سلام یه سوال دارم من ایمیچ رو روی سیستم خودم گرفتم بعد روی دیویدی زدم رفتم روی یه کامپیوتر دیگه ایمیچ رو برگردونم ولی ویندوز کار نکرد یا راهی برای این کار هست که بشه روی سیستم های دیگه از یه ایمیچ استفاده کرد
سلام یه سوال دارم من ایمیچ رو روی سیستم خودم گرفتم بعد روی دیویدی زدم رفتم روی یه کامپیوتر دیگه ایمیچ رو برگردونم ولی ویندوز کار نکرد یا راهی برای این کار هست که بشه روی سیستم های دیگه از یه ایمیچ استفاده کرد
دوست عزیز فقط باید سخت افزار تون مثل هم باشه همینسلام یه سوال دارم من ایمیچ رو روی سیستم خودم گرفتم بعد روی دیویدی زدم رفتم روی یه کامپیوتر دیگه ایمیچ رو برگردونم ولی ویندوز کار نکرد یا راهی برای این کار هست که بشه روی سیستم های دیگه از یه ایمیچ استفاده کرد
یعنی این ایمیج روی سیستم های مشابه کار می کنه البته در مورد اکس پی
ولی اگه 98 باشه موردی نداره
سلام
قبلا گفته شد که این کار ممکن نیست ، چون سخت افزار ها یکسان نیستند...
البته ویندوز XP نمیشه ولی 98 به گفته دوستان مشکلی نداره.
![]()
من هر وقت ميخوام با قاست ويندوز ايكس پي رو ريستور كنم يه سري از فايلام تو درايوهاي ديگه خود به خود گم ميشه چي كار كنم اين بلا 2 بار سرم اومده راهي براي يافتن آنها هست تاكييد ميكنم پاك نشدن گم چون اگه پاك شده بود با نرم افزارهاي ريكاوري ميتونستم پيداشون كنم
تو رو خدا كمك كنيد
سلام ...
ببینید درست متوجه شدم ...
شما از ویندوزتون که مثلا در درایو C بوده یه Image با Ghost گرفتین ، حالا هر وقت می خواین این Image رو در همون درایو C بازیابی کنید ، چند تا از فایل هایی که مثلا در درایو D وجود دارن ، گم میشن ( به قول خودتون )
به نظرتون همچین چیزی میشه ؟!!![]()
دقيقا همين طوره اين سري از درايو f ام پاك شد
اينم بگم اين برنامه يا هر فولدري كه گم ميشه آخرين برنامه يا فايلي بوده كه كپي كردم به اون درايو
با برنامه هاي ريكاوري هم نتونستم كاري بكنم
سلام ...
من بعید می دونم که به Ghost مربوط باشه .
شاید قبل از Restore کردن ویندوز ، سیستم رو با کلید روی کیس Restart کردی ، در نتیجه آخرین اطلاعات کپی شده بر روی هارد از بین رفتن !
من چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه ...
نه عزيز اين جريان فكر كنم مثل بعضي مريضياس كه تو هر يكميليون يك نفر اين طوري شه
جريان ما هم انگاري اينه
كسي حالا ميدونه چطور ميشه اطلاعاتو برگردوند
سلام
اموزش قوي ترين نرم افزار براي بازيابي فايلهاي پاك شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مشکلت حل بشه![]()
من قبلا از گست تحت داس استفاده ولی یه مشکلی پیش اومده این نسخه درایو ها یntfs رو نمی شناسه نسخه ویندوزشم نصب کردم اونم نمی شناخت حالا چیکار کنم به نظر شما !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)