولی به هر حال می بینیم که بحث فرصت سوزی (فرصت بسیار خوب گلزنی)
    مطرح بوده تا خلق فرصت.
    موارد داوری را هم کلا در بحث ها وارد نکردم چون معتقدم تا وقتی که نتیجه ی لازم می تونسته توسط بازیکنان و در زمین کسب بشه نباید
    سراغ داور بازی را گرفت.

خیلی این مطلب رو میشنوم که بازیکنای رئال بی دقت هستن

اما این رو باید در نظر گرفت که اونها رو در چه شرایطی در موقعیت گل قرار میدیم؟

یا تاکتیک مورد نظر با چه کیفیتی توپ رو به بازیکن هدف میرسونه؟

در مورد موقعیت گل باید بگم روشی که رئال انتخاب کرده بود در این ارزشگذاری موقعیتهایی با ارزش و درصد بالا در اختیار بازیکن هدفش قرار نمیداد
    اینکه اشاره کردی به فرصت سوزی (یا نسوزی!) مهاجمین رئال در طول یکی دو سال اخیر، باید بگم که توی بسیاری از موارد این انتقادات به جا
    بوده، البته موارد متعددی هم بوده که انتقادهای ناروا و سخت گیرانه ای علیه بنزما و به خصوص هیگواین مطرح شده ولی به هر حال نمیشه یک
    حکم کلی داد، فرصت های به قول شما بالای مثلا 90% زیادی بوده که مهاجمین/هافبک ها از دست دادند و در عین حال فرصت هایی هم بوده که
    شاید 50 50 بوده ولی عده ای صرفا توقع گلزنی داشتند ... توی موارد مشخص تر، بعضی از ال کلاسیکوهای چند سال اخیر را میشه مثال زد
    که نمونه ی فرصت سوزی (فرصت های با درصد بالا و نه 50 50) از سمت بازیکنان رئال زیاد بوده که برای تعقیب دقیق اون میشه به راحتی به
    آرشیو هایلایت های این بازی ها رجوع کرد.

در مورد بازی با اینتر یا چند بازی در لالیگا این حرفت رو میپذیرم اما در مورد بازی با چلسی نه
    در اون دو بازی بارسا ایجاد موقعیت کرد تک به تک شد به تیر زد پنالتی گرفت گل زد
    منظورم از چلسی ، چلسی هیدینگ بود، بهتر بود از ابتدا عنوان می کردم.

تیمها در فصل پیش در مقابل رئال کمی بازتر بازی میکردن اما در این فصل اغلب اوقات سعی میکنن فضاهای خالی رو ببندن و تا جای ممکن کناره ها رو عقب نگه دارن به ویژه در سمت رونالدو
    به همین خاطره که میگم رئال در این فصل بهتره به جای بالا بردن کمیت ارسال توپهای بلند به درون 18 سعی کنه برای رسیدن به دروازه حریف و پیدا کردن درهای دفاعیشون کمی صبور تر باشه
    تاکتیک رئال تا اینجا نه در کوپا جواب داده نه در لیگ قهرمانان و نه در لالیگا
    تا پایان فصل هم چیزی نمونده به نظر من رئال ابزارش رو داره و میتونه روشش رو تغییر بده
    شکی نیست که این فصل رئال نواقصی را نسبت به فصل قبل داشته کما اینکه نتایج کاملا گویا هستند ولی من دلیل این افت را بیشتر درونی
    می بینم تا از تاکتیک تیم های مقابل، رئال الان سال سوم هست که زیر نظر مورینیو به این شکل بازی می کنه، در فصل قبل هم تیم های زیادی
    بیش از حد عقب می کشیدند ولی اون موقع تیم از هر نظر آماده تر و یک دست تر بود که باعث میشد موفق تر عمل کنه ، اون زمان بعد از رسیدن
    به گل اول بود که دفاع تیم ها باز میشد و گل های متعددی را روی ضد حملات و هدف گرفتن عمق دفاع شاهد بودیم.
    به هر حال همون طور که اشاره کردی رئال این فصل مشکلاتی داره که بهتره توی فرصت باقیمونده هرچه زودتر اونها رو رفع کنه و سطح خودش را
    به سطح فصل قبلش نزدیک کنه.

پی نوشت: البته نگاه کلیمون به بحث جدای از مسئله رئال باید همون تنوع تاکتیکی در ساختارهای هجومیِ اغلب تیمهای اروپایی در مقابل تیمهای دفاعی باشه
    البته این موضوع خیلی گسترده هست و همکاری دوستانی که تیم های مختلفی را طرفداری می کنند و شناخت بهتری از تیم هاشون دارند رو می طلبه.
    خصوصا که در یک صحبت دو نفره فقط دیدگاه دو نفر مطرح میشه و در عین حال که موارد مهمی از قلم می افته، کمی ملال آور میشه.

علیرضای عزیز فکر می کنم یک طرفدار بارسا با یک طرفدار رئال تا حدی می تونن نظرات نزدیک به همی رو در مورد تیم خودشون و تیم مقابل داشته
    باشند و از اون حد به بعد نظرات مثل نظر افراد در هر مورد دیگه ای تفاوت پیدا می کنه و به نظرم همین که فرصت چنین بحث هایی پیش میاد را باید
    غنیمت دونست ، شخصا دوستان بارسایی خوبی دارم که گهگاهی با هم خیلی دوستانه کل کل(!) می کنیم ولی در عین حال مایه ی شوخی را بیشتر
    می گیریم و هیچ وقت هم کدورتی پیش نمیاد. امیدوارم در آینده هم بحث های سازنده ای به این شکل داشته باشیم.

8. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نگاه روز:بایرن و آرسنال به هم رسیدند / رقبای نامتعارف قرمز

نبرد دو تیم هجومی اروپا جذابیت های خاص خود را دارد به خصوص که دو تیم در خط میانی از بازیکنان طراح و خوش فکر بسیاری سود می برند.

محتوای مخفی: نمایش 
    بر خلاف بعضی دیدارهای سنتی در فوتبال اروپا، کم پیش آمده که آرسنال و بایرن مونیخ به مصاف یکدیگر بروند. دو تیمی که علی رغم اشتراک در ارائه بازی هجومی تفکر متفاوتی نسبت به حمله کردن دارند.
    یکی پر حوصله و دیگری کم طاقت. تیم انگلیسی ای که کمتر شبیه همتایانش است و تیم آلمانی که در این فصل یک سر و گردن بالاتر از سایر تیم های بوندسلیگاست.

تیم دوم گروه B مسابقات در حالی در امارات استادیوم میزبان نایب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان است که هوادارانش چند سالی است به شدت از بی جامی رنج می کشند. در فصل پیش رو نیز طلسم بی جام ماندن ونگر و شاگردانش ادامه خواهد یافت اگر آنها در اروپا هم به جایی نرسند.

در سمت مقابل تیمی قرار دارد که از هر لحاظ آماده است و تنها شاید غیبت مدافعان میانیش دردسر ساز گردد. یوپ هاینکس که پس از عقد قرارداد میان بایرن و گواردیولا کاملاً می داند آخرین حضور اروپایی اش را با باوارایی ها خواهد داشت قصد دارد خاطره تلخ شکست در فینال مونیخ در فصل گذشته را از ذهن هواداران پاک کند تا با خاطره ای خوش تیم را ترک نماید.

با شناختی که از دو تیم بایرن مونیخ و آرسنال داریم یک دیدار تماشایی دیگر بسیار محتمل به نظر می رسد. نبرد دو تیم هجومی اروپا جذابیت های خاص خود را دارد به خصوص که دو تیم در خط میانی از بازیکنان طراح و خوش فکر بسیاری سود می برند.
    جدال دو تیم اگر پیچیده نشود و کارشان گره نخورد بدون شک به زیبایی دیدار رئال- منچستر نیز خواهد رسید. با حضور ویلشر، کاسورلا و آرتتا، آرسنال در خانه از مالکیت توپ برخوردار خواهد بود و حالا که مهاجم سابق مونیخی ها (پودولسکی) را در ترکیب خود می بیند به چیزی جز پیروزی نمی اندیشد تا در آلیانس آره نا بیش از پیش عذاب نکشد.

با این وجود نمی توان از شواینی، کروس، ریبری و سایر مهره های هجومی میهمان غافل شد که آنها همان قدر که در حملات فرصت طلبند در ضد حملات نیز سریع و با برنامه هستند.

فرصت تماشای یک دیدار اروپایی جذاب دیگر را از دست ندهید.

دروگبا آماده بازی گالا-شالکه، در میان استقبال پرسروصداترین تیم دنیا

بلندی صدای تماشاچیانی گالا در تازه ترین دیدار این تیم که مسابقه دربی محسوب می شد 131 دسی بل بود که بلندتر از صدایی است که در پنجاه متری یک جت جنگنده هنگام بلند شدن از زمین می شنویم

دیدیه دروگباˈ باید هنگام مصاف گالاتاسرای با شالکه در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا خود را آماده استقبال توفانی هواداران این تیم کند. بویژه آن که آنها اکنون عنوان ˈ پر سر و صدا ترین ˈ را در جهان کسب کرده اند.

به گزارش روزنامه های انگلیس، بلندی صدای تماشاچیانی گالاتاسرای در تازه ترین دیدار این تیم که مسابقه دربی محسوب می شد 131 دسی بل بود که بلندتر از صدایی است که در پنجاه متری یک جت جنگنده هنگام بلند شدن از زمین می شنویم .

این سنجش بر اساس ضبط صدای هواداران گالاتاسرای در ˈ ترک تلکن آرناˈ صورت گرفته است.

چندی پیش ˈ گری نویلˈ گفت :«هیچ وقت در جایی پر سر و صدا تر و شلوغ تر از گالاتاسرای بازی نکرده ام.» مدافع سابق منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس به ورزشگاه علی سامی ین اشاره می کرد که ظرفیت 24 هزار نفر را دارد و کمتر از نیمی از ورزشگاه کنونی این تیم گنجایش داشت.

سه تیم گالاتاسرای، فنرباغچه و بشیکتاش که هر سه در استانبول هستند میلیونها هوادار دارند. صدایی که هواداران این تیم ها در ورزشگاه تولید می کنند، شوک آور است و شما را از وحشت از جا می پراند.

به نظر می رسد که دروگبا یا باید گوشش را به این صدا ها عادت بدهد و یا با یک گوشی به میدان برود، چرا که با هر حرکت او هزاران هوادار گالاتاسرای در ورزشگاه به وجد می آیند.

باشگاه چینی ˈ شانگهای شنهواˈ هنوز به پیوستن دروگبا به این باشگاه ترکیه اعتراض دارد و گفته است به موضوع را به فیفا خواهد کشاند.

شواین اشتایگر: به تساوی در لندن رضایت نمی دهیم

ما عطش زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا داریم. این تیم دو بار به فینال لیگ قهرمانان رسیده ولی قهرمان نشده. ما تجربه بیشتری داریم و به سمت هدفمان حرکت می کنیم

باستین شواین اشتایگر بازیکن باتجربه بایرن مونیخ بی صبرانه منتظر است تا در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال به میدان برود. او در حالی که در کاناپه ای راحتی در آلیانس آرنا لم داده، از برنامه های تیمش می گوید .
    شواین اشتایگر معتقد است:« در مونیخ ما برای برد بازی می کنیم. ما در فرهنگ اصطلاحات باواریایی یک شعاری داریم که در داخل رحتکن از آن استفاده می کنیم:« ما، ما هستیم.» و معنایش این است:« ما همینی هستیم که می بینید.»
    این چندان خودخواهانه نیست ولی مااطمینان زیادی به توانایی مان در کسب نتیجه مطلوب در این بازی داریم؛ این بحث روحیه پیروزی طلبانه است.»

ستاره آلمانی باواریایی ها ادامه داد:« ما در جوی رشد کرده ایم که باید به پیروزی برسیم. با تساوی بدون گل یا تساوی 1-1 راضی نمی شویم. این ذهنیت بایرن مونیخ است.»
    شواینی 28 ساله درحالی این صحبت ها را برزبان آورده که 16 سال است که در آلیانس آرنا توپ می زند و روزهای خوبی را با بایرن پشت سرمی گذارد. باواریایی ها مقتدرانه صدرنشین جدول بوندس لیگا هستند وبا اعتمادبه نفس بالایی به مصاف آرسنال می روند.

این بازیکن باتجربه با دقت تمام فوتبال انگلیس را دنبال می کند و از طریق ایمیل با لوکاس پودولسکی در تماس است. شواین اشتایگر دراین باره می گوید:« او واقعا لندن را دوست دارد و از فوتبالش لذت می برد.
    او زمانی که به مونیخ آمد، خیلی زیاد بازی نمی کرد و با سرمربی تیم مشکلات زیادی داشت ولی همه بازیکنان و اعضای تیم او را دوست دارند. ما امیدوار بودیم که می توانستیم مدت بیشتری را درکنار او سپری کنیم. پودولسکی بازیکن واقعا بامهارتی است.»

آمدن پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ در فصل آینده ، سوژه دیگری بود که شواین اشتایگر در مورد ان صحبت کرد:« آمدن پپ گواردیولا به بایرن در فصل آینده نشان می دهد که ما تیم بزرگی هستیم و البته قدرت بوندس لیگا را نشان می دهد.
    فوتبال آلمان در شرایط خوبی است و بایرن مونیخ هم تیمی سالم است و از نظر مالی هم در شرایط خوبی هستیم. ما خودمان از نظر اقتصادی خودمان را تامین می کنیم؛ این اتفاق خیلی عجیبی در لیگ های اروپایی است.»

بخش دیگری از صحبت های شواین اشتایگر بدین ترتیب بود:« ما عطش زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا داریم. این تیم دو بار به فینال لیگ قهرمانان رسیده ولی قهرمان نشده. ما تجربه بیشتری داریم و به سمت هدفمان حرکت می کنیم .
    در مقایسه با فینال مقابل چلسی، قدرتمندتر شده ایم. ما بازیکنان خوب بیشتری داریم و روی نیمکت ذخیره ها هم قوی تریم. این امتیاز و نکته مهمی است.»

عصبانیت بی سابقه ی ونگر در کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل بایرن

آرسن ونگر سرمربی با تجربه آرسنال در کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل بایرن در لیگ قهرمانان از سوال خبرنگاران بریتانیایی ها به ستوه آمد

سایت گل- آرسن ونگر در کنفرانس خبری پیش از دیدار مرحله حذفی مقابل بایرن مونیخ شرکت کرد و به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد. البته این نشست سرمربی آرسنال حواشی نیز همراه داشت.

آرسن ونگر در واکنش به پرسش یکی از خبرنگاران بریتانیایی مبنی بر شکست در اف ای کاپ مقابل بلکبرن به شدت عصبانی شد و گفت:" این نشست مربوط به لیگ قهرمانان است و اگر شما سوالی در زمینه ی اف ای کاپ دارید می توانید به نشست خبری پس از بازی رجوع کنید که هنوز هم روی خروجی سایت ها هست."

ونگر در ادامه به خبرنگاران گفت:" من اینجا هستم و در مورد لیگ قهرمانان اگر سوالی هست به پرسش ها پاسخ خواهم داد." ونگر در پاسخ به پرسشی مبنی بر دفاع قدرت مند بایرن گفت:" من در مورد بایرن صحبت نمی کنم اما این مهم است که در خانه گلی دریافت نکنیم."

به گزارش خبرنگاران انگلیسی آرسن ونگر به ندرت با چنین عصبانیتی در نشست های خبری حاضر شده است

10. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لیگ قهرمانان اروپا

-------------------------------------------
    UEFA Champions League

مرحله 1/16 نهایی - بازی رفت

آرسنـــــــــال (انگلیس) - بایرن مونیــــــخ

ساعت 23:15 از:

شبکه سوم سیما
    Rah-e-farda
    1TV georgia / HD
    NTV Turkey
    2+2
    Al Jazeera Sport +3
    Al Jazeera Sport +4
    Al Jazeera Sport HD1
    beIN Sport 1 / HD
    Digi Sport 1 rom
    Nova Sports 1 hellas / HD
    nPremium HD
    RSI La 2 / HD
    RTRS
    RTS Deux / HD
    SF Zwei / HD
    Sky Calcio 1 / HD
    Sky Sport 1 germany
    Sky Sport 1 italy / HD
    Sport 1 hungary / HD
    Sport 5 israel / HD
    SuperSport 1 alb / HD

پـــــــــورتو (پرتغال) - مالاگـــــــا (اسپانیا)

ساعت 23:15 از:

شبکه ورزش
    Idman TV
    Al Jazeera Sport +5
    Al Jazeera Sport HD2
    beIN Sport 2 / HD
    Digi Sport 1 hun / HD
    GMG Football
    Nova Sports 2 hellas / HD
    nSport / HD
    Sky Calcio 2 / HD
    Sky Sport 1 germany
    Sky Sport 3 italy / HD
    Sky Sports 2 uk / 2HD
    Smart Spor / HD
    Sport 5+ LIVE / HD
    SuperSport 2 alb / HD
    TVR 1 / TVR HD

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

شايان ذكر است ، شبكه هاي آزاد تركست با رنگ ،
    ، شبكه‌هاي آزاد اينتلست 902 با رنگ ،

و شبكه هاي شيرينگ يا كارتهاي اورجينال با رنگ مشخص مي گردد .

با اعلام آمادگی سایر شبکه ها پست آپدیت خواهد شد .!!!

(BY:ASRE JAVAN (SAT SAT

12. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر 4 تا بازی امشب و فردا شب به نظر می رسه بازی های زیبا و جذابی باشن.
    حتی همین بازی فردا شب گالاتسرای - شالکه هم برای من با وجود دروگبا بازی جذابیه و سعی می کنم حداقل یکمی اونو ببینم...

اما در مورد امشب باید بگم که بازی بایرن و آرسنال یه جورایی نبرد داراها و ندارها ست
    ونگر اگه بتونه بایرن رو پرستاره رو شکست بده کار بزرگی کرده اونم با این بضاعتی که داره.
    هر چند کلا آرسنال تیمی نیست که توی لیگ قهرمانان به این راحتی ها پا پس بکشه و زیاد به این نتایج اون مثل باخت اخیر اون توی جام حذفی توجه نکنید!
    به اضافه اینکه کلا بایرن این چند ساله مقابل تیم های لندنی نتایج خوبی نگرفته و به خصوص آخرین باری که توی لندن بازی کردش
    هر چند که بایرن آخرین بار توی همین لیگ قهرمانان در مجموع آرسنال رو شکست داده بود...

در مورد بازی پورتو و مالاگا هم به نظرم بازی خوبی باید باشه.
    این دو تا تیم یه جورایی تیم های بازیکن ساز هستن یا حداقل بازیکنای بزرگی هستن که توی این دو تا اول مطرح شدن.
    پورتو که از مدت ها قبل بازیکنای خوبی به دنیای فوتبال معرفی کرد. مالاگا هم جدید بازیکنای خوبی داره معرفی می کنه و مثلا بازیکنی مثل ایسکو رو نباید توقع داشته باشیم که توی چند سال آینده به تیم بزرگی ترنسفر نشه!
    کلا هر دو تیم بازیکنای خوبی دارن و به خاطر همین توقع بازی زیبایی میره...
    Last edited by vahidgame; 19-02-2013 at 22:37.

14. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

در یک جمله باید گفت : یک بازیه بی نقص برای بایرنی ها !
    گل آرسنال روی اشتباه عجیب داور بود که الکی رکورد نویر هم خراب کرد ! حیف!
    این بازی بایرنی ها نمونه کامل یک بازی آلمانی بود
    FC HOLLYWOOD

16. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی خوبی بود . تبریک به دوستان بایرنی .
    بایزن حرفه ای تر عمل کرد و مزدش رو گرفت .

آرسنال بدجوری گیر داده بود که فقط از کناره ها بازی رو پیش ببره و بازیکنان مونیخ هم دقیقا نقطه اتکای آرسنال رو خنثی کرده بودن .
    اول از همه پرس شدید بایرن که از میانه زمین و تا حدودی زمین آرسنال شروع میشد و گاهی وقتها دقیقا میشد 5 بازیکن بایرن رو توی زمین آرسنال دید .
    بازیکنان آرسنال هم زیر این فشار شدید اکثر پاسهای رو به عقب و پاسکاری در عرض ولی بی فایده ای رو انجام دادن .
    هر وقت هم توپ رو به کناره ها میبردن دو بازیکن بایرن در مقابل بازیکن کناری آرسنال ظاهر میشدن و جلوی پیشروی و حرکات لب خط رو از بازیکنان آرسنال میگرفتن.

البته گل دقیقه 7 کروس هم کمک زیادی به بایرن کرد که بازی رو با خیالی آسوده تر دنبال کنه و مسلط بر بازی بشه .
    از اون طرف هم باعث شد آرسنال بازی رو احساسی پیش ببره و فشار روی بازیکنان آرسنال باعث شد که توپ های بیشتری رو لو بدن .

نکته عجیب قضیه اینجا بود که ونگر در بین دو نیمه راهکار جدیدی برای حل معضل هجومی آرسنال پیدا نکرده بود و آرسنال همون روند نیمه اول رو پیش گرفت.
    اصرار بیش از حد بازیکنان آرسنال به حرکات کنار خط فقط زمان رو برای اونا به هدر میداد . تنها بازیکنی که میتونست برای آرسنال تفاوت ایجاد کنه ویلشر بود که تا حدودی با حرکات عمقی خودش این مسئله رو نشون داد.
    ولی تنها بود و هیچ کسی همراهیش نکرد و اگه آرسنال زودتر از اینها به سراغ بازی عمقی رفته بود میتونست نتیجه بهتری بگیره .

و نکته ای که خیلی عجیبه (برای من) : یوپ هینکس واقعا مربی با دانش و با کیفیتی نشون داد و خیلی وقت بود که بایرن رو تا این حد در اروپا مقتدر و قدرتمند ندیده بودم.
    نمیدونم برای چی قراره گواردیولا جذب بشه ؟!
    هینکس واقعا تیم قدرتمند و هماهنگ و با کیفیتی رو آماده کرده و این مسئله رو میشه در نتایج تیم بایرن در بوندس لیگا و لیگ قهرمانان دید .

میشه به جرات گفت الان بایرن در اروپا با بارسا برابری میکنه و خیلی نزدیک به همدیگه هستن و دو تیم قدرتمند حال حاضر اروپا هستن.
    خیلی حیفه که هینکس برکنار بشه . در اصل میشه گفت هینکس هر چیزی که لازم بود رو برای این تیم آماده کرده و به نوعی لقمه رو حاضر و آماده کرده و گواردیولا فقط باید این لقمه رو به دهان بذاره !

واقعا تصمیم سران بایرن عجیبه !
    امیدوارم هینکس رو همچنان در سطح اول فوتبال اروپا زیارت کنیم.
    Last edited by B3HZ@D; 20-02-2013 at 03:43.

18. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

*فهرست 10 بازيکن دونده ليگ قهرمانان اروپا (فصل 2013-2012)

1- کريستيان اريکسن، آژاکس آمستردام هلند، 78 کيلومتر و 186 متر در 540 دقيقه حضور

2-هنريک ميختاريان، شاختار دونتسک اوکراين، 74 کيلومتر 361 متر در در 540 دقيقه حضور

3-آندرا پيرلو، يوونتوس ايتاليا، 72 کيلومتر و 702 متر در 540 دقيقه حضور

4-سيم ديونگ، آژاکس آمستردام هلند، 72 کيلومتر و 393 متر در 540 دقيقه حضور

5-تينا کاستا، والنسيا‌ اسپانيا، 71 کيلومتر و 635 متر در 540 دقيقه حضور

6-کاسپر لورنتزن، نوردس‌جلاند دانمارک، 70 کيلومتر 76 متر در در 515 دقيقه حضور

7-لوئيس هولت‌بي، شالکه آلمان، 69 کيلومتر و 912 متر در 490 دقيقه حضور

8- ريکاردو فان رين، آژاکس آمستردام ، 69 کيلومتر و 591 متر در 540 دقيقه حضور

9- داريو سرنا ، شاختار دونتسک اوکراين ، 68 کيلومتر و 479 متر در 540 دقيقه حضور

10-پائولو ماچادوف المپيايکوس يونان،‌ 68 کيلومتر 415 متر در 528 دقيقه

20. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •